Τι μουσική ακούτε;

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΤΕ;

• ROCK

Votes: 14 29,8%
  • HARD ROCK/ HEAVY METAL

Votes: 13 27,7%
  • POP/ELECTROPOP

Votes: 4 8,5%
  • TRANCE/HOUSE

Votes: 6 12,8%
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΪΚΑ

Votes: 5 10,6%
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΤΕΧΝΑ

Votes: 3 6,4%
  • ΚΛΑΣΣΙΚΗ

Votes: 1 2,1%
  • NEW AGE/ELECTRONICA

Votes: 1 2,1%

• Total voters
    47
connie":3uyupkjr said:
Οι Metallica δεν ειναι φημη,θα ερθουν

Μακαρι να ερθουν οι 3 πρωτοι.
Οι James ξανα μαζι στην Ελλαδα;Που το ακουσατε βρε παιδια;

JAMES : UPCOMING GIGS

James have announced the following shows.

Saturday April 21 - Glasgow Academy

Monday April 23 - Newcastle Academy

Tuesday April 24 - Birmingham Academy

Thursday April 26 - London Brixton Academy

Friday April 27 - London Brixton Academy

Saturday April 28 - Manchester Arena

Monday April 30 - Manchester Market Street HMV

Monday April 30 - Manchester Amazon secret gig

June 29 - July 2 - Radar Festival, Turkey (NOT CONFIRMED)

Saturday July 7 - T In The Park (main stage)

Sunday July 8 - Oxegen Festival

Friday July 13 - Madrid Summercase Festival

Saturday July 14 - Barcelona Summercase Festival

Wednesday July 18 - Athens Olympic Stadium Fly Beyond Festival

Saturday August 11 - Tartan Heart Festival, Belladrum

Saturday August 18 - Stafford Weston Park V Festival

Sunday August 19 - Chelmsford Hylands Park V Festival

επισης
Οι Thin Lizzy στην Ελλάδα
Αθήνα, Τετάρτη 30 Μαΐου 2007, Gagarin 205, στις 21:00
Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 31 Μαΐου, Υδρόγειος, στις 21:00
Εισιτήρια: 35 ευρώ

23/6 Θέτρο Λυκαβητου Dolores O'Riordan. (Για οσους δεν ξερουν ειναι η τραγουδιστρια των The Cranberries) και 21/6 Μονη Λαζαριστών Θεσσαλονικη

29/6 Rober Plant, Europe Μαλακασσα

Οπως θα εχετε καταλαβει καποιοι απο το avatar και το nickname μου(ελπιζω δηλαδη!!) ακουω μεταλ ...απο κλασσικο (βλεπε Judas Priest) μεχρι επικο μπλακ μεταλ(καλη ωρα οπως οι Summoning απο την Αυστρια,το τελευταιο αλμπουμ των οποιων εχω ως Avatar)..να δω πιλοτο αεροπορικης εταιρειας να ακουει μεταλ και δεν θελω τιποτε αλλο!! :thx: :thx: :thx: :mrgreen:
Αληθεια ,οταν ταξιδευετε ως επιβατες δεν σας εχει τυχει ποτε να ακουτε κατι και μετα οταν το ξανακουτε(στο εδαφος πλεον!!) να σας θυμιζει την πτηση αυτη ή το ταξιδι αυτο?Για παραδειγμα οταν κατεβαινα με την ΟΑ απο SKG για LGW και εβλεπα τισ πρωτες εικονες τις Αγγλιας κατω απο τα χαμηλα νεφη ,στο mp3 επαιζε το Made in Hell του Rob Halford...οποτε οταν ακουω το ασμα αυτο ,θυμαμαι τις πρωτες μου εμπειριες απο Αγγλια το 2004....στην πτηση για Μοντρεαλ το 2003 πανω απο την παγωμενη Νεα Γη και το Κεμπεκ ακουγα Shadow Gallery ,το τραγουδι first light..ενα απιστευτο τραγουδι 34 λεπτων ,το οποιο με εκανε να συγκινηθω...εκτοτε ο ηχος αυτου του τραγουδιου με κανει να σκεφτομαι τον ομορφο Καναδα και να αναπολω τις ομορφες στιγμες που περασα...τοτε λες οτι η μουσικη εκπληρωνει τον σκοπο της..να σε κανει να ταξιδευεις με το μυαλο,να δημιουργεις εικονες στο μυαλο σου,να φανταζεσαι..να ονειρευεσαι!!!! να σε κανει να χαμογελας ή ακομα και να δακρυζεις....
Για τον φιλο Thanasi-U...το City of Blinding lights μου θυμιζει μονο μια πολη στον κοσμο κατ'εμε..το Λονδινο..σε αλλον μπορει να θυμιζει κατι αλλο αλλα στα δικα μου τα αυτια μονο οι εικονες του Big Ben και της Marble Arch ερχονται στο μυαλο μου....
Ειμαι σιγουρος οτι ολοι μας εχουμε ενα τραγουδι για να μας θυμιζει ενα ταξιδι,μια εμπειρια,μια αναμνηση....γιατι δεν μπορουμε να ζησουμε χωρις αυτην...ακομα και οταν ειμαστε πανω απο τα συννεφα...
Νικος Summoning
Λευκαδα

ashen_gold":2vmcgbht said:
να δω πιλοτο αεροπορικης εταιρειας να ακουει μεταλ και δεν θελω τιποτε αλλο!! :thx: :thx: :thx: :mrgreen:

O Bruce Dickinson έχει ATPL και πετάει κάπου κάπου για το γούστο του με την British Airways! Eξ ου και τα κοντά μαλλιά εδώ και αρκετά χρονια!!! Θα μου πεις δεν ακούει μονο metal, αλλα το τραγουδάει κιόλας, είναι μια από τις φοβερότερες φωνές που πέρασε από το χώρο, και έχει και την ίδια ψώρα με εμάς.. Τι άλλο θέλει ένας fan??? ;)

:mrgreen:

Παιδια ευχαριστω πολυ για την πληροφορια :great: :great: :great:
Ηταν η μεγαλυτερη φωνη στο χωρο του κλασσικου μεταλ την δεκαετια του 80(τωρα εχει <<σπασει>> η φωνη του,μεγαλωσε και αυτος :( ) και απο τους αγαπημενους μου frontman..με αυτον μεγαλωσα!!!
Και για του λογου το αληθες δειτε το παρακατω λινκ που επιβεβαιωνει τα λεγομενα σας!! και παλι ευχαριστω!! :D :D :D

http://www.nando.myacen.com/brucefans/i ... &Itemid=46

Νικος Summoning
Λευκαδα

Ροκιές και ξερό ψωμί!!!:D
Επίσης μου αρέσουν και πολλά Dance :)

Ελληνικό χιπ-χοπ (και συγκεκριμένα Goin through) κάποια επίκαιρα dance hits και Ροκ.

hello

καλιμερα σε ολους!
θα μπορεσετε να με βοιθισετε να βρο κατι τραγουδια?, ξερο τι λενε, αλα τους τιτλους και καλιτεχνες οχι ... λοιπον;
1) κοκκινο δεν ιταν κοκκινο ειχε το χρομα t'ουρανου και τιν αγαπι ενος τρελου...
2)και αρχισα να τρεχο μακρια σου,αφου αλλον εχεις στιν καρδια σου ...

εφxαριστο! :)