Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

@ Makedonas και AOA,

Σωστές οι παρατηρήσεις σας, οι αναλύσεις και οι εκτιμήσεις σας για το άρθρο και δε διαφωνώ καθόλου,
ΑΛΛΑ επειδή ο τίτλος θέματος είναι "θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG", η ειδησάρα ότι προσλήφθηκαν στη νέα εταιρεία μόνο 15 χειριστές από την παλιά, γνωρίζει κανείς αν ισχυεί? Ή λέει μ......ς η φυλλάδα?

Πάντως σήμερα στο Ελ. Βενιζέλος, δίπλα σε κάθε check-in agent στα counters της ΟΑ, στεκόντουσαν 1-2 άτομα, προφανώς εκπαιδευόμενοι της Νέας Εταιρείας Επίγειας Εξυπηρέτησης, με σημειωματάρια.
Προφανώς, όπως είπε και ο φίλος που προσελήφθη ως οδηγός και όπως ανακοινώθηκε και από την MIG, λίαν συντόμως θα αρχίσει να λειτουργεί η νέα εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης από τη M.I.G.!

sagittarius":18fz2t57 said:
@ Makedonas και AOA,

Σωστές οι παρατηρήσεις σας, οι αναλύσεις και οι εκτιμήσεις σας για το άρθρο και δε διαφωνώ καθόλου,
ΑΛΛΑ επειδή ο τίτλος θέματος είναι "θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG", η ειδησάρα ότι προσλήφθηκαν στη νέα εταιρεία μόνο 15 χειριστές από την παλιά, γνωρίζει κανείς αν ισχυεί? Ή λέει μ......ς η φυλλάδα?

Είναι περισσότεροι από 15 οι χειριστές στους οποίους έχει γίνει προσφορά εργασίας (job offer)-όχι πρόσληψη-οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ανήκουν στα σμήνη ATR/DASH.Όμως τα interviews έχουν καλύψει μέχρι τώρα τον μισό περίπου αριθμό των χειριστών της Ο.Α και συνεχίζονται.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Τώρα όσον αφορά τις φήμες αυτές αναφέρουν ότι job offers έχoυν γίνει σε έναν αριθμό 25 χειριστών της AEGEAN και σε 15 της HELLAS JET οι οποίοι θα κληθούν να αναλάβουν εργασία περί τις αρχές Αυγούστου..?

makedonas":ro62my6g said:
Εγω διαβαζοντας το (ανυπογραφο) αρθρο παρατηρησα κατι αλλο. Την δικοπη μακρινων δρομολογιων, και μια ενδεχομενη συνεργασια με την Δελτα. Ομορφα. Θετικα. Τα Α340 θα τα βαλουμε τωρα κλυσμα (αφου ανηκουν στο δημοσιο και οχι στην ΟΑ - αρα σε μενα και σε σενα ανηκουν) η θα χρησιμοποιηθουν για την αξιοποιηση προγραμματων κοινωνικου τουρισμου το καλοκαιρι και θα τα βαλουμε κλυσμα απο το φθινοπωρο και μετα, οφ-σιζον δλδ.. (δεν απευθυνεται στην ΜΙG η ερωτηση, ετσι απλα τιθεται, ας πουμε οτι σκεφτηκα κατι υψηλοφωνα) Α!

Καποιο μελος εδω ειπε οτι απο σιγουρη πηγη γνωριζει οτι θα παραγγελθουν καπου 14 Dash (δεν καθομαι να ψαχνω links, ολοι το διαβασατε), ενω στο κειμενο της Ε μιλαει για ΑΤR. 2 τινα ισχυουν. 1. Η το μελος εδω εγραψε την προσωπικη του επιθυμια (μαλλον), η 2. ο αρθρογραφος δεν ξερει τι του γινεται (επισης πολυ πιθανο με δεδομενη την αεροπορικη παιδεια μερικων) Εγω το αναγω στο καλοστημενο προγραμμα αποπροσανατολισμου που εχει στησει ενας σκοτεινος κυκλος μεσα απο την ΜΙG, με απωτερο σκοπο να μας φρεπαρουν τιποτα de Havilland D.H.104 μετα απο πληρη δομικη ανακατασκευη... :twisted:

Δε σοβαρευομαστε λεω εγω... :|

Να τα κάνουμε πυροσβεστικά καλύτερα τα 340,να του δείξουμε εμείς του Πούτιν με τα Beriev... :D
Για τα ελικοφόρα μέχρι και το κέντρο εκπαίδευσης στο Farnborough της Αγγλίας ακούγεται ότι έχει επιλεγεί και αφορά τα Q400.Νεότερες φήμες αναφέρουν όμως ξανά ως υποψήφια τα ΑΤΑRI (τα ATR,δηλ...).
Για να δούμε τελικά...

Ήδη έχει ανακοινωθεί στους προσληφθέντες κυβερνήτες η καλοκαιρινή τους μετάβαση στο Farnborough για την εκπαίδευσή τους στα Q400.

Γνωρίζει κανείς αν έχουν καλέσει μηχανικούς για συνέντευξη?Γιατι εγω ακόμα περιμένω.......

KVAOA":3ksk37ki said:
Akis":3ksk37ki said:
Αν δεν γράψεις την ερώτηση ... πως να σε βοηθήσουμε; :wall:

Έχεις δίκιο..... Συγνώμη... :?

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που έχει ήδη υπογράψει για εποχιακός στη Νέα Εταιρία διάβασε προσεκτικά τις Ρήτρες....

Για παράδειγμα: Ισχύει αυτό που λέει ότι ΔΕΝ μπορεί κάποιος να αποχωρήσει πριν την λήξη την σύμβασης, διαφορετικά ΠΛΗΡΏΝΕΙ τον εργοδότη??? Ή ότι μπορεί να τον Χρησιμοποιήσει σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πόστο θέλει και ΟΠΟΥ θέλει????? :shock:

Εγώ - παρόλα αυτά - συνεχίζω να αναρωτιέμαι - δεν υπάρχει κανείς εδώ μέσα, εργαζόμενος - έστω συμβασιούχος (στην....ακόμη υπάρχουσα Ο.Α.)- που να ανησυχεί, που να τραβάει τα μαλλιά του ρε παιδί μου, με όλα αυτά που γίνονται????? :shock:

Υπάρχει κανείς που να υπέγραψε στην....Νέα Εταιρία και να διάβασε.....ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την σύμβαση που του έδωσαν???? :?:

Πέιτε μου, αλλιώς είμαι σε λάθος τόπο.... :(

Λοιπόν να πω και εγώ αυτό που ξέρω:

1.Αν ενημερώσεις έγκαιρα δεν υπάρχει θέμα καταβολής αποζημίωσης στον εργοδότη σου.

2.Για να γίνει τέτοια "μετάταξη" πρέπει πάνω απ'όλα να συμφωνήσει και ο υπάλληλος. Αν είναι δυνατόν πχ εσένα να σε πάρουν από Καβάλα και να σου πουν σε 10 μέρες να παρουσιαστείς στη Ρόδο!Προς Θεού, δεν γίνονται τέτοια πράγματα!!

Αλλά να ρωτήσω και εγώ, γιατί τα ρωτάς αυτά? Ακούστηκε κάτι για τις συμβάσεις? Πχ ότι υπάρχει κάτι το ύποπτο πίσω από αυτά τα 2 σημεία στα οποία αναφέρεσαι?

IER506":yv0qhlsr said:
Λοιπόν να πω και εγώ αυτό που ξέρω:

1.Αν ενημερώσεις έγκαιρα δεν υπάρχει θέμα καταβολής αποζημίωσης στον εργοδότη σου.

2.Για να γίνει τέτοια "μετάταξη" πρέπει πάνω απ'όλα να συμφωνήσει και ο υπάλληλος. Αν είναι δυνατόν πχ εσένα να σε πάρουν από Καβάλα και να σου πουν σε 10 μέρες να παρουσιαστείς στη Ρόδο!Προς Θεού, δεν γίνονται τέτοια πράγματα!!

Αλλά να ρωτήσω και εγώ, γιατί τα ρωτάς αυτά? Ακούστηκε κάτι για τις συμβάσεις? Πχ ότι υπάρχει κάτι το ύποπτο πίσω από αυτά τα 2 σημεία στα οποία αναφέρεσαι?

1ον Αν σου πει ο εργοδότης ότι ΔΕΝ φεύγεις - ΔΕΝ πρόκειται να φύγεις!!!! - Οπότε δεν το συζητάμε καν!!!

2ον ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να σε ρωτήσει ΠΟΤΕ αν θες να πας κάπου!!!! ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙ!!! Υπάρχει περίπτωση να αρνηθείς??? :oops:

Εδώ μιλάμε για............εργασιακό.... Τέλος πάντων.