Τηλεοπτικές διαφημίσεις Aegean

• Thread starter Thread starter SuperTrunksZ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
πω πω

πολύς ντόρος για την διαφήμιση ......

τελικά τον πέτυχε τον σκοπό της αν κρίνουμε απ το μέγεθος της κουβέντας περί αυτής.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :) :)

ότι να ναι...

Το πως εκλαμβάνεται μια διαφήμηση είναι τελείως υποκειμενικό. Ελέγχεται ωστόσο προτού βγει προς τα έξω (με βάση τα target groups κλπ), να είστε σίγουροι γι αυτό.

Εσύ τώρα Flight500 αναφέρεσαι στην εταιρεία που έχασε προχθές κάτι slots? Λόγω απίστευτης ανοργανωσιάς και αναξιοπιστίας (αναφέρομαι σε πρόγραμμα - καθυστέρησεις)? Μου αρέσει μάλιστα που φέρνεις και ως παράδειγμα το Λονδίνο. Για πήγαινε στην αρχική σελίδα του site που μόλις χθες γράφτηκες και δες την τρίτη είδηση.

ΥΓ: πραγματικά λυπάμαι για τα παιδιά που έφτιαξαν αυτό το forum γιατί ξεκίνησε από μια πολύ δυνατή και πρωτοποριακή κίνηση για την αεροπορία στην Ελλάδα που θα επέτρεπε τη συζήτηση και τον προβληματισμό πάνω σε αεροπορικά θέματα (και όχι για τα κωλ*χαρτα του airbus a3-- της εκάστωτε εταιρείας) και έχει φθάσει να πολιορκείται είτε από παιδάκια είτε από συνδυκαλιστές που νομίζουν ότι έτσι θα διαιωνίσουν το χάλι τους ή θα μονιμοποιηθούν μετά το τέλος του καλοκαιριού. Βέβαια, από το να γίνονται βρώμικες απεργίες (40 πιλότοι πυρετός την ίδια μέρα και 20 φροντιστές με ίωση), καλύτερα να εκτονόνονται στο internet για να μην γίνεται η χώρα και η εταιρεία που όλοι πληρώνουν (επιβάτες και μη) ρεζίλι παγκοσμίως.

(Για τυχόν κακόβουλους, δεν είμαι ούτε εργαζόμενος, ούτε μέτοχος στην Aegean, και ουδεμία σχέση έχω πέρα από αυτή του επιβάτη)

Firestarter,αν σκοπός ήταν να προκαλέσει συζήτηση τότε το πέτυχε.Σου θυμίζω απλά οτι ακούστηκαν δύο απόψεις και οτι και αποτυχημένες διαφημίσεις προκαλούν συζητήσεις.Το σκοπό της σε σχέση με αυτό που διαφήμιζε τον πέτυχε;

Στροφή στο μοτίβο "αστείων διαφημίσεων" με κάτι διαφορετικό

"Κάθε επιβάτης και μια ιστορία. Αυτές τις ιστορίες μεταφέρουμε. Με αφοσοίωση"

Εμένα πάντως μου άρεσε πάρα πολύ.. Και το τραγούδι είναι πολύ ωραίο και το concept :great:

Καλη καλη..αλλα η αλλη με την AEGEAN BONUS VISA εχει πιο πολυ πλακα..μεγαλη μορφη ο τυπας..
-Κυριε Ευθυμιου εχω Bonus..
-bonus? τι Bonus?

jerry":1395sen2 said:
Στροφή στο μοτίβο "αστείων διαφημίσεων" με κάτι διαφορετικό

"Κάθε επιβάτης και μια ιστορία. Αυτές τις ιστορίες μεταφέρουμε. Με αφοσοίωση"

Η συγκεκριμένη διαφήμιση προσωπικά μαρέσει πάρα πολύ σαν ιδέα-τραγούδι-θέμα και νομίζω ανεβάζει και το status της εταιρείας ακριβώς την εποχή που το χρειάζεται για να διαφοροποιηθεί και πάλι.

Η Upset μετά την επιτυχία της με τη "μούντζα" που πήρε το Grand Ermis Award το 2008 δημιούργησε πάλι κάτι πρωτότυπο

Ολα τα τηλεοπτικα σποτ της A3 ηταν απο την αρχη πολυ εξυπνα, πετυχημενα και πολυ πιασαρικα!!!
Ειδικα για εταιρια που τοτε δεν ειχε το κυρος που εχει τωρα θεωρηθηκαν πολυ επικοινωνιακα!
Για να μην σου πω οτι το συγκεκριμενο υφος το μιμηθηκαν και πολλες αλλες επιχειρησεις.
Το χιουμορ εξαλλου ηταν σιγουρη συνταγη επιτυχιας στην διαφημιση εδω και πολλες δεκαετιες!
Οσον αφοραν τη τελευταια δεν το συζητω, παρα πολυ καλη!!!

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έξαρση διαφημήσεων της Aegean στα τηλεοπτικά κανάλια!! Βλέπω 3-4 ανα μια ώρα..
Διαφημίζουν οτι θα μπουν στην Star Alliance, οτι έχουν πάνω απο 200 δρομολογια σε συνεργασια με την LH, οτι δίνουν τσάμπα εισιτήρια αν έχει καθυστέρηση η πτήση κλπ κλπ.. Ε, ρε τι σου είναι ο ανταγωνισμός.. Και ακόμα δεν ξεκίνησαν οι άλλοι να πετάνε..

Μιας κ το φερε η κουβέντα, αυτή εδώ δεν την είχα ξαναδεί - σχετική με τις πτήσεις για Παρίσι:

http://www.youtube.com/watch?v=97BYnZ1Y ... re=related

Για την Star Alliance υπάρχει σποτ;

Πάντως μ'αρέσει καλύτερα οι 'σοβαρή΄ από τις χιουμοριστικές, αντέχει καλύτερα στο χρόνο νομίζω.