Τι μουσική ακούτε;

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΤΕ;

• ROCK

Votes: 14 29,8%
  • HARD ROCK/ HEAVY METAL

Votes: 13 27,7%
  • POP/ELECTROPOP

Votes: 4 8,5%
  • TRANCE/HOUSE

Votes: 6 12,8%
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΪΚΑ

Votes: 5 10,6%
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΤΕΧΝΑ

Votes: 3 6,4%
  • ΚΛΑΣΣΙΚΗ

Votes: 1 2,1%
  • NEW AGE/ELECTRONICA

Votes: 1 2,1%

• Total voters
    47
Re: hello

Johan V":1348ynbe said:
1) κοκκινο δεν ιταν κοκκινο ειχε το χρομα t'ουρανου και τιν αγαπι ενος τρελου...
2)και αρχισα να τρεχο μακρια σου,αφου αλλον εχεις στιν καρδια σου ...

1)το χρώμα του ουρανού- Θάνος Πετρέλης
2)το κουδούνι- Σταύρος Κωνσταντίνου

-PINK FLOYD τα απαντα!
-Beatles για ιστορικους λογους-οχι στενα μουσικους-επισης τα απαντα.
-60s πολυ. τωρα και 70s
απο εκει και περα αναλογα με τη διαθεση...τα παντα. οποιος δει τη συλλογη cd μου κυνδυνευει με πολιτισμικο σοκ-ειναι καθαρα θεμα διαθεσης.
το τελειο ειναι ομως οταν συνδιαζεται αεροπορικο ταξιδακι με συναυλια και λιγακι sighseeing! θεικο..

PoP for ever!!!

Λοιπόν εμένα τα είδη τις ζωής μου είναι 2!

Για πάρα πολλά φεγγάρια και ως λίγο πριν το γυμνάσιο άκουγα ελληνικά! Ότι «κοτσάνα» έπαιζε το Ράδιο!

Ώσπου στο γυμνάσιο και αφού άρχισα να σχηματίζω την προσωπικότητα μου! Τότε το γύρισα στο Hip Hop, Rap, RnB!

Ώσπου τώρα μπορώ να πω ότι έχω καταλήξει! Μόνο ξένα! Μόνο ξένα! Εκεί έχει ΤΕΛΕΙΕΣ φωνές! Και στίχους όχι σαν αυτούς πχ «was was, ή διάφορα σκυλάδικα που μου σπάνε τα νεύρα κάθε λίγο και λιγάκι, και άλλα τέτοια!» Και αυτά που μου αρέσουν από αγγλική μουσική είναι η αγγλική POP! Κυρίως! Αλλά και RAP, Hip Hop, RnB, α και άμα τύχει και ακούσω κάνα τραγουδάκι των Metallica ή Scorpion!
Αλλά παιδιά(αγγλική)POP for ever! Αυτό το είδος μουσικής έχει ακριβώς αυτά που θέλω! Τέλειες φωνές! Και τέλειους στοίχους! Γενικά την βρίσκω!

Σας χαιρετώ.. 8)

Re: PoP for ever!!!

air_boy":xueeqn6j said:
Λοιπόν εμένα τα είδη τις ζωής μου είναι 2!

Για πάρα πολλά φεγγάρια και ως λίγο πριν το γυμνάσιο άκουγα ελληνικά! Ότι «κοτσάνα» έπαιζε το Ράδιο!

Ώσπου στο γυμνάσιο και αφού άρχισα να σχηματίζω την προσωπικότητα μου! Τότε το γύρισα στο Hip Hop, Rap, RnB!

Ώσπου τώρα μπορώ να πω ότι έχω καταλήξει! Μόνο ξένα! Μόνο ξένα! Εκεί έχει ΤΕΛΕΙΕΣ φωνές! Και στίχους όχι σαν αυτούς πχ «was was, ή διάφορα σκυλάδικα που μου σπάνε τα νεύρα κάθε λίγο και λιγάκι, και άλλα τέτοια!» Και αυτά που μου αρέσουν από αγγλική μουσική είναι η αγγλική POP! Κυρίως! Αλλά και RAP, Hip Hop, RnB, α και άμα τύχει και ακούσω κάνα τραγουδάκι των Metallica ή Scorpion!
Αλλά παιδιά(αγγλική)POP for ever! Αυτό το είδος μουσικής έχει ακριβώς αυτά που θέλω! Τέλειες φωνές! Και τέλειους στοίχους! Γενικά την βρίσκω!

