Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Έχει κανείς εμπειρία χρονικής διάρκειας επιστροφής μιλίων και χρημάτων από ακύρωση award ticket; Έχω κάνει την ακύρωση από τον Μάιο και ακόμα δεν έχει επιστραφεί τίποτα από τα δύο.

Από το Μάιο και τους έχεις αφήσει μέχρι τώρα; Εντός λίγων ημερών έπρεπε να είχαν επιστραφεί (και τα μίλια, και οι φόροι)

Δεν τους έχω αφήσει. Την περασμένη βδομάδα ήταν η δεύτερη φορά που παίρνω για να ξαναστείλουν το αίτημα. Εντάξει στην αρχή καταλάβαινα ότι θα πάρει κάποιο χρόνο, ειδικά για τα χρήματα, αλλά το παράκαναν πια. Και μιλάμε για 4 booking codes γιατί ήταν συνδυαστικό εισιτήριο και ακυρώθηκαν και τα 4 λόγω ακύρωσης 2 εκ των 4 πτήσεων.

Τα πήρα πίσω στο μήνα. Μου ήρθε και η σχετική ενημέρωση.

Στις 40 μέρες μετά από αποστολή παραπόνου

Εννοείς 40 μέρες από το παράπονο ε; Και ήρθαν μαζί μίλια και χρήματα;

1661871530660.png1661871574312.png Πως μπορεί να εξηγηθεί το φθηνότερο εισιτήριο κατά 192€ της οικονομικής θέσης , στην πτήση SKG-ATH-NCE, από την πτήση ATH-NCE ;

Μάλλον είναι θέμα ανταγωνισμού. Από Αθήνα η Α3 έχει το πλεονέκτημα της απευθείας πτήσης, ενώ από Θεσσαλονίκη ούτως ή αλλιώς έχεις μετεπιβίβαση, και μάλλον υπάρχουν καλύτερες ή / και πιο φθηνές ανταποκρίσεις μέσω MUC / VIE / AMS κλπ. (δεν έψαξα τώρα τί υπάρχει). Και ATH – BRU κάποιες φορές είναι πιο ακριβή απ΄ότι SKG-ATH-BRU ή ακόμα και LCA-ATH-BRU.

Επίσης, οι διαθεσιμότητες των ναύλων δεν είναι πάντα οι ίδιες, το ATH-NCE μάλλον είναι υψηλότερος ναύλος απ΄το SKG-ATH-NCE.

Το ίδιο φαινόμενο το έχεις και σε άλλες εταιρίες (π.χ. συχνά και στη LH group).

@σταύρος
Είναι τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας. Για σένα μπορεί να είναι παράλογο.
Γίνεται διεθνώς.

Επίσης είναι πιθανό στο σκέλος SKG-ATH να υπάρχει κατηγορία ναύλου φθηνή, και στο ATH-NCE πιο ακριβή. Οπότε όταν πας να κλείσεις την ανταπόκριση να σου δίνει τον φθηνό ναύλο του σκέλους SKG-ATH και στο ATH-NCE.