Το ανανεωμένο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
H παρακολούθηση της ροής στην "Προβολή Ενεργών Θεμάτων" έχει πλέον αποκατασταθεί, όχι 100% όμως, καθώς δεν εμφανίζονται νέα πόστ της υποκατηγορίας "Αεροπορικές Εταιρείες" στην κατηγορία "Αεροπορία στην Ελλάδα και Κύπρο". Διορθώνεται αυτό άραγε;

Τώρα πρέπει να είναι οκ. Για δες και αν όχι, let me know ;)

Επειδή παλιά και νέα μέλη υποπίπτουν σε αυτό το λάθος, επαναλαμβάνουμε ότι οτιδήποτε έχει να κάνει με κινήσεις αεροδρομίων και αεροσκάφη σε αυτά καθώς και αντίστοιχες απορίες, μπαίνουν στο αντίστοιχο θέμα του κάθε αεροδρομίου στην ενότητα "Planespotting & Monitoring" και ΟΧΙ στις ενότητες της κατηγορίας "Αεροδρόμια" όπου εκεί παραθέτουμε νέα, απόψεις, βραβεία, άρθρα κλπ

Επανέρχομαι και συνιστώ την επαναφορά στο προηγούμενο Mode του site. Εδώ δεν βγάζεις άκρη... Κύριοι συντονιστές, ελέγχετε την τρέχουσα επισκεψιμότητα σε σχέση με την παλιά μορφή?? Ρωτάω γιατί εκτιμώ ότι το νέο airliners.gr έχει χάσει κατά πολύ την αίγλη και την ποιότητα του ειδικά στον τομέα των φωτογραφιών..

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε βήμα πίσω με την επαναφορά του παλαιού φόρουμ. Ναι, πλέον ο αριθμός των φωτογραφιών και νέων δημοσιεύσεων έχει μειωθεί σε σχέση με παλιά. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι ότι το φόρουμ έχει πρόβλημα. Ίσα ίσα, που (κατά την άποψή μου) η ποιότητα των νέων δημοσιεύσεων έχει αυξηθεί. Οι συντονιστές σβήνουν λιγότερες δημοσιεύσεις σε σχέση με παλιά. Και αυτό είναι ένα πολύ θετικό βήμα, διότι η ποιότητα μετράει περισσότερο από την ποσότητα.

Re: This forum is dead

Μια ερώτηση που πολύ καιρό ήθελα να την κάνω αλλά περίμενα τον χρόνο μήπως μου την απαντήσει.
Η επισκεψιμότητα στις φωτογραφίες έχει μειωθεί δραματικά. ‘Όσο μη επαγγελματικές και να είναι αυτές οι φωτογραφίες του ίδιου επιπέδου ήταν και παλιά.
Η ερώτηση μου είναι μήπως στο παλαιό ιστοχώρο είχε γίνει link από διεθνές ιστοχώρο ενώ με το νέο ιστοχώρο αυτό το link έχει χαθεί;
Όσο και να έχει χαθεί η επισκεψιμότητα των μελών δεν καταλαβαίνω ότι οι περισσότερες φωτογραφίες με το ζόρι κάνουν 100 κτυπήματα ενώ παλαιά με το καλημέρα σας έκαναν 100 κτυπήματα. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα γιατί όσο θα έχω φωτογραφίες θα τις ανεβάζω, αλλά μου προξένησε μεγάλη εντύπωση.

Νομίζω ότι ένας λόγος για τον οποίο έχουν μειωθεί οι προβολές των φωτογραφιών είναι το γεγονός οτι στην παλιά μορφή του site έβλεπες τις έξι τελευταίες φωτογραφίες στην αρχική σελίδα, σου "χτύπαγαν" το μάτι, και ακόμη και αν δεν έμπαινεις στο site για να δεις φωτογραφίες πολλές φορές τις άνοιγες γιατί σου προκαλούσαν ενδιαφέρον.

Είναι απόλυτα κατανοητό, αυτονόητο και αποδεκτό να θέλετε να προβάλλετε τις φωτογραφίες σας μέσω του topic "Φωτογραφίες στο Διαδίκτυο" (αλλά και σε άλλα topics), αλλά το να βάζετε μία-μία ή δύο-δύο κάθε 2-3 μέρες ή ακόμα και κάθε μέρα είναι κουραστικό και τελικά έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκετε. Νομίζουμε ότι θα ήταν καλύτερο να μαζεύετε τα links των φωτογραφιών σας και να κάνετε ένα post ανά- περίπου- εβδομάδα.
Η παραπάνω προτροπή δεν έχει να κάνει με τους όρους του φόρουμ και ως εκ τούτου δεν είναι υποχρεωτική. Απλά θεωρούμε ότι θα μειώσει λίγο το συνεχόμενο ποστάρισμα στο συγκεκριμένο θέμα που κάνει πολλές φωτογραφίες να περνάνε απαρατήρητες.

Με την ευκαιρία θα πω μια άποψη για το θέμα, μάλιστα θα την πω λίγο ωμά.

Παρακολουθώ όλες τις φωτογραφίες που ανεβάζετε γιατί είναι εκπληκτικές, όμως με ενοχλεί ιδιαιτέρως που βάζετε μόνο links και όχι τις ίδιες τις φωτογραφίες. Γιατί δεν τις ανεβάζετε στο site, έστω και με bb-code;

Αν το a.gr είχε τις φωτογραφίες θα ήταν βλακεία να μην τις εκμεταλλευτεί, προβάλλοντάς τις σε κατάλληλο μέρος. Αφού δεν τις έχει, για ποιον ακριβώς λόγο διαμαρτύρεστε;

Εκτός από εσάς, δεν γνωρίζω ούτε έναν φωτογράφο που να ανεβάζει μόνο links χωρίς τις ίδιες τις φωτός. Υπ'όψιν ότι γνωρίζω καλά το αντικείμενο γιατί είμαι κι εγώ φωτογράφος (όχι όμως αεροπλάνων).

Τι διαφορα θα κανει να ανοιξεις ενα Link εδω με το να ανοιξεις ενα Link πχ στο jetphotos; Η απλα σε ενοχλει η ελλειψη thumbnails στα σχετικα post ωστε να βλεπει ο καθενας αν αξιζει να δει τη φωτο η οχι;