Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Alexandros(IATA)":241li2ek said:
Απ'οτι κατάλαβα μέχρι τώρα έχουν καλέσει μόνο γυναίκες...σωστά?Υπάρχει κάποιος άντρας που να τον κάλέσαν ήδη για interview??αναφέρομαι για τους cabin attendants
Στην ανακοίνωση για cabin attendants ζητούσαν "at least 6 months experience"...αυτό τελικά δεν ισχύει, γιατι κάλεσαν άτομα(όπως άκουσα σε δελτίο ειδήσεων)τα οποία δεν έχουν εργαστεί ποτέ στον χώρο της αεροπορίας...
Aυτο και μονο δειχνει το οτι....ξεκινα απο το(0)μηδεν
 
Ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εχω εργαστει στην Lufthansa Cargo Σαν Aircraft Loader περιπου 4 χρονια εχω και βεβαιωση του εργοδοτη σχετικα με την εργασια μου εκει.Ολα αυτα πρεπει να ειναι στα Ελληνικα η στα Αγγλικα μεταφρασμενα στο email??? Και φανταζομαι για ολες τις ειδικοτητες το βιογραφικο θα πρεπει να ειναι εξ ολοκληρου στα Αγγλικα σωστα??
ευχαριστω προκαταβολικα
 
jmkOA":3din4dov said:
Να σας κάνω μια ερώτηση...το Ref No το γράφουμε μέσα στο βιογραφικό ή απλα το αναφέρουμε στο e-mail?το βιογραφικο το στελνουμε συννημενο ε?
σας ευχαριστω


Εγώ προσωπικά έστειλα ενα email στο οποίο συννημένο είχα το cv μου και μία φωτογραφία , στο προς, έβαλα τη διεύθυνση, και στο θέμα έγραψα : "Application for the Cabin Attendant position"Ref.number 20012.
Και την επόμενη μέρα μου ήρθε email απο τη MIG οτι έχουν λάβει το cv μου...

corfu75":3din4dov said:
Aυτο και μονο δειχνει το οτι....ξεκινα απο το(0)μηδεν


Δηλαδή το οτι μέχρι στιγμής δεν έχουν καλέσει άντρες για συνέντευξη ή το οτι στην ανακοίνωση ζητούσαν 6 μήνες προϋπηρεσία(ενώ καλέσαν άτομα που δέν έχουν προϋπηρεσία)σημαίνει οτι ξεκινάνε απο το μηδέν???
 
καλησπερα!!οσες κοπελες ηταν να καλεσουν για ιπταμενες,εχουν τελειωσει πια??Γιατι διαβασα πιο πανω οτι ξεκινησαν οι συνεντευξεις...οποτε εκλεισε αυτη η ιδικοτητα?
 
Καλησπερα! :thx: Απ'οσες κοπελες εχουν ειδοποιηθει για ιπταμενες,εχει παει καποια για συνεντευξη?Γνωριζετε αν ειναι στα ελληνικα η στα αγγλικα και τι ακριβως ρωτανε..?
 
καλούν ακόμα για συνεντέυξεις!
εμένα σήμερα με κάλεσαν..
η συνέντευξη σε αυτό το στάδιο ειναι στα ελληνικά!
 
Τι εννοεις σ'αυτο το σταδιο?Θα γινουν κι αλλες συνεντευξεις ?Και θα ειναι σιγουρα στα ελληνικα?
 
Αν σε καλεσουν για συνεντευξη γινεται μονο Αθηνα??Ασχετα που μενεις??
 
Στις συνεντεύξεις δεν έχουν καλέσει ακόμα αγόρια.
Εχουν καλέσει κόσμο απο Θεσσαλονίκη αλλά βάση στην Θεσσαλονίκη αρχικά τουλάχιστον δεν θα υπάρξει.
Σε αυτή την πρώτη συνάντηση γίνεται οπτικό ξεσκαρτάρισμα. Υπάρχει ένα ψυχολογικό τέστ 200 ερωτήσεων και μια μινι συνέντευξη σχετικά με το βιογραφικό σου.
Τέλος σε ενημερώνουν ότι θα λάβεις γράμμα που θα σε πληροφορεί εάν θα συνεχίσεις στα τελικά στάδια ή παίρνεις τα παπούτσια στο χέρι! Αυτά! :D
 
αθηνα μενω..κι ειναι στα ελληνικα η ολη διαδικασια?
 
Top