Τρομοκράτης με βεγγαλικά σε υπερατλαντική πτήση της Delta

• Thread starter Thread starter Cyverius
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Έχεις ζήσει για χρόνια σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία για να ξέρεις από πρώτο χέρι εάν και πως δουλεύει εκεί το κράτος; Εάν ναι, να παραδεχτώ ότι είχες τύχη και τα βρήκες όλα στην εντέλεια, εάν όχι πιστεύω με την εμπειρία μου σε αυτές τις χώρες να γνωρίζω κάτι παραπάνω :wink:

Δηλαδή, εάν σε κατάλαβα καλά, φτάνει εσύ να πετάς με ασφάλεια και ας σκοτώνονται για αυτή την ασφάλεια σου, μερικές εκατοντάδες άτομα σχεδόν καθημερινά, έτσι; Μπράβο, κοίτα που καταλήξαμε σαν κράτος με κάποιον πολιτισμό και ιστορία ...

Και συγγνώμη, αλλά αδυνατώ να καταλάβω που κολλάνε οι εξοπλισμοί ή μη της Ελλάδας, στο θέμα της ασφάλειας των πτήσεων! Μπορείς μήπως να μου το εξηγήσεις αυτό λίγο; Ίσως φταίει που δε συνηθίζω να βλέπω FOX News :D

@gmmour

Κατά βάση έχεις δίκιο, αλλά προσωπικά πιστεύω, ότι τουλάχιστον 95 % αυτών των τρομοκρατικών ενεργειών δε θα γινότανε, εάν προσπαθούσαμε να καλυτερεύσουμε τη ζωή των ανθρώπων σε χώρες π.χ. όπως το Αφγανιστάν, τη Σομαλία ή αλλού!
Πιστεύεις ότι αυτοί ξυπνάνε το πρωί και δεν έχουν τι καλύτερο να κάνουν παρά να σκεφτούν πώς θα μας σκοτώσουν ...;

Cyverius":g97ylomy said:
Πιστεύω ότι η Ελλάδα χρήζει άμεσων και ορθολογικών μεταρρυθμίσεων για να μην συνεχίσει να αποτελεί τον γραφικό ουραγό της ΕΕ. Καμιά χώρα δεν είναι τέλεια, αλλά η διαφορά ανάμεσα στην Ελλάδα και το σκληρό πυρήνα της ΕΕ είναι παραπάνω από αισθητή, ιδίως σε επίπεδο νοοτροπίας, όπως την εκφράζεις γλαφυρότατα με τα λεγόμενά σου. Ήμαστε βολεμένοι με τα δανεικά των εταίρων μας και μια ωραία πρωία του 2010 το παραμύθι θα τελειώσει απότομα.

Όσο για τους νεκρούς, συγχώρα με, αλλά δε θα κάνουμε εδώ διαγωνισμό μεγαλοψυχίας, τα έχω ξαναδεί τα δυο μέτρα και τα σταθμά τύπων του λόγου σου, στα γεγονότα στη Βοσνία και το Κόσοβο, όπου περίσσεψε η υποκρισία. Εμένα σαν επιβάτη με νοιάζει να πετάω με ασφάλεια και να μην μπορεί κάθε τρελός θρησκόληπτος να με ανατινάζει. Αν είναι να εξισώσω τη χώρα μου με το τριτοκοσμικό Πακιστάν, ή να λύσω τα προβλήματα του Αφγανιστάν με δακρύβρεχτες παρόλες και κατηγόριες εκ του ασφαλούς την ίδια στιγμή που η δική μου χώρα βουλιάζει στους εξοπλισμούς, ε, δε θα το κάνω, αφήνω το προνόμιο σε σένα, που "ενημερώνεσαι" και από τα "κανάλια".

Στου κουφού του Gastarbeiter την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα... :wall:

Άντε και καλή, ασφαλή, χρονιά (ή να πω, καλά μυαλά!)
:deadthread:

Κυριε Προεδρε, δεν ηξερα οτι ειστε μελος στο forum μας! Ειναι τιμη μου!

Το νεο σας μετρο που αφορα deep cavity search στον καθε επιβατη πριν την πτηση του, με χαροποιει ιδιαιτερα, οχι για το λογο που νομιζετε, αλλα γιατι με κανει να νοιωθω ασφαλης!

................

Cyverius, για την συμπυκνωση ολου του φιλοαμερικανισμου και της τρομολαγνειας που -δυστυχως- διεπουν την εποχη μας, σου επιστρεφω τα συγκαρικια στο ακεραιο. Ανοιξε κι εσυ ενα μπλογκ, μπορεις!

Και μιας και είναι χρονιάρες μέρες και το θέμα είναι off εδώ και ... αρκετές δημοσιεύσεις:

Καλές Γιορτές και :deadthread:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.