ΘΟΥ-ΒΟΥ

• Thread starter panos
  • Ημερομηνία δημιουργίας
ενα συγχρονο Ελληνικο συμβολο,ο ηρωας μας, ο 'καλος μας ανθρωπος'......δεν υπαρχει ΕΛληνας που να μην δακρυσε σημερα....!
οπως ειπε και ο flying doc, ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ανθρωπος....

Σίγουρα...θα μας λύψει πάρα πολύ αλλά τουλάχιστον ξεκουράστηκε...δεν παιδεύεται πια..

Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του :(

Ο μοναδικός Καλλιτέχνης (με Κάπα κεφαλαίο) που η σοκαριστική είδηση του θανάτου του με έκανε να κλάψω. :cry:
http://www.veggos.gr/

Σ' ευχαριστούμε για όλα. Μα ΌΛΑ!!! Θα είσαι πάντα μαζί μας φίλε μας Θανάση. :thx:

Re:

Θανάση, κάθε απλός και αγνός Έλληνας θα σε θυμάται ! -Τώρα πια, το “Που ‘σαι Θανάση” του Ζαμπέτα θα το τραγουδάμε για σένα… Σκόρπισες τόσο γέλιο αλλά και δίδαξες τόσο ήθος, αξιοπρέπεια και σεμνότητα ! Και δεν τα δίδαξες “κουνώντας το δάχτυλο” αλλά με το παράδειγμα σου ! Για αυτό αξίζεις να σε λέμε “δάααασκαλε”

flying Doc":17dq3gsb said:
Είναι η μοναδική φορά που ο Βεγγος μ' εκανε να κλάψω.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Σπάνιος άνθρωπος, σπάνιος ηθοποιός, μεγάλη η απώλεια.

Καλό ταξίδι...

Δεν έχω λογία να πω, μου άρεσε να βλέπω τις ταινίες του... :| και ήταν κάλους φίλος με τον παππού μου τον Ανάργυρο Ζαμπέτα, και τον θείο μου, τον Γιώργο Ζαμπέτα - και αυτοί έχουν πεθάνει.. θα ξανά συναντηθούν στον ουρανό :( καλό ταξίδι...

Ένας υπέροχος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή κι από την τέχνη.Ένας άνθρωπος με κεφαλαίο το Α που δίδαξε ήθος,υπομονή κι αγωνιστικότητα.Ένας άνθρωπος που πολλοί θα
ταυτίζονταν μαζί του από τον τρόπο που έζησε και τους ρόλους που υποδύθηκε.Ένας άνθρωπος που δάκρυσε πολλές φορές,ένας άνθρωπος με ψυχή κι ένας άνθρωπος που τελικά
αποτελεί τον εκφραστή ενός ολόκληρου λαού ή τουλάχιστον του κάθε σκληρά αγωνιζόμενου νέου ή και οικογενειάρχη.Και για να χαμογελάσουμε και λίγο ένας πιστός στην οικογένεια
σύζυγος που η κακούργα πεθερά λόγω της καλοσύνης του και της ανεκτικότητάς του δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί!! :D

Να αναπαύεται η ψυχούλα σου εις τας αιωνίους μονάς του γλυκύτατου παράδεισου!

Καλό σου ταξίδι καλέ μας άνθρωπε! Δικέ μας άνθρωπε! Θανάση μας... :(
Είθε κάποια στιγμή να δούμε και το τόσο εκφραστικό σου πρόσωπο, να φιγουράρει επάνω στην ουρά κάποιου αεροσκάφους Ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, όπως και τα αντίστοιχα άλλων Μεγάλων Ελλήνων ηθοποιών, για να φωτογραφίζουμε και τους δικούς μας ανθρώπους και όχι μόνο τους ...Νορβηγούς...