Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Κοίταξα τώρα μέσω της ιστοσελίδας της ΟΑ - ακριβώς το ίδιο. Για πτήσεις ATH-SKG, που εκτελούνται από την ΟΑ, υπάρχούν μόνο εισιτήρια στην κατηγορία Flex (με τιμές από περίπου 90 Ευρω), ενώ για τις πτήσεις που εκτελούνται από την Α3 όλες οι κατηγορίες, και τα φθηνά. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική... Δηλαδή, όποιος θέλει ένα απλό εισιτήριο για πτήση Αθήνα - Θεσσαλονίκη το πρωί (χωρίς βαλίτσα και ευελιξία) αναγκαστικά να πετάει με Ryanair :wall:
Μα έτσι η Α3 δεν θα κρατήσει τους πελάτες της...

Ulrike, ενδιαφέρουσα η παρατήρησή σου. Προς το παρόν αυτό συμβαίνει μόνο με τα Q400 της SKG. Υποψιάζομαι μήπως είναι κάτι προσωρινό, λόγω του χθεσινού πανδαιμονίου αλλαγών.

jet":3r34si4w said:
Συγνωμη γιατι να πληρωνω ναυλα για αεροσκαφος jet και να με βαζουν σε dash με τα ιδια λεφτα!!! αφου λενε ειναι οικονομικοτερο τοτε να μειωσουν τις τιμες οταν πετας με δα αυτα!!!

Πληρώνεις για να πας κάπου, όχι για να πας με τζετ η ελικοφόρο. Αν ειναι να σου βαλουμε ενα Α380 και να πληρώνεις ανάλογα.
Και το καλύτερο. Να πληρώνεις μια τιμή αλλά αν αλλάξει το αεροπλάνο σε "jet" (...) να πληρώσεις περισσότερο!!!! :great:
Σατανικό.

Τι άλλο θα ακούσουμε εδω πέρα... :wall:

τελικά όλως περιέργως προχθές η aegean έβγαλε εισιτήρια για μαδρίτη πηγαινε ελα με 107 ευρώ το μάιο που έψαχνα. δεν ανακοίνωσε καμία προσφορά, αλλά έτσι ξαφνικά το άλλαξε. μετά είχαν την ίδια μερα 567 την αλλη μερα 260 κοκ. πραγματικά δε καταλαβαίνω να υπάρχει κάποια συνάφεια σε όλα αυτά. τόσο χαμηλές τιμές έβγαλε μόνο για μαδρίτη σημειωτέον.

Είχε, και έχει ακόμα, και για Βρυξέλλες.

Γεια σας, γνωρίζετε μήπως αν κοστίζει περισσότερο να κλείσω εισιτήρια από τα γραφεία της Aegean από ότι αν τα κλείσω από την επίσημη σελίδα της;; Ρωτάω επειδή έχω βρει κάτι αρκετά φθηνά εισιτήρια στην ηλεκτρονική σελίδα της Aegean και αναρωτιόμουν αν οι τιμές αυτές απευθύνονται αποκλειστικά για αγορές εισιτηρίων μέσω internet ή αν αντικατοπτρίζουν τις δεδομένες τιμές των εισιτηρίων για τις εκάστοτε χώρες και περιόδους (σε αναλογία πάντα και με το πόσο νωρίς κλείνει κάποιος αεροπορικά εισιτήρια). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Υπολόγισε τουλάχιστον €20 ανα εισιτήριο παραπάνω. Αν πάρεις και βαλίτσα μέσω των εκδοτηρίων, η διαφορά θα είναι ακομα μεγαλύτερη.

Ααα κατάλαβα! Δεν γλιτώνω τα επιπλέον έξοδα! :) Ευχαριστώ πολύ!!

Καλησπέρα και από εμένα,

Μια γρήγορη ερώτηση: Για το trip LHR-ATH-SKG rtn, ιούλιο-αρχές αυγούστου η A3 ζητάει 400+ ευρώ . Με συμφέρει να κλείσω εισητήρια τώρα ή λέτε να εμφανιστούν φτηνότεροι ναύλοι αργότερα?

Διάβασα στο bbc ότι το skyscanner βρήκε (μέσω averaging του κόστους των πτήσεων) ότι ο κατάλληλος χρόνος για να αγοράσεις εισητήρια από UK-> ελλάδα είναι 3 εβδομάδες πριν το ταξίδι, που μου φαίνεται πάρα πολύ αργά (ειδικά αν ξέρω από σήμερα ποιες μέρες θα έχω άδεια το καλοκαίρι)

Σκέψεις/απόψεις?

Μέσα Φεβρουαρίου έκλεισα SKG-ATH-BCN (one way) για 4 Απριλίου και είχε ένα τελευταίο ναύλο στα 137 ευρώ και ο επόμενος ήταν στα 156 (έκλεισα για δύο άτομα). Μετά από 4-5 ώρες λέω να ξανακοιτάξω από περιέργεια και ο ναύλος ήταν 75!! Περιττό να αναφέρω πώς μου φάνηκε εκείνη τη στιγμή το καινούριο σλόγκαν της Aegean "όσο πιο νωρίς τόσο πιο φθηνά" :wall:
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως στο δρομολόγιο που αναφέρεις, έτσι και στο δικό μου υπάρχει και η Ryanair. Εγώ πάντως άρχισα να βλέπω πολύ διαφορετικά την Α3 μετά από αυτό και να αναθεωρώ την προτίμησή μου στην εταιρεία. Μπορεί φυσικά να ανεβοκατεβάζει τους ναύλους όπως της αρέσει αλλά δεν νομίζω να έχουν την απαίτηση να είμαστε ευχαριστημένοι με τέτοιες καταστάσεις.