Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Λαβατε ολοι απαντηση απο τη MIG οταν στειλατε με mail το βιογραφικο σας? Εγω δεν ελαβα κατι παρόλο που εκανα τη διαδικασια οπως ακριβως το ζητουσε....\Επισης καποια αλλα ατομα που ξερω δεν ελαβαν απαντηση.Ξερει κανεις γιατι??

εγω οταν εστειλα e-mail,μετα μου ηρθε ενα μηνυμα που εγραφε diclaimer...ομως το μισο μηνυμα ελεγε κατι ασχετα για το internet και το υπολοιπο ηταν με ερωτηματικα..απο τοτε το e'mail μου τα εχει παιξει...τελικα μου εστειλε το βιογραφικο ενας φιλος στον οποιο στειλανε απαντηση οτι το λαβανε..

καλησπέρα,
εγώ έστειλα το c.v. μου με email αλλά δεν έβαλα Ref.number...και με πήραν τηλεφωνο για να πάω για συνέντευξη, πρέπει να έχουμε Ref.number, ειναι απαραίτητο ? δεν μου το ζήτησαν στο τηλ. πάντως.

Άτομο μέσα από το Group μου είπε ότι γίνεται πολύ καλό screening και ότι κανένα βιογραφικό δεν θα πάει χαμένο. Έχουν οργανωθεί για να αντιμετωπίσουν τον μεγάλο όγκο των βιογαφικών. Μην ανησυχείτε για το Ref. Number

marian":2t284qqo said:
Λαβατε ολοι απαντηση απο τη MIG οταν στειλατε με mail το βιογραφικο σας? Εγω δεν ελαβα κατι παρόλο που εκανα τη διαδικασια οπως ακριβως το ζητουσε....\Επισης καποια αλλα ατομα που ξερω δεν ελαβαν απαντηση.Ξερει κανεις γιατι??

ούτε εγώ έλαβα απάντηση παρ' όλα αυτά με πήραν όμως, δεν είναι απαραίτητο να λάβεις απάντηση

Ούτε και σε εμένα έβγαλε κάτι..Ακόμα δεν έχω ειδοποιηθεί,όπως δεν έχουν ειδοποιηθεί και άλλες συνάδελφοί μου από το Ηράκλειο.

Εχω ακουσει οτι γινεται στα αγγλικα η συνεντευξη..Παντως κι εγω δεν ελαβα απαντηση αλλα με πηραν τηλεφωνο

αργυρώ":bywsja0e said:
εγω οταν εστειλα e-mail,μετα μου ηρθε ενα μηνυμα που εγραφε diclaimer...ομως το μισο μηνυμα ελεγε κατι ασχετα για το internet και το υπολοιπο ηταν με ερωτηματικα..απο τοτε το e'mail μου τα εχει παιξει...τελικα μου εστειλε το βιογραφικο ενας φιλος στον οποιο στειλανε απαντηση οτι το λαβανε..
Εστειλα και εγω σημερα βιογραφικο και ελαβα ακριβως το ιδιο μυνημα.
Μηπως τελικα πρεπει να σταλει το βιογραφικο στα αγγλικα επειδη τα pc τους δεχονται μονο αγγλικους χαρακτηρες?Διαβασα πριν σε αλλο post οτι το βιογραφικο στελνεται συννημενο και με..... φωτογραφια?εγω απλα εστειλα ενα email με τα στοιχεια ταυτοτητας μου την οικογενειακη κατασταση μου,τελευταια μισθολογικα στοιχεια και ως βιογραφικο περιεγραψα παλιες εργασιες και τη εργασια μου στην εταιρια (χρονολογικα κτλ) εκανα αιτηση για φορτωτες αεροσκαφων ,εργαζομαι ως συμβασιουχος φορτωτης στην ολυμπιακη απο το 1998 και βρισκομαι στον... αερα και πολυ στρεσαρισμενος. :(

καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω αν ακουσατε κατει για το ποτε ξεκινανε τα interviews για τους χειριστες και τους οδηγους?

Καλησπερα, το βιογραφικο θα ηταν καλο να ειναι στα αγγλικα μιας και οι αγγελιες ειναι στα αγγλικα.Απο εκει και περα αυτο που ερχετε πισω οταν στελνεις το email ειναι ενα αποδεικτικο οτι πηραν το εμαιλ.Γιατι προφανως στις αρχες πολυς κοσμος στη αγωνια του αν πηγε το εστελνε 2 και 3 φορες.

Βασικα αποτι εχω καταλαβει δεν νομιζω να πηγαινει κανενα βιογραφικο χαμενο σε οτι μορφη και να εχει σταλει.