Το ανανεωμένο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τώρα που το ανέφερε ο 747.. Εχει δίκιο .. Δεν το είχα προσέξει..

Το κουμπί υπάρχει...

Attachments

• site.png
    site.png
    21,3 KB · Προβολές: 1.598
Re: Το... νέο airliners.gr

Καλορίζικο το νέο σας site, αλλά έχω μία απορία: γιατί το αλλάξατε, το προηγούμενο τι είχε? Αυτή η έκδοση μου φαίνεται κάπως δύσχρηστη, βέβαια ίσως φταίει το ότι δεν τη συνήθισα...

Re: Το... νέο airliners.gr

Απλά είχε έρθει ο καιρός για μια εσωτερική και εξωτερική ανανέωηση της σελίδας. Πιστεύω ότι θα το συνηθίσεις.

Όχι ότι είναι κάτι πολυ σημαντικό, αλλα πληροφοριακά, στην mobile έκδοση (σε iOS), το "σημειώστε τις δ.συζητησεις ως αναγνωσμενες" δεν λειτουργεί :-)

Μπορεί να είναι αισθητικά όμορφη η νέα εμφάνιση,εκτιμώ όμως ότι είναι πιο δυσανάγνωστη λόγω των χρωμάτων.

Προ ημερών (δεν θυμάμαι πότε ακριβώς) και προ 2 λεπτών δεν μπορούσα να συνδεθώ στο forum και μου έβγαζε το εξής μήνυμα η σελίδα:

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

User d0080e1a already has more than 'max_user_connections' active connections [1203]

βασικα συγχωρεστε με αν ειναι αφελης η ερώτηση μου, αλλα οσο παλιες και αν ηταν οι κεντρικες πληροφορίες (αεροδρομια και εταιρίες) εγώ πολύ συχνα ανέτρεχα, μια και ηταν η μονη συγκεντρωμενη λιστα με παλιες εταιρίες και αεροδρόμια στην ελλάδα...υπάρχει κάπου αλλού κάτι αντίστοιχο?