Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο, εμενα μου ακουγεται σα να ριχνεις για οποιοδηποτε λογο δηλητηριωδη βελη σε καθε κατευθυνση. Αν εχει αποδειξεις παρεθεσε τις, αν οχι, κρατα τις αποψεις σου για σενα, γιατι ετσι ξεκιναει το χαος εδω..

Φιλικα

Διαβαζωντας τα προηγουμενα θα ηθελα να προσθεσω καποια πραγματα σχετικα με τις αποψεις που ακουστηκαν οσο αναφορα την διαδικασια στις προσληψεις που εκανε η ΜΙG.Για αρχη οι station manager εκλεισαν με 3500 εως και τις 4000 Ενω στα 3Ο00 με 3500 οι assistant manager. Αυατα μου τα ειπε καποιος που πηγε στην mig και ηταν στα follow me. Καλα χρηματα. Οχι και ασχημα για καποιους που ηθελαν σαν τερελοι να φυγουν απο τον ΑΙΑ, την μαυριλα και τη απαξιωση που υπαρχει στον κλαδο τα follow me. Εχω ακουσει οτι εκει εχουν φτασει στο σημειο να τους τρεχουν με αποτελεσμα να υπαρχει θεμα ασφαλειας στην πιστα. Ασε που τους εχουν λεει δηλωμενους ως υπαλληλους στην πιστα και οδηγουν 8 ωρες στην πιστα. Εφυγε το 1/3 της δυναμης τους, βεβαια και τα χρηματα ειναι τα διπλα. Στο τελος θα φυγουν ολοι μαλλον. Εχω ακουσει οτι οι συνθηκες εργασιας στον ΑΙΑ δεν ειναι και οι καλυτερες. Τους βριζουν και τους φερονται ασχημα. Καλο λοιπον να γινεται ανακυκλωση. Ο συγκεκριμενος δεν εχει καποιο πτυχιο, ξερει λιγα αγγλικα. Εχει ομως δεκα χρονια προυπηρεσιας στο αεροδρομιο. Την δουλεια την ξερει και μαλλον θα τα καταφερει πιστευω. Θα δειξει.

vrv":1x2hk0ak said:
δεν ξερω απο ποσες φασεις περναει η καμπινα πια,αυτο που ειναι γνωστο οτι εχουνε ελλειψη απο κοσμο και κατα γενικη ομολογια οφειλεται στην συγκεκριμενη "αρχισυνοδο" και στην ομαδα της.αλλα νουμερα περιμενανε για προσελευση και αλλα τους εχουνε βγει....και για αυτο προσπαθησανε και συνεχιζουνε να προσπαθουνε να παρασυνουνε ατομα απο την καμπινα της Α3!!!!

Θα συμφωνησω απολυτα σε αυτο.
Το γεγονος οτι υπαρχει μια εμπαθεια απο μερους της εν λογω αρχισυνοδου προς τις παλιοτερες κοπελες της ΟΑ ειναι γνωστο, τουλαχιστον σε αυτους που ειναι μεσα στον χωρο.
Σαν επιλογη της συγκεκριμενης για την θεση αυτη πολλοι εχουν ενστασεις αλλα, η αποφαση παρθηκε μια φορα. Ας ρωτησει κανεις πχ. ποσες κοπελες σειρας '98 εχουν παει για συνεντευξη;
Ενα παραδειγμα για το τι συμβαινει αυτες τις μερες εκει, ειναι οι αεροσυνοδοι που δεν ειχαν κληθει παλιοτερα απο την ιδια αρχισυνοδο για να τους ανανεωθει η συμβαση στην Α3, να προσλαμβανονται τωρα στην νεα ΟΑ. Τι συνεβη δηλαδη εκει δεν της εκαναν και τωρα της κανουν; Προσπαθει να αποφυγει οσο μπορει την επιλογη απο την παλια ΟΑ ξεκαθαρα πραγματα και θα αναγκαστει να παρει οταν σιγα σιγα θα στενευουν τα περιθωρια.

princess":1xsood65 said:
Για αρχη οι station manager εκλεισαν με 3500 εως και τις 4000

Απλά μια διόρθωση σε αυτό που έγραψες Princess. Αυτό δεν ισχύει απόλυτα καθώς υπάρχουν και station managers που παίρνουν 1500-2000 ευρώ μεικτά.

1.Μπορει κάποιος να μας πει ποια μπορεί να είναι τελικά η σχέση της νέας εταιρίας με την παλαιά ?
2.Ειναι η όχι θεμιτός ο τοσο Αθέμιτος ανταγωνισμός?
3.Ποσοι από τα C. crews της original Ολυμπιακής θα μεταφερθούν προς Παιανία?

eagle1":1wu1pray said:
Ήδη η Aegean έδωσε αυξήσεις στους εργαζομένους της και αύξησε ελαφρώς το χρόνο ανάπαυσης των πληρωμάτων της.
:great:

Η Α3 δεν εχει δωσει καμια αυξηση στους εργαζομενους. Και επισης εχει κοψει ολες τις αδειες του Ιουνιου λογω ελλειψης προσωπικου καμπινας .Το μονο που κανει ειναι να παιρνει καινουργιες ιπταμενες-χωρις πλεον να κοιταξει τα κριτηρια οπως παλια- για να κρατησει το προσωπικο δεν κανει απολυτως τιποτα.Ακουγεται το ενδεχομενο για μια αυξηση στους εργαζομενους απο τον Οκτωμβριο.

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούργια - όπως βλέπετε - και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ...

Αν ξέρει και μπορεί να με ενημερώσει κάποιος....

Αν δεν γράψεις την ερώτηση ... πως να σε βοηθήσουμε; :wall:

Akis":7nmfk5gv said:
Αν δεν γράψεις την ερώτηση ... πως να σε βοηθήσουμε; :wall:

Έχεις δίκιο..... Συγνώμη... :?

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που έχει ήδη υπογράψει για εποχιακός στη Νέα Εταιρία διάβασε προσεκτικά τις Ρήτρες....

Για παράδειγμα: Ισχύει αυτό που λέει ότι ΔΕΝ μπορεί κάποιος να αποχωρήσει πριν την λήξη την σύμβασης, διαφορετικά ΠΛΗΡΏΝΕΙ τον εργοδότη??? Ή ότι μπορεί να τον Χρησιμοποιήσει σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πόστο θέλει και ΟΠΟΥ θέλει????? :shock:

Για το πρώτο σκέλος δεν γνωρίζω να σου απαντήσω!
Για την δευτερη ερωτηση τωρα:Θα γινει συγχώνευση καποιον τμηματων!
Παραδειγμα:Αν κανεις check in μπορουν μετα να σε βαλουν gate ή και το αντιθετο!Που σημαινει ΝΑΙ θα αλλαζεις πόστα!