Viking Hellas

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Απο το Ρόδο για Belfast BFS,Düsseldorf,London LGW,Munich,Paris CDG αναφέρει το ana.aero

Ναι ας βγει πρωτα το traffic program του Μαΐου και βλέπουμε :)

Χαίρετε σε όλους! Λοιπόν, ευτυχώς και έχω κι εσάς και μαθαίνω κανένα νέο! ;)
Αλήθεια, ξέρει κανέις αν αρχίσαν οι συνεντεύξεις για το ιπτάμενο προσωπικό στη βαση Ηρακλείου
και αν όχι, πότε θα αρχίσουν?

Οι συνεντεύξεις της Viking Hellas έχουν τελειώσει οι οποίες ήταν μόνο για άτομα με βαση τη Ρόδο και 2 κοπέλες για Αθήνα, ήδη έχουν αρχίσει εκπαίδευση και τελειώνουν την Τετάρτη.

unlucky":3n05yyrb said:
Οι συνεντεύξεις της Viking Hellas έχουν τελειώσει οι οποίες ήταν μόνο για άτομα με βαση τη Ρόδο και 2 κοπέλες για Αθήνα, ήδη έχουν αρχίσει εκπαίδευση και τελειώνουν την Τετάρτη.
εχουν προσλαβει 20 ατομα απο κυπρο και εχουν ξεκινησει ηδη εκπαιδευση.Ξεκινουν πτησεις απο λαρνακα και παφο αρχες απριλιου.

Άσχετο: πότε επιτέλους θα τη λέμε και επίσημα Sky Hellas;

M!ke":hp6hibty said:
Άσχετο: πότε επιτέλους θα τη λέμε και επίσημα Sky Hellas;
απο αθρο εφημεριδας που διαβασα την 1η Φεβρουαριου ελεγε οτι αυτο θα γινει την 1η Μαιου και οτι το καινουργιο ονομα θα ειναι Fly Hellas.
Δεν ειμαι βεβαιος οτι αυτο ισχυει ακομα.

Sorry, μπερδεύτηκα με το όνομα :?

Καλησπέρα
Μάλλον δεν θα γίνει Fly Hellas η Viking Hellas.

Κάτι είχα ακούσει ότι πήρε δρομολόγια της Eurocypria για Ηράκλειο και υπέθεσα ότι θα εκανε και βάση εδώ.
Επίσης, όταν τηλεφώνησα στα γενικά στην Αθήνα και ρώτησα που να καταθέσω βιογραφικό για τη βάση Ηρακλείου,
κανείς δεν με διέψευσε παρά μου δώσαν και μέηλ. χμχμχμ....
Μάλλον στο έδαφος θα τη βγάλω αυτό το καλοκαίρι!
Ευχαριστώ, πάντως!