toy2day
Low-Cost-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Ευχαριστώ τους ελάχιστους που με υποστήριξαν, και στους υπόλοιπους το εξής: Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα. Η τυπικότητα σας εξαντλείται στα παραπάνω κιλά που καταφεραν να με χρεώσουν. Μπράβο για το κατόρθωμα. Τώρα είμαι υπερήφανος για μια εταιρεία που πήγε με το γράμμα του νόμου και με χρεωσε 10 ευρώ (με πιστωτική, έτσι γιατί γουστάρω)!! Συγκινούμαι, και ελπίζω κι άλλες αεροπορικές να ακολουθήσουν το παράδειγμα της!! 235 ευρώ εισιτήριο για εσωτερικό, και 10 ευρώ για 5 κιλά υπέρβαρο!! Εγώ, ταπεινωμένο σκουπίδι πια, οφείλω να υποταχθώ και να παραδεχθώ το ολέθριο σφάλμα μου, να έχω δηλαδή 5 κιλά παραπάνω.. Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω. Παρά το ότι και χειριστής φίλος μου διαφώνησε με την πολιτική αυτή, δίκιο έχουν πάντα όοοολοι οι υπόλοιποι. Αυτοί δηλαδή που ουτε μια φορά δεν κατάφεραν να μην πετάξουν ανάποδα τη βαλίτσα μου στον ιμάντα, που έχουν σκίσει 3-4 τσάντες με αποτέλεσμα να χρεώνουν την εταιρεία τους καινούριες diplomat, που είναι υπεύθυνοι για αναμονές στην παραλαβή αποσκευών ακόμα και 40 λεπτά(!) και πάει λέγοντας!!! Παραδέχομαι την ήττα μου, και ξανα-κλείνομαι στο καβούκι μου.