Σας χαιρετώ.. 8)
Ένα λεπτό φίλε,μας λες ότι τα ξένα έχουν τέλειες φωνές.Εγώ σου λέω πως όλοι είναι μια από τα ίδια τουλάχιστον στον τομέα ποπ.Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε όλους αυτούς τους ποπάδες?Εγώ όταν ακούω σταθμούς που παίζουν ξένα πάντα το ίδιο ακούγεται.όλα ίδια με πάφτωχο στίχο και πληρης ανοησία.Και είναι δυνατόν να συγκρίνεις τους ξένους ραπάδες όπως 50cent,Eminem κλπ με μεγάλους έλληνες τραγουδιστές όπως ο Τερζής?Μη τρελαινόμαστε τώρα.Άλλο τί μάς αρέσει και άλλο τι αξίζει περισσότερο.Ότι δεν ακούμε δε σημαίνει ότι δεν αξίζει.όσο για τα ροκ συμφωνώ.
Φιλικά πάντα στο κάτω-κάτω δική μου γνώμη εκφράζω :wink:

Wrong

Χαχα… Ωραία η παρατήρηση σου Z_pilot

Βασικά όμως κάνεις ένα λάθος! Δεν μιλάω για τους καταξιωμένους έλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι είναι και οι μόνοι που μου αρέσουν από τον ελληνικό χώρο! Όπως είναι ο Καζαντζίδης, ο Νταλάρας, η Πρωτοψάλτη και όλοι οι υπόλοιποι!

Αυτό που δεν μου αρέσει στην Ελλάδα είναι η γελοιότητα! πχ. διάφοροι που απλός τους βγάζουν τα κανάλια γιατί έχουν πλάκα με τον τρόπο που τραγουδάνε! Όπως πχ (πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη) η κα. Φόδη, ο κ.. Παρασκευάς,! Ακόμη μου την δίνουν αυτά τα τραγούδια που πολλοί τα λένε σκυλάδικα! πχ. Κοκκίνου, Βανδή και Βίση(μερικές φορές), Πετρέλης και όλοι αυτοί! Ε τότε σίγουρα μπορώ να σου πω ότι είσαι πολύ λάθος! Εδώ δεν μιλάμε για Τέχνη αλλά για «τέχνη» !! Ελπίζω να συμφωνείς!

Όσο για την RAP μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά! Μα καλά να μου λες ότι ο Eminem δεν έχει φωνή?? Ότι ο Eminem και ο 50Cent (κυρίως αυτό οι 2) δεν έχουν στοίχους??? Μα τι μου λες τώρα?? Καταρχήν το 30%(τουλάχιστον) των επιτυχιών τραγουδιών του Eminem οι στοίχοι του είναι αφιερωμένοι στην κόρη του! Δες “When I’m gone” το καλύτερο(για εμένα single) του!

Ακόμη όσον αφορά την POP! Μα καλά ρε συ δεν μιλάω για τους αντίστοιχους Παρασκευάδες και Πετρέλιδες και Φόδες που έχουν και εκείνοι! Απλός μιλάω για POP! Τα καλύτερα-καταξιωμένα σύγχρονα τραγούδια όλου του κόσμου!!!!!!!!!! Και θα μου πεις ότι δεν έχουν στοίχους και φωνές???? Όχι φίλε μου είσαι λάθος….! :wink:

Ευχαριστώ και ΠΑΝΤΑ φιλικά! 8)

Re: Wrong

air_boy":e2nmk0zb said:
Χαχα? Ωραία η παρατήρηση σου Z_pilot

Βασικά όμως κάνεις ένα λάθος! Δεν μιλάω για τους καταξιωμένους έλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι είναι και οι μόνοι που μου αρέσουν από τον ελληνικό χώρο! Όπως είναι ο Καζαντζίδης, ο Νταλάρας, η Πρωτοψάλτη και όλοι οι υπόλοιποι!

Αυτό που δεν μου αρέσει στην Ελλάδα είναι η γελοιότητα! πχ. διάφοροι που απλός τους βγάζουν τα κανάλια γιατί έχουν πλάκα με τον τρόπο που τραγουδάνε! Όπως πχ (πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη) η κα. Φόδη, ο κ.. Παρασκευάς,! Ακόμη μου την δίνουν αυτά τα τραγούδια που πολλοί τα λένε σκυλάδικα! πχ. Κοκκίνου, Βανδή και Βίση(μερικές φορές), Πετρέλης και όλοι αυτοί! Ε τότε σίγουρα μπορώ να σου πω ότι είσαι πολύ λάθος! Εδώ δεν μιλάμε για Τέχνη αλλά για «τέχνη» !! Ελπίζω να συμφωνείς!

Όσο για την RAP μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά! Μα καλά να μου λες ότι ο Eminem δεν έχει φωνή?? Ότι ο Eminem και ο 50Cent (κυρίως αυτό οι 2) δεν έχουν στοίχους??? Μα τι μου λες τώρα?? Καταρχήν το 30%(τουλάχιστον) των επιτυχιών τραγουδιών του Eminem οι στοίχοι του είναι αφιερωμένοι στην κόρη του! Δες ?When I’m gone? το καλύτερο(για εμένα single) του!

Ακόμη όσον αφορά την POP! Μα καλά ρε συ δεν μιλάω για τους αντίστοιχους Παρασκευάδες και Πετρέλιδες και Φόδες που έχουν και εκείνοι! Απλός μιλάω για POP! Τα καλύτερα-καταξιωμένα σύγχρονα τραγούδια όλου του κόσμου!!!!!!!!!! Και θα μου πεις ότι δεν έχουν στοίχους και φωνές???? Όχι φίλε μου είσαι λάθος?.! :wink:

Ευχαριστώ και ΠΑΝΤΑ φιλικά! 8)
1.Για όλα αυτά τα ψώνια που ανέφερες(Θώδη κλπ) συμφωνώ απλώς δεν το είχες κάνει σαφές για ποιούς μιλούσες.
2.Ρε συ,οι ραπάδες δεν χρειάζονται φωνή-το ξέρεις καλά αυτό αλλά μη μου πεις ότι την ώρα που ακούς το τραγούδι καταλαβαίνεις και τους στίχους?Έστω και ότι αξίζει λίγο ο Εμινεμ.Αξίζει και ο50cent?Βρίσκεις νόημα στα τραγούδια του?
3.Πες μου μόνο για ποιους ποπάδες μιλάς?Ίσως να μιλάω για άλλους εγώ και για άλλους εσύ.Δε λέω πως δεν υπάρχουν καλά ξένα ποπ αλλά τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει ο τομέας ποπ.Δεν συγκρίνονται με τα παλιά ξένα τραγούδια από 80s - 90s.

air_boy εισαι πιτσιρικας ακομη, οταν μεγαλωσεις θα ωριμασεις και μουσικα, οποτε δε φοβαμαι για το μελλον σου! ;) Ακομη και τα λαικα ασματα σκυλαδικου τυπου (τα οποια και σιχαινομαι) ειναι πιο ενδιαφεροντα απο το hip hop (fact). Τι μπορει να σου προσφερει μια "μουσικη" (σε εισαγωγικα γιατι το χιπχοπ δεν ειναι μουσικη) που μιλαει για βια, ναρκωτικα και τον κακομεταχειρισμο των γυναικων! (το 99% για αυτα τα πραγματα μιλαει, οποτε μην κολλας στις ελαχιστες εξαιρεσεις!)

Φιλικα Στεφος

Hip Pop

Φίλε Z_Pilot βλέπω και εσύ της ηλικίας μου είσαι! Ωραία! Κάποια στιγμή στείλε μου ένα πμ να μιλήσουμε λίγο ποιο προσωπικά!

Στο θέμα μας τώρα. Κοίτα τους στοίχους του Eminem τους προσέχω! Γιατί πίστεψέ με έχουν πολύ μεγάλο νόημα!!! Σχεδόν όλα τα τραγούδια του! Για αυτό και μου αρέσει ιδιαίτερα! Τώρα όσο για τον 50Cent θα συμφωνήσω! Αλλά μου αρέσει πραγματικά ο ρυθμός που τραγουδάει!

Όσο για τους ποπάδες! Κοίτα θα σου πω μερικούς! 1 Mika! 2 Reamon! 3 James blunt 4 Sunrise Avenue 5 Maroon5 6 Robbie Williams 7 Bon Jovi και αυτοί είναι μερικοί που έχουν τις τελευταίες επιτυχίες! Από γυναίκες τώρα…! 1Nelly Furtado 2 Shakira 3 Beyonce 4 Anastacia 5 Madonna 6 JL και άλλες που δεν μου έρχονται τώρα! Και μπορεί να μην συγκρίνονται αλλά είναι και πάλι ωραία! Και όχι νομίζω μερικά και πάλι θα αφήσουν εποχή!

Λοιπόν Στέφανε..,

Κοίτα σίγουρα έχω ακόμη πολύ καιρό μπροστά μου όσον αφορά την μουσική! Ρε συ υπερβάλεις πολύ! Δεν μπορείς να λες ότι τα σκυλάδικα είναι καλύτερα από το Hip Hop! Εκτός βέβαια και αν ακούς Metal! Εξάλλου ρε συ οι άνθρωποι αυτοί έχουν μεγαλώσει με πολύ σκληρές συνθήκες πχ Eminem! Και τελείως διαφορετικά από εμάς! Δεν μπορείς να τους προσβάλεις έτσι! Αλλά κοίτα τον Eminem άστον ήσυχο δεν έχουν σχέση τα τραγούδια του με τους υπόλοιπους! :D Εξάλλου τα μισά είναι για την κόρη του! Και τα άλλα μισά για τις συνθήκες στις οποίες μεγάλωσε! Όπως πχ η μάνα του! Και φυσικά μια μουσική που μιλάει για βία ναρκωτικά και τέτοια δεν μπορεί να μου προσφέρει τίποτε! :wink: Όμως δεν είναι όλοι έτσι! Αν και ναι σίγουρα οι ποιο πολλοί έτσι είναι! Όμως άντε το παραδέχομαι! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην Hip Hop είναι ο ρυθμός!

Γιώργος…

Τι υπέροχο τόπικ είναι αυτό! Δεν του είχα δώσει σημασία τόσο καιρό, λόγω του ότι με ενδιέφερε περισσότερο η Hellenic Imperial.

Να σας πω την αμαρτία μου. Εγώ τώρα τελευταία έχω κολλήσει με το "Ντου από Παντού" του Je t'aime, που είναι τρελή ροκιά, και έχει στίχο πάνω απ' όλα, που περνάει επαναστατικό μήνυμα. H "αφρισμένη-επαναστατημένη" τραγουδίστρια είναι εντελώς αντισυμβατική και ξεφεύγει από το κλισέ της ψιλής αδύνατης ξανθιάς. Τραγουδάει με πάθος και έχει πολύ έντονο χαρακτήρα. Γιατί όπως κατάλαβα, πολλοί από σας είστε ψαγμένοι και δε συμβιβάζεστε με το κατεστημένο του bubble gum και των εύκολων σουξέ της μιας σεζόν.

"Λαέεεεε ξύπναααααα" που λέει και το άσμα...

Eμένα μου αρέσουν τα Βορειοκορεάτικα εμβατήρια.

Έχουν επαναστατικό ρυθμό, τα τραγουδούν καλλίφωνες λαικές χορωδίες και οι στίχοι τους εμπεριέχουν πολυσήμαντα επαναστατικά μηνύματα!!

Νέοι μακρυά από τα καπιταλιστικά υποπροιόντα της μουσικής υποκουλτούρας!