Χαχα? Ωραία η παρατήρηση σου Z_pilot
Βασικά όμως κάνεις ένα λάθος! Δεν μιλάω για τους καταξιωμένους έλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι είναι και οι μόνοι που μου αρέσουν από τον ελληνικό χώρο! Όπως είναι ο Καζαντζίδης, ο Νταλάρας, η Πρωτοψάλτη και όλοι οι υπόλοιποι!
Αυτό που δεν μου αρέσει στην Ελλάδα είναι η γελοιότητα! πχ. διάφοροι που απλός τους βγάζουν τα κανάλια γιατί έχουν πλάκα με τον τρόπο που τραγουδάνε! Όπως πχ (πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη) η κα. Φόδη, ο κ.. Παρασκευάς,! Ακόμη μου την δίνουν αυτά τα τραγούδια που πολλοί τα λένε σκυλάδικα! πχ. Κοκκίνου, Βανδή και Βίση(μερικές φορές), Πετρέλης και όλοι αυτοί! Ε τότε σίγουρα μπορώ να σου πω ότι είσαι πολύ λάθος! Εδώ δεν μιλάμε για Τέχνη αλλά για «τέχνη» !! Ελπίζω να συμφωνείς!
Όσο για την RAP μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά! Μα καλά να μου λες ότι ο Eminem δεν έχει φωνή?? Ότι ο Eminem και ο 50Cent (κυρίως αυτό οι 2) δεν έχουν στοίχους??? Μα τι μου λες τώρα?? Καταρχήν το 30%(τουλάχιστον) των επιτυχιών τραγουδιών του Eminem οι στοίχοι του είναι αφιερωμένοι στην κόρη του! Δες ?When I’m gone? το καλύτερο(για εμένα single) του!
Ακόμη όσον αφορά την POP! Μα καλά ρε συ δεν μιλάω για τους αντίστοιχους Παρασκευάδες και Πετρέλιδες και Φόδες που έχουν και εκείνοι! Απλός μιλάω για POP! Τα καλύτερα-καταξιωμένα σύγχρονα τραγούδια όλου του κόσμου!!!!!!!!!! Και θα μου πεις ότι δεν έχουν στοίχους και φωνές???? Όχι φίλε μου είσαι λάθος?.!
Ευχαριστώ και ΠΑΝΤΑ φιλικά!