Τα χρώματα της Aegean (livery)

• Thread starter Thread starter alex2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: The Colors of Aegean

Σκεψου,πχ,να εχει λευκη μυτη ενα αεροπλανο της Lufthansa η της Air France... Θα καταλαβεις διαφορα? Οχι! Τις προαλλες ειδα και ενα Airbus της ΟΑ με λευκη μυτη (χωρις "μουστακια").
Συνεχιζω να μην μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα... Το οτι λειπουν απο τη μυτη της Αιγαιου 50 ποντοι κοκκινη ριγα και λιγη κγρι μπογια? Σιγα το λιβερυ στην τελικη, που κινδυνευει και αισθητικα απο τετοιες παρεμβασεις... :)

Δε θέλω να αντιδικήσω μαζί σου, όμως το παράδειγμα της LH είναι ατυχές, όσο οι κοιλιές των αεροσκαφών της είναι βαμένες γκρι. :) Παρ΄ολα αυτά, αν και ζω στην Γερμανία και στα αεροδρόμια βλέπω δεκάδες αεροσκάφη της, άσπρη μύτη δε θυμάμαι να έχω δει. Τέλος πάντων όμως.
Δεν θέλω να κολλήσω στο αισθητικό μέρος της όλης ιστορίας.
Τα ερωτήματα μου παραμένουν αναπάντητα.
Σαν επιβάτης αλλά και σαν airplanefriend με ενδιαφέρει 1) να μάθω πόσο συνήθεις είναι οι προσκρούσεις πουλιών σε αεροσκάφη και μάλιστα στην μύτη;
2)Στα φτερά (δε μιλάω για κινητήρα γιατί τότε το πρόβλημα είναι σοβαρότερο) δεν υπάρχουν τέτοια χτυπήματα;
3) το ανταλλακτικό μπαίνει προσωρινά και αντικαθίσταται ξανά απο το πρωταρχικό, αφου αυτό επιδιορθωθει ή παραμένει λευκό μέχρι το επόμενο βάψημο;

Αν κάποιος ξέρει, ας με διαφωτίσει παρακαλώ.

Υ.Γ.: Δεν προσπαθώ να θίξω την εταιρία. Απλά ως fun της παρακολουθώ τον στόλο της και αυτό το πράμα μου έκανε εντύπωση!

Alkyon":2w6e4sl1 said:
[...] Παρ΄ολα αυτά, αν και ζω στην Γερμανία και στα αεροδρόμια βλέπω δεκάδες αεροσκάφη της, άσπρη μύτη δε θυμάμαι να έχω δει. [...]

Τζιζ! Και ομως υπηρχαν! :P Εστω και σπανιοτατα

[album]18355[/album]
A322 D-AIPB 22SEP2006

Φίλε Στέφο μου την έφερες :lol: .
Αν και δεν ισχυρίστηκα ποτέ ο΄τι δεν έχει συμβεί τέτοιο πραγμα στην LH, απλά οτι δεν θυμάμαι να το έχω δει εγώ!

Πάντως ωραία φωτο.

Ακολουθώντας ένα link από το "μικρό αδερφάκι" μας το A.net έπεσα σε μια ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα όπου βρήκα κι αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση ΚΑΙ για νέο αεροσκάφος της ΑEGEAN ΚΑΙ για livery επ' ευκαιρίας της ένταξης της στην αστροσυμμαχία. Αν ο κ. Βασιλάκης έχει πράκτορες εδώ μέσα ίσως το σκεφτεί μπας κι ανοίξει και την Αμερική.

:thx: :thx: :thx:

H Aegean με 340-600? LOL! Πως το θες? Herpa ή Wooster?

Re: Aegean's Airbus Α320 Family

Καλημερα

Πολυ θα ηθελα να δω μια τετοια livery ή κατι αντιστοιχο απο την Aegean!

Χαιρετισμους

Attachments

• aee_a320_iae_visit_greece_sx_oas.png
    aee_a320_iae_visit_greece_sx_oas.png
    71,7 KB · Προβολές: 2.189

Καλημερα

Πολυ θα ηθελα να δω μια τετοια livery ή κατι αντιστοιχο απο την Aegean!

Χαιρετισμους

Attachments

• aee_visit_greece_1.png
    aee_visit_greece_1.png
    119,5 KB · Προβολές: 2.105

Το δεύτερό σου σχέδιο είναι πολύ κοντά στο logojet που, απ' ότι ακούνε τ' αυτάκια μου, ετοιμάζεται...

Αγαπητά μέλη, δεν αντέχουν άλλη ασπρίλα τα αεροπλάνα μας. Μέχρι και εκεί μιζέρια. Απορώ πραγματικά, είναι ποