Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Θέλω να προσθέσω εδώ ότι η συγκεκριμένη CCM ήταν αυστηρή και κατά τη διάρκεια της εργασίας της στην παλιά Ο.Α και ότι είχε και αυτή προσληφθεί με χαρτάκι κλαδικής ή τοπικής οργάνωσης ή κάποιου γνωστού της,πριν συνταξιοδοτηθεί και πάει στην Aegean.
Το ότι ήταν καλή στη δουλειά της αν και "δύσκολη" για κάποιους άλλους,δεν είχε να κάνει με το παραπάνω...
Η πρόσληψή της στην Pantheon προφανώς και οφείλεται στον Κο Συμιγδαλά,ο οποίος συνεργάστηκε αρκετά χρόνια μαζί της,όπως είναι επίσης προφανές ότι θα στηριχθούν και οι δύο σε στρατηγικές που είχαν ακολουθήσει στην Aegean στο πρόσφατο παρελθόν.
Όμως πλέον το αφεντικό εδώ δεν είναι ο Ε.Βασιλάκης αλλά ο Α.Βγενόπουλος ο οποίος καμία σχέση δεν έχει σαν εργοδότης με τον προηγούμενο,πράγμα που σημαίνει ότι το κλίμα-μετά από κάποιο χρόνο λειτουργίας της εταιρείας ώσπου να μάθει τη δουλειά και το μεγάλο αφεντικό-δεν θα είναι το ίδιο.
Σε όλες τις εταιρείες του ομίλου Marfin οι εργαζόμενοι πίνουν νερό στο όνομά του,λέτε τώρα να γίνει το αντίθετο?
Μπορεί ποιός ξέρει...

newhostess":3i061dpz said:
Γνωρίζετε μήπως τι θα γίνει με τις αιτήσεις για το προσωπικο εδάφους? (check-in, συνοδοι εδάφους) Διάβασα στην εφημερίδα ότι η προκήρυξη για τις θέσεις αυτές θα έβγαινε σήμερα, αλλά στη σελίδα της MIG δεν είδα να αναφέρεται κάτι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση :)

Μέχρι το τέλος της εβδομάδος θα βγει η αγγελία,αν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό ;)

Σαν τι να συμβει? Τι το συνταρακτικο?

cookie":3ouiguoj said:
Π. Η συγκεκριμμένη κυρία έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια ένα απαίσιο κλίμα, για να πας μπροστά και να χεις την εύνοιά της πρέπει να είσαι γλύφτης και ρουφιάνος. Αυτά θέλουνε στην Νέα Ολυμπιακή?Κρίμα..

Η κυρια αυτη ειναι γεννημα-θρεμα της ΟΑ. Εκει μεγαλωσε και εκει δουλεψε πολλες δεκαετιες. Οταν θελεις να γινεται σωστα η δουλεια, παρεξηγεισαι και θεωρεισαι "σκληρος"-"κακος"....Απλα προσπαθησε να μεταβιβασει το παλιο σωστο τροπο εργασιας στην νεα (τοτε) Α3.
Και πολλοι θα ριξουν λασπη, μιας και αποφασισε να γυρισει στα "πατρια εδαφη"!
Το αιμα νερο δεν γινεται!

Τον τελευταίο καιρό έχω την διαίσθηση πως οι μετεγραφές μας προετοιμάζουν για μια μεγάλη έκπληξη.
Η έκπληξη που αναφέρομαι είναι άμεση συγχώνευση των δύο στο επόμενο έτος.Σύντομα αναφέρω τους λόγους ( με την σειρά) που με οδηγούν σε αυτή την πεποίθηση.
1)Συνάντηση Βγενόπουλου-Βασιλάκη που σημαίνει μυστική συμφωνία.(Γιατί αν γίνει γνωστό απο τώρα , η διαδικασία θα μπλοκάρει λόγου θέματος ανταγωνισμού).
2)Μετεγραφές στελεχών ο καθένας αρμόδιος σε διαφορετικό τομέα.(Μέταβαση της Ολυμπιακής στο τωρινό επίπεδο της Αιγαίου).
3)Μη αντίδραση της Αιγαίου.
4)Φήμες περί σύγλισης αγοράς αεροσκαφών airbus.(Ομογενοποίηση στόλου).

και πολλά άλλα.Φυσικά , θα μου πείτε πως η φαντασία μου οργιάζει (κάτι που πιστεύω και εγώ) αλλά κάτι μου λέει πως κάτι τέτοιο ετοιμάζεται.Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που ανέφερα, βλέπω ισχυρή αντίδραση της Αιγαίου και ίσως με την συμμετοχή της Λούφτι.

Υ.Γ:Προσπαθώ να μάθω τους ακριβείς λόγους αποχώρησης των στελεχών.Απο τη Πέμπτη περισ. πληροφορίες.

Κοιτα.....δεν το βλεπω καθολου σεναριο επιστημονικης φαντασιας.Θυμαστε πως πηρε ο Βασιλακης την Air Greece απο τον Μπατουβα και πηγε να παθει εγγεφαλικο ο ανθρωπος,ειδωμεν.

Αν η Mig κάνει lease και κατόπιν πάρει Airbus τότε μιλάμε για συνένωση σε 1-2 χρόνια αν πάρει NG τότε μιλάμε για ανεξάρτητες πορείες .Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η Μig είναι απλά ΛΑΓΟΣ σε αγώνα δρόμου.Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια.

nsap":ppsbrfw8 said:
1)Συνάντηση Βγενόπουλου-Βασιλάκη που σημαίνει μυστική συμφωνία.(Γιατί αν γίνει γνωστό απο τώρα , η διαδικασία θα μπλοκάρει λόγου θέματος ανταγωνισμού).
2)Μετεγραφές στελεχών ο καθένας αρμόδιος σε διαφορετικό τομέα.(Μέταβαση της Ολυμπιακής στο τωρινό επίπεδο της Αιγαίου).
3)Μη αντίδραση της Αιγαίου.
4)Φήμες περί σύγλισης αγοράς αεροσκαφών airbus.(Ομογενοποίηση στόλου).

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που ανέφερα, βλέπω ισχυρή αντίδραση της Αιγαίου και ίσως με την συμμετοχή της Λούφτι.

1)Ίσως να προσπάθησαν κάτι να γίνει,αλλά από όσο φαίνεται δεν τα κατάφεραν,αφού λίγο αργότερα βγήκε ο Βασιλάκης με προσφορά για την Ο.Α
2)Συμφωνώ μαζί σου,παρόλο που η νέα εταιρία θα είναι μεγαλύτερη από την Aegean.
3)Λυσσαλέα αν και σπασμωδική ήταν η αντίδρασή της aegean με τον Ευτύχη να κε-κεδίζει από τα νεύρα του όταν τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι περί ιδιωτικού μονοπωλείου σε δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ,ενώ ο επίτιμος πηγαινοερχόταν στο Μαξίμου μέχρι την τελευταία μέρα του διαγωνισμού.Εδώ όμως,προς τιμήν του,δεν την πάτησε ο Κωστας γιατί το ξέρει το σόι αυτό και απ`τη καλή και απ` την κακή.
Μάλλον δυναμική εξαγορά τελικά προβλέπω,αφού πρώτα όμως προσπαθήσει τον ανταγωνιστεί τόσο σκληρά ώστε να τον αναγκάσει πουλήσει.Αν μπορέσει φυσικά...
4)Ισως παίξει και αυτό τον ρόλο του.

Πολύ σωστά φράφεις και συμπληρώνω το ότι η αντίδραση του Χίτλερ πρέπει να θεωρείται δεδομένη,εάν η Ο.Α συνεργαστεί τελικά με τον Τσώρτσιλ.Έχει να γίνει...

nsap.
Ουτε συγχωνευση θα γινει, ουτε συμφωνια υπηρξε μεταξυ των δυο ανδρων.
Ισα-ισα η συναντηση δεν ειχε κανενα απολυτως αποτελεσμα.
Οσον αφορα τις "μεταγραφες", αυτες ηταν αναμενομενες, καθ'οσον ο κ. Σιμυγδαλας εφερε μαζι του τους συνεργατες του, οπως θα φερει και αλλους.
Τελος, οσοι γνωριζουν "εκ των εσω", οι σχεσεις των κ.κ. Σιμυγδαλα και Βασιλακη junior δεν ηταν και οι καλυτερες τα τελευταια χρονια. Η αποχωρηση του πρωτου ηταν αναμενομενη, και σιγουρα εχει προβληματισει τον δευτερο.
Πιο πιθανο βλεπω την "εξαγορα" της Α3 απο την νεα ΟΑ, παρα την οποια συγχωνευση. Και αυτο σε ενα - δυο χρονια απο τωρα.

Μια έκπληξη σε λιγο, μου είπαν στο παιχνίδι θα μπει και η Δήμητρα Λιανη δεν ξέρω αν θα πάει στην Aegean η στην MiG , αλλά είναι σίγουρο ότι εξετάζει συγκεκριμένη πρόταση.