Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

DocORL έγραψε :
Πιο πιθανο βλεπω την "εξαγορα" της Α3 απο την νεα ΟΑ, παρα την οποια συγχωνευση. Και αυτο σε ενα - δυο χρονια απο τωρα.

Δεν νομίζω να γίνει αυτό και εδικά τόσο άμεσα. Η Ολυμπιακή δεν θα γίνει κερδοφόρα απο την μία μέρα στην άλλη.Προσωπική γνώμη ,αλλά και απόψεις αναλυτών (που έχω διαβάσει) είναι ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια.Όποτε το ταμείο μείον, άρα εξαγορές γιόκ.Όποτε να μην μας κάνει εντύπωση αν γίνει το αντίθετο.

Η alitalia υπολογίζει να επανέλθει σε κερδοφορία σε τρία χρόνια.Μακάρι η ολυμπιακή α το κάνει νωρίτερα.Βέβαια η ΜΙΓ μπορεί να διαθέτει ρευστότητα αλλά ρωτήστε τους μετόχους πόσο τυχεροί αισθάνονται με αυτή την επένδυση.

Τέλος , προτιμώ και εγώ δύο ανεξάρτητες εταιρείες για το καλό του ελληνικού επιβατικού κοινού.

nsap":3mpuy3ki said:
Η Ολυμπιακή δεν θα γίνει κερδοφόρα απο την μία μέρα στην άλλη.Προσωπική γνώμη ,αλλά και απόψεις αναλυτών (που έχω διαβάσει) είναι ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια.Όποτε το ταμείο μείον, άρα εξαγορές γιόκ.Όποτε να μην μας κάνει εντύπωση αν γίνει το αντίθετο.

Κερδοφόρα για να γίνει χρειάζεται πλάνο και εφαρμογή του πλάνου. Μόνο αυτά, παίρνουν 18 μήνες στην καλύτερη περίπτωση. Να πούμε 2 χρόνια. Άρα μιλάμε για κερδοφορία σε 2 χρόνια μετά από 2 χρόνια και βλέπουμε. Τί νομίζετε ότι είναι η κερδοφορία? Κάτι που γίνεται αυτόματα και σίγουρα? Άλλες και άλλες εταιρείες πάσχιζαν χρόνια να κάνουν brake even. Και αυτό σε καλές εποχές, όχι τώρα που υπάρχει πρόβλημα. Ο Βγενόπουλος ΔΕΝ έχει ακαλύψει το κουμπί που σου δίνει σίγουρη και χρονικά ακριβή κερδοφορία. Και δεν νομίζω και κανένας άλλος.

Σωστές κινήσεις, οικονομική σύνεση και κατάλληλη συγκυρία χρειάζονται και μετά ....περιμένεις να δείς αν θα σου κάτσει.

olga panou":if34ohah said:
Μια έκπληξη σε λιγο, μου είπαν στο παιχνίδι θα μπει και η Δήμητρα Λιανη δεν ξέρω αν θα πάει στην Aegean η στην MiG , αλλά είναι σίγουρο ότι εξετάζει συγκεκριμένη πρόταση.

Θα αστειεύεσαι !!!!

Ως τί θα πάει σε κάποια θέση αυτή???
Ως "γνώστης" της καμαρίλας????

Αμφιβάλλω ότι κάποια εταιρεία θα ήθελε να συνδεθεί με τις αλήστου μνήμης εποχές.

Δημοσιευτηκαν καινουργιες θεσεις για την νεα Ο.A πληροφοριες στην σελιδα της MIG καταληκτικη ημερομηνια ειναι 3η Απριλιου 09.Απο Δευτερα θα εχει και αλλες θεσεις,καλη επιτυχια σε ολους.

Για να γίνει μια εξαγορά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η εταιρεία πρέπει να είναι κερδοφόρα. Μια σημαντική αύξηση μετοχικού μπορεί να καλύψει άνετα το κόστος της εξαγοράς αν αυτή η εξαγορά θα βοηθήσει στην υλοποίηση του όποιου business plan και στην βελτίωση των οικονομικών μεγεθών όπως είναι και η κερδοφορία. Το θέμα είναι να συμφωνήσουν οι μέτοχοι ότι θέλουν να επενδύσουν περισσότερο.

Προτείνω γενικώς ψυχραιμία μαζί με τα παρακάτω.

Για την Μig
Α.Δεν είναι σωστό να φωνάζεις κόσμο χωρίς να λες τι θα δώσεις
Β.Μην βιάζεσαι γιατί η αχλάδα έχει την ουρά πίσω εκτός και αν την κρατάς ανάποδα.
Γ.Δηλαδη η ΟΑ δεν έχει ικανούς τελικά?

Για την Aegean
Α.Η μάχη που άρχισε θέλει συντεταγμένο τον κόσμο .
Β. Ανακοινώσεις σοβαρές και μετά από μελέτη .
Γ.Υπόσχεση ότι θα δώσει ότι και η Μig από λεφτά αυτό θα έκανε τον κόσμο της να συνετάχθη χωρίς άλλη σκέψη.

Τελικά ας αρχίσει ο πόλεμος πάνω στις παρεχόμενες υπηρεσίες στον επιβάτη και όχι ανάλωση σε πυροτεχνήματα.
Σας ευχαριστω.

Μετά το μεσημέρι βγήκαν και άλλες θέσεις εκτός από τις πρωϊνές κάτω από την κατηγορία Administration

Δεν τις βλεπω το μονο καινουργιο με σημερινη ημερομηνια ειναι για της στολες!! Κατω απο το Αdministration ειναι οι παλιες! 13-03-09

"Κάτω" εννοούσα "μέσα"! Sorry για το misunderstanding

=============================
Αρχικά υπήρχαν αυτές:
Chief Financial Officer Ref M001
Accounting Manager Ref M002
Internal Audit Manager Ref M003
Executive/Administrative Assistants Ref M004
Office Assistants/Messengers Ref M005

Το πρωί βγήκαν αυτές:
Manager Sales International Ref M016
Sales Manager Greece Ref M017
Area Sales Managers Ref M018
Sales Representatives Ref M019
Marketing Manager Ref No: COM/MRK/01
Communication Manager Ref No: COM/MRK/02
CRM Manager Ref No COM/MRK/03
E Commerce Manager Ref COM/MRK/04

Το μεσημέρι αυτές:
Call Center Manager Ref M020
Call Center Supervisors Ref M021
Call Center employees Ref M022
Pricing & Interline Manager Ref M024
Route Analysts Ref M025
Schedule & Network Development Manager Ref M026

Καλησπερα σε ολους.Ηδη ακουστηκε οτι περνουν τηλ σε κοσμο για καμπινα. :)