To A380 στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter dimitri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
sv8fmz":3dac5d14 said:
Αν ερχόταν το Α380 ΣΗΜΕΡΑ δεν θα ήταν μια από τις πρώτες ειδήσεις των Δελτίων Ειδήσεων ???!!!!!!!

Όπως πάντα, μετά την αναχώρησή του. Δυστυχώς συνήθως τα δελτία ειδήσεων δεν μας ένημερώνουν εγκαίρως.

Εγώ παρακολουθώ το S-mode για γαλλικά σημαιάκια.

Στα FIDS τιποτα, κυριοι... Για ολη τη μερα. Δεν πειραζει. Υπαρχουν πολλα αεροδρομια στον κοσμο. :wink:
Επισης, τα ΜΜΕ θα ασχοληθουν μαζι του μονο αν ερθει με emergency (καμια τουαλετα inop κατι τετοιο)... :evil:

Alex καλύτερα που δεν ήρθε σήμερα γιατί είχε αχλή :2: . (ξέρεις ο άνετος)

seven4seven":17uaaqlb said:
Στα FIDS τιποτα, κυριοι... Για ολη τη μερα. Δεν πειραζει. Υπαρχουν πολλα αεροδρομια στον κοσμο. :wink:
Επισης, τα ΜΜΕ θα ασχοληθουν μαζι του μονο αν ερθει με emergency (καμια τουαλετα inop κατι τετοιο)... :evil:

καλημέρα, εγώ ο αφελής είχα την έμπνευση να ρωτήσω την ίδια την airbus αλλά ......

In response to your request of 12/5/06 3:25 PM,

Thank you for your e-mail.

Currently, there are no announced plans for the A380 to visit Greece.

Sincerely,

The Webmaster
:cry:

NIKITAS said:
καλημέρα, εγώ ο αφελής είχα την έμπνευση να ρωτήσω την ίδια την airbus αλλά ......

In response to your request of 12/5/06 3:25 PM,

Thank you for your e-mail.

Currently, there are no announced plans for the A380 to visit Greece.

Sincerely,

The Webmaster

Ο Σύλλογος Φίλων Αεροπορίας "ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ" έκανε πλήρη και επίσημη επαφή και με την EADS. Δεν προέκυψε κανένα στοιχείο επίσκεψης. Γνωρίζουν όμως πια τις προθέσεις μας. :wink:

@Αkis
Εξαρτάται τί θέλει να ελπίζει ο καθένας...
...Μία φωτογραφία...μία ενημέρωση...μία επίσκεψη στο cockpit...μία πρόσκληση...μία πτήση...ένα χαμόγελο μέχρι το μέτωπο... :D
it depends...Ακη...it depends... :wink:

Καλησπερα σας την δευτερη εβδομαδα( δεν ειμαι σιγουρος ακριβως την ημερομηνια αλλα καπου εκει) του νοεμβρη το 380 περασε απο το εναεριο χωρο της ελλαδος με κατευθυνση σιγκαπουρη. Το περιοδικο ειχε ενα χαρτη με το δρομολογιο που θα εκανε παγκοσμιος τπ Α380

το εγραψε το εγκυρο περιοδικο flight international

A 380 στο LGAV

Το Α380 θα έρθει στο LGAV στις 11 Νοεμβρίου.
Πληροφορία από έγκυρη πηγή αλλά όχι επιβεβαιωμένη.

Κατσε να κανουμε μια βολιδοσκοπηση απο μεθαυριο στους αεροδρομιακους κυκλους να δουμε ποσο εγκυρη ειναι η πηγη σου... :wink: