Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ειναι η μεγαλυτερη σαβουρα απο καθε αλλο σταθμο της νεας εταιρειας λογω πολιτικων και οχι μονο πιεσεων.Ειναι ακριβως ετσι οπως προαναφερθηκε αν τους κρατρησει τελικα γιατι εχει δημιουργηθει πολυς ντορος και εχει φτασει στα αυτια της αθηνας για την πολλη ασχημη εικονα ακομα δεν ξεκινησαν.Οι καλοι της οα που πηραν ελαχιστοι....Αλλα νομιζω θα ειναι καλυτερα να φυγουν τα στελεχη του ηρακλειου που τους επελεξαν αυτοι ειναι υπευθυνοι για τις λαθος επιλογες οχι οι ανθρωποι....που επελεγησαν γιατι δεν ειναι στελεχωση θεσης πχ τι ξερεις να κανεις απαντηση¨τα παντα και δουλευω 10χρονια ωραια υπογραφεις ειναι σοβαρη εταιρεια αυτη?

απο mixkom
<<Στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ειναι η μεγαλυτερη σαβουρα απο καθε αλλο σταθμο της νεας εταιρειας λογω πολιτικων και οχι μονο πιεσεων>>

Ε δεν μπορει ρε φιλε οι περισσοτεροι απο οσους επελεξαν να ειναι σαβουρα.Σαφως και θα υπαρχουν και σκαρτα ατομα μεσα αλλα δεν μπορει απο τα 92 να ειναι οι 10 καλοι και οι υπολοιποι βρωμα. .Και πολιτικο μεσον πεφτει παντου και σε ολες τις πολεις.Εξαλλου εξαμηνες συμβασεις ειναι. Οποιος δεν κανει για την εταιρεια ή δεν του κάνει η εταιρεία σηκωνεται και φευγει ή τον διώχνουν.

Σίγουρα δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί,αλλά το 50% του προσωπικού που τελικά υπέγραψε είναι απαράδεκτο...
Τα ποινικά μητρώα μόνο του εργατικού προσωπικού (όχι όλου) είναι πλουσιότατα.
Υπάλληλους που δέν έχουν ούτε ένα LOWER στα Αγγλικά θα βρείς επίσης αρκετούς,όσο για εξωτερική εμφάνιση σε πόστα πρώτης γραμμής ας μην το συζητάμε καλύτερα... Δεν είναι τυχαίο οτι στέλεχος άλλης εταιρείας που αρχικά προσλήφθηκε,παραιτήθηκε όταν είδε το επίπεδο των νέων συναδέλφων του ενώ το ίδιο έπραξε τωρινή υπάλληλος της ΟΑ.Κι οσο για τις εξάμηνες συμβάσεις,στην Ελλάδα ζούμε,οι άχρηστοι πάντα επιβιώνουν εις βάρος των εργατικών.Δεν θα απολυθεί κανένας σας λέω μετά βεβαιότητας,πιο εύκολα θα φύγουν αυτοί που τους επέλεξαν από τη ΜΑΡΦΙΝ παρά οι κομμένοι...
Το δόντι βασιλεύει πλέον και στον ιδιωτικό τομέα,και δεν μετράει κανένα πτυχίο και κανένα προσόν αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη...
Κρίμα γιατί περιμέναμε πολύ περισσότερα από ένα σοβαρό επενδυτή σαν αυτόν της ΜΑΡΦΙΝ...

Καλα lower ψαχνεις τωτα σε αεροπορικη εταιρεια και μαλιστα στην πρωτη γραμμη!!!!!!!!!!!!!!!!Τα γνωριζουμε ολα αυτα οι περισσοτεροι χωρις lower επαναλαμβανω σε αεροποικη εταιρεια αν ειναι δυνατον.Παντως ξερω οτι εχει φυγει επιστολη στον κ Σιμιγδαλα προεδρο της νεας εταιρειας για το χαλι αυτο θα δουμε τι θα κανει στο αμεσο μελλον πιστευω....πριν ξεκινησει και υπογραψουν τα οριστικα 6μηνα.

απο abebablon
<<Τα ποινικά μητρώα μόνο του εργατικού προσωπικού (όχι όλου) είναι πλουσιότατα>>.

Στο δημόσιο φίλε αν έχεις ποινικο μητρώο δεν σε προσλαμβανουν . αυτο επρεπε να το ξέρεις γιατι ειδικα οι εποχιακοι οταν υπεγραφαν συμβαση ολα αυτα τα χρονια εκαναν και αιτηση για εκδοση ποινικου μητρωου. Αν λοιπον καποιος καταδικαστηκε για κλοπη για ληστεια η εκανε φυλακη δεν θα τον επαιρναν γιατι απαγορευεται, οποτε ειναι δυσκολο τοσα χρονια να τους επαιρναν τους μισους οπως λες .Πριν 2 χρονια εδιωξαν εργατη γιατι τον κατηγορησαν για κλοπη.Σε οσους υπεγραψαν με την μαρφιν ζητησαν και αντιγραφο ποινικου μητρωου οποτε με το δικο σου σκεπτικο αφου οι μισοι ειναι γκανκστερ θα πρεπει να εχουν πολυ χοντρο δοντι για να το διακυνδυνεψουνκαι να υπογραψουν .Οσο για το lower ξέρω και εγω ατομα και οχι απο τους μονιμους που εχουν και το proficiency και δευτερο ξενογλωσσο πτυχιο σε επιπεδο lower και υπεγραψαν συμβαση με την μαρφιν και δεν μιλαω για στελεχη αλλα για ατομα σαν υπαλληλους.ορισμενοι εδω μέσα παιδια νομιζω οτι το εχετε παρει πατριωτικα το θεμα γιατι ισως δεν σας επελεξαν. Ιδιωτικη εταιρεια και απολυει ή προσλαμβανει κοσμο οποτε θελει στην τελικη. Η συμβαση ειναι εξαμηνη δεν ειναι μονιμη στην τελικη.

Εαν όλα αυτα που λέτε είναι αλήθεια τότε :( :( σε τι θα διαφέρει η νέα ολυμπιακή από την παλιά? κι εδώ κομματικές προσλήψεις, κι εδώ κηφήνες, κι εδώ παράσιτα..δηλ.η μόνη διαφορά που θα δούμε θαναι μια παλιά ολυμπιακή ιδιωτικοποιημένη?..ακούγεται αποκαρδιωτικό ακόμα δεν ξεκίνησαν..Πείτε με αφελή, ρομαντικό, αλλά ήθελα να πιστεύω οτι ο Βγενό θα έπαιρνε την κρεμ ντε λα κρεμ στην εταιρία του κι όχι σαβούρα..Ηθελα, όπως και πολλοί άλλοι, να πιστεύω ότι παρόλο που το μέσο βασιλεύει παντού στην Ελλάδα,ο Μίστερ Μαρφίν δεν θα ενέδιδε σε ανωθεν πιέσεις και θα προσλάμβανε βάσει ικανοτήτων-προσόντων, όχι βάσει κομμάτων..Ή τουλάχιστον πάρε δικό σου αλλά να αξίζει!
Δεν είναι δείγμα καλής αρχής αυτό και μου κάνει εντύπωση από έναν επιχειρηματία ο οποίος πρέπει να δώσει τρομερό αγώνα για να αποκαταστήσει τη φήμη και το πρεστίζ της πάλαι ποτέ Ο.Α.,για να την καταστήσει κερδοφόρα και ανταγωνιστική σε ένα τρομακτικά δύσκολο και σκληρό οικονομικά περιβάλλον..

Ηθελα να δω ότι σε αυτή τη χώρα κάτι μπορεί να αλλάξει επιτέλους και να ξεκολλήσει από σαπίλα του παρελθόντος... :wall:

Μάλιστα..

Με άλλα λόγια, η μεγαλύτερη ιδιωτική επιχείρηση της χώρας, που υπό την σκέπη της έχει μια Vivartia, μια τράπεζα, 2 ναυτιλιακές εταιρείες, 2 νοσοκομεία και κάτι ακόμα, απασχολεί καμιά 40.000 χιλιάδες κόσμο, και έχει έναν -αν μη τι άλλο- ικανό ηγέτη στο τιμόνι της, πήρε μια αεροπορική εταιρεία απαξιωμένη, τη στελέχωσε με στελέχη της αγοράς που έχουν αποδείξει αν είναι καλοί ή όχι, μπήκε σε κόπο να διαφημίσει και να ενημερώσει για τη διαδικασία προσλήψεως προσωπικού, ενδίδει τώρα σε πολιτικές σκοπιμότητες / λαμογιές / χατίρια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο για να στελεχώσει την εταιρεία...

Κύριοι δεν ξέρω πόσοι πραγματικά τα πιστεύετε αυτά, αλλά αυτός είναι τρόπος στελέχωσης του ευρύτερου Ελληνικού Δημόσιου Τομέα... Όχι μιας σοβαρής επιχείρησης που έχει να δώσει λόγο σε μετόχους.

Εάν εσείς αγαπητέ (edit γιατί προέκυψε εν τω μεταξύ το αμέσως προηγούμενο ποστ του mrk, οπότε προφανώς και αναφέρομαι στον προηγούμενο φίλο) - αλλά και άλλοι - πιστεύετε αβίαστα και χωρίς έστω μια δόση αμφιβολίας τα γραφόμμενα ανθρώπων που έκαναν register μόλις μέρες πριν στο φόρουμ, τότε οφείλω να ομολογήσω πως το επίπεδο της συζήτησης(?) έχει πέσει πολύ χαμηλά. Όπως είχα γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση για άλλο ζήτημα που αφορούσε ωστόσο και πάλι την διαδικασία, υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να είναι στην ομάδα λήψης αποφάσεων της νέας εταιρίας? Αν ναι, γιατί δεν μιλάει για τις "καταγγελίες". Αφού ΔΕΝ υπάρχει και είναι προφανές, πως είστε όλοι τόσο σίγουροι για το τι γίνεται ή δεν γίνεται και πως λαμβάνονται οι αποφάσεις? Είστε μήπως εν κρυπτώ σύμβουλοι της νέας εταιρίας και "αποκαλύπτετε" τις "μεθοδεύσεις"?

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί παίρνετε τοις μετρητοις αυτά που γράφονται. Αν είναι αλήθεια, θα αποδειχθεί. Αν όμως δεν είναι? Και πως ξέρουμε ότι είναι? Επειδή το γράφουν κάποιοι? Πραγματικά η αφέλεια ή αν θέλετε η ευκολία με την οποία τείνετε να πιστεύσετε αυτά που γράφονται, χωρίς έστω να αναρωτηθείτε, "ρε παιδί μου, όλα αυτά τα χρόνια εδώ μέσα έχουν δει τόσα και τόσα τα μάτια μας, με κλειδωμένα τόπικς, με αντιπαραθέσεις, με προβοκάτσια, με, με, με" είναι απίστευτη.

Και όχι, ούτε σχέση έχω με την νέα, την παλιά ή την ορίτζιναλ ΟΑ, ούτε με "γλάρους", με κοράκια ή δεν ξέρω τι. Λίγο common sense και μια "πισινή" δεν βλάπτει. Και εν τέλει, κουράζει αυτή η γκρίνια. Σε όλες τις δημόσιες συζητήσεις που γίνονται εδώ, όχι μόνο στην παρούσα. Τόσος αρνητισμός και ειρωνείες και "ηλεκτρισμένη" ατμόσφαιρα και "μια σου και μια μου" και "στην λέω τώρα" νοοτροπία πρέπει να είναι πρωτοφανής σε φόρουμ αν όχι σε παγκόσμιο, σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ξέρει κανείς αν υπαρχει site οπου κατηγορουν τα ατομα που εχουν παρει ηδη στην νεα εταιρεια η μάλλον που εχουν υπογραψει συμβασεις.Πριν απο λιγο ήμουνα με μια παρέα και το έμαθα και ειλικρινα έφριξα. Μιλάμε για πολύ ασχημους χαρακτηρισμούς για τους επιλεγεντες.Αν συμβαινει οντως κάτι τετοιο ειναι απαραδεκτο , γιατι αν μη τι αλλο δεν μπορεις να εξευτελιζεις τον αλλον μονο και μονο γιατι η εταιρεια εκανε αλλη επιλογη.Ειναι αντισυναδερφικο πανω απο ολα.

pot1968":2v7do7ws said:
Ξέρει κανείς αν υπαρχει site οπου κατηγορουν τα ατομα που εχουν παρει ηδη στην νεα εταιρεια η μάλλον που εχουν υπογραψει συμβασεις.Πριν απο λιγο ήμουνα με μια παρέα και το έμαθα και ειλικρινα έφριξα. Μιλάμε για πολύ ασχημους χαρακτηρισμούς για τους επιλεγεντες.Αν συμβαινει οντως κάτι τετοιο ειναι απαραδεκτο , γιατι αν μη τι αλλο δεν μπορεις να εξευτελιζεις τον αλλον μονο και μονο γιατι η εταιρεια εκανε αλλη επιλογη.Ειναι αντισυναδερφικο πανω απο ολα.

Αυτό πρώτη φορά το ακούω και αν ισχύει είναι απαράδεκτο πραγματικά.

Πάντως ξέρω πολλούς που επειδή δεν τους επέλεξαν έχουν αρχίσει να λασπολογούν εναντίον της νέας εταιρίας και να κατηγορούν "το σύστημα".

Επίσης να αναφέρω σε όσα γράφονται παραπάνω για το lower και το proficiency ότι για εμένα τουλάχιστον είναι απλά 2 χαρτιά. Ξέρω δεκάδες ανθρώπους με Lower που μιλάνε καλύτερα αγγλικά από ανθρώπους με proficiency. Μην ασχολούμαστε τώρα με τέτοιες λεπτομέρειες.