Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Alexandros(IATA)":2eklyw7q said:
Απ'οτι κατάλαβα μέχρι τώρα έχουν καλέσει μόνο γυναίκες...σωστά?Υπάρχει κάποιος άντρας που να τον κάλέσαν ήδη για interview??αναφέρομαι για τους cabin attendants
Στην ανακοίνωση για cabin attendants ζητούσαν "at least 6 months experience"...αυτό τελικά δεν ισχύει, γιατι κάλεσαν άτομα(όπως άκουσα σε δελτίο ειδήσεων)τα οποία δεν έχουν εργαστεί ποτέ στον χώρο της αεροπορίας...
καλησπερα μηπως καποιος γνωριζει αν ξεκινησανε οι συνεντευξεις για την προσληψη ιπταμενων φροντιστων?

οι συνεντευξεις εχουν ξεκινησει και τελειωνει ο α' κυκλος στις 10/4.

Σόνια καλησπέρα. Απ ότι αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ σου, έχεις ήδη περάσει από συνέντευξη. Θα μπορούσες,αν θέλεις βέβαια, να μας αναφέρεις την εμπειρία,τις εντυπώσεις σου από τη συνέντευξη και πως ήταν η όλη διαδικασία;

καλησπερα μηπως γνωριζει καπιος πουε ξεκινανε ητα interview για οδηγους???

sonia86":3vm9u6c8 said:
καλησπερα ,απο οτι εχω καταλαβει μονο κοπελες καλουνε ??

kleopatra":27utvip1 said:
Σόνια καλησπέρα. Απ ότι αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ σου, έχεις ήδη περάσει από συνέντευξη. Θα μπορούσες,αν θέλεις βέβαια, να μας αναφέρεις την εμπειρία,τις εντυπώσεις σου από τη συνέντευξη και πως ήταν η όλη διαδικασία;

Ειναι πολυ απλα τα πραγματα..Η ολη διαδικασια κραταει λιγοτερο απο 1 ωρα και αρχικα συμπληρωνεις κατι φυλλαδια με ψυχολογικα τεστ και οταν τελειωσεις σε καλουν για συνεντευξη.Στην δικη μου περιπτωση επικρατουσε πολυ φιλικο κλιμα αλλα πιστευω οτι γενικα ειναι ετσι..Οι ερωτησεις ειναι για προηγουμενη εργασια,για τους λογους που θες αυτη τη δουλεια,κτλ.Η συνεντευξη δε κραταει παραπανω απο ενα τεταρτο.Κατι που μου εκανε εντυπωση ηταν βεβαια το οτι οι κοπελες το 2ωρο που περιμενα εγω ηταν ελαχιστες,κι αν ειναι ετσι καθε μερα με το ζορι θα πιασουν τον απαραιτητο αριθμο.Θα δειξει αυτο βεβαια..ποια μερα σε φωναξανε για συνεντευξη?

ssemirates":3h9chmuw said:
sonia86":3h9chmuw said:

εε,καπως ετσι..δεν γνωριζω και σιγουρα αλλα οι περισσοτερες ειναι γυναικες.

sonia86":3509d6ft said:
ssemirates":3509d6ft said:
sonia86":3509d6ft said:

εε,καπως ετσι..δεν γνωριζω και σιγουρα αλλα οι περισσοτερες ειναι γυναικες.
σε ευχαριστω για την απαντηση.

τιποτα! :D

Πότε θα αρχίσει η συνέντευξη για πιλότους!
Έχω ακούσει ότι πρόκειται να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος των πιλότων από την παλιά εταιρεία, και ότι δεν θα προσλάβουν πολλούς νέους πιλότους.
Είναι αλήθεια αυτό