Viking Hellas

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Με καλεσαν πριν κανενα μηνα(στο ηρακλειο κρητης),η συνεντευξη ηταν τελειως ανεπισημη...ουτε καν στα αγγλικα δεν μιλησα και μου ειπαν οτι θα με καλουσαν την επομενη εβδομαδα που θα ερχοντουσαν και καποια αλλα παιδια απο αθηνα....αλλα δεν με εχουν ενημερωσει ακομη....τους εστειλα email και απαντοντας μου λενε πως ακομη δεν τους εχουν ενημερωσει απο την αθηνα για να ξεκινησουν μια δευτερη συνεντευξη και πως οταν γινει αυτο θα με καλεσουν.γνωριζω πως πρωτη πτηση της viking απο ητακλειο θα γινει στις 9/4.ειναι δυνατον να αρχισουν πρωτα πτησεις και μετα να με καλεσουν?ποτε θα γινει η εκπαιδευση?κι αν τελος παντων δεν ειχαν σκοπο να με καλεσουν σε μια επισημη συνεντευξη γιατι με καλεσαν?πολυ μπερδευτικα και δεν εχω καταλαβει τι γινεται..αν μπορει καποιος να μου εξηγησει το σκεφτικο της εταιρια αυτης πολυ θα το εκτιμουσα!γιατι το να με καλεσουν μετα απο ενα χρονο που θα χρειαστουν πληρωμα δεν καταλαβαινω τον λογο που με καλεσαν τωρα!

Sofifly η Viking Hellas έχει ήδη πάρει κόσμο. Δέν χρειάζοντε άτομα. Τα καινούρια παιδιά ήδη έχουν τελειώσει την εκπαίδευση. Την άλλη Κυριακή αρχίζουν πτήσεις απο Ρόδο,Ηράκλειο και Κύπρο.
Καλή συναίχεια!!

unlucky":4rm3i025 said:
Sofifly η Viking Hellas έχει ήδη πάρει κόσμο. Δέν χρειάζοντε άτομα. Τα καινούρια παιδιά ήδη έχουν τελειώσει την εκπαίδευση. Την άλλη Κυριακή αρχίζουν πτήσεις απο Ρόδο,Ηράκλειο και Κύπρο.
Καλή συναίχεια!!

Καλησπερα και απο μενα.Ειμαι καινουρια στο φορουμ αλλα ενδιαφερομαι πολυ.In fact την επομενη Δευτερα ανεβαινω Αθηνα για 3 εβδομαδες για την εκπαιδευση μου στη Viking.Ειμαι στη βαση του Ηρακλειου και ειμαστε 9 κοπελες,οι περισοτερες χωρις καμια εμπειρια.Εχουμε καποια μικρα προβληματακια ακομα οσον αφορα ημερομηνιες ξενοδοχεια κ.τ.λ. Απλα δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερα σιγουρο ακομα.Την εκπαιδευση μας θα την πληρωσουμε (750 ευρω εξορα μαθηματων, μεσα στα οποια ειναι 150 ευρω για τις ιατρικες μασ εξετασεις και μια μονοημερη μεταβαση μας στη Σοφια με επιστροφη) Η διαμονη και η σιτιση μας ειναι επισης δικα μας εξοδα (πραγμα φυσολογικο βεβαια).Αυτο που μας ταρακουνησε λιγο ειναι η αβεβαιοτητα.Πριν λιγο καιρο μας ειχαν πει οτι τα εξοδα της εκπαιδευσης θα αφαιρεθουν απο τους μισθους μας.Και εκει που ηρεμησε λιγο το αγχος ξαναγυρισε η πληρωμη αμεσως με την δικαιολογια οτι δεν μπορει να ρισκαρει η εταιρια να μας παρεχει την εκπαιδευση και να φυγουμε αμεσως μετα.(αν και απο οτι εχω καταλαβει αν υπογραψεις τη συμβαση εχει ορους για το αν και ποτε μπορεις να φυγεις μετα την εκπαιδευση)(συγνωμη αν κανω λαθος σ'αυτο,δεν γνωριζω πολυ καλα) Το χειμωνα δεν γνωριζουν τι θα κανουν αλλα οι μεγαλυτερες πιθανοτητες ειναι να μεταφερθει η βαση στο εξωτερικο και να γυρναει καθε καλοκαιρι που σημαινει οτι θα δουλευουμε με 6μηνη συμβαση.
Ελπιζω να μην κουρασα με το μεγαλο κειμενο και να μη βγηκα εκτος θεματος.Απλα ηθελα να σας πω τι γνωριζω εγω!...
Να σας πω επισης οτι το φορουμ,αν και το ανακαλυψα τυχαια μου εχει λυσει απειρες αποριες και σας ευχαριστω ολους γι'αυτο!..

See you in the sky!

Θα πληρωσετε την εκπαιδευση και θα δωσετε τοσα λεφτα?Απο ποτε το κανει η viking αυτο?

Αν ειναι δυνατον...750 ευρω για μια 6μηνη συμβαση ..?
Αυτο ειναι απαραδεκτο.. :thx: :wall:

Και αυτο που δεν γνωριζουμε ακομα ειναι αν η σημβαση θα μας γινει πριν η μετα την εκπαιδευση.Δυστυχως.Τα εξοδα μας για τις 3 αυτες εβδομαδες θα ειναι περιπου 1500 ευρω μαζι τα εξοδα της εκπαιδευσης...

Lida":lyvyequf said:
...Το πιο τρομακτικο για μενα ειναι οτι η εταιρια δεν μας παρεχει καν τα εισητηρια για τη Αθηνα που μας υποχρεωνει να παμε.
Το χειρότερο για μένα είναι ότι σίγουρα έχουν πληθώρα πρόθυμων "κοριτσιών" που θα πληρώσουν 750€ για εκπαίδευση + έξοδα μετακίνησης (100€) + προσωπικά έξοδα(400€) + διαμονή (500€ τουλάχιστον) για να εκπληρώσουν το όνειρό τους:
Να "σκίσουν" τους αιθέρες έστω και για 750€ το μήνα για ένα εξάμηνο από τα οποία αν αφαιρέσουμε το κόστος των 1750€ προκύπτει η αμοιβή των 458€ (και κάτι ψιλών) το μήνα.

XXX":19hmq1ny said:
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLENIC IMPERIAL.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ,ΡΟΔΟΥ,ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ?
Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!
Από την στιγμή που δεν υπάρχει ούτε σάλιο μην περιμένετε πολλά. Ενημερώνω επίσης ότι το τρίτο Α320 πήγε άκλαφτο. Νά δούμε τώρα πως θα βγει το πρόγραμμα...

XXX Δεν μπορω να μιλησω για ολες τις βασεις γιατι δεν γνωριζω.
Για το μονο που εχω ενημερωθει ειναι οτι στην εκπαιδευση θα ειναι και 10 ατομα απο Αθηνα.
Δεν ξερω αν πληρωνουν την εκπαιδευση οπως εμεις,αυτο που ξερω ειναι οτι σιγουρα
θα εχουν διευκολυνση στο που θα μεινουν σε σχεση με εμας που θα εχουμε accomodation 15
ευρω τη μερα για ενα τρικλινο δωματιο.
Φωτη σε ευχαριστω για την υποστηριξη και ελπιζω πως τα πραγματα θα ειναι καλυτερα
απο οτι φαινονται στο μελλον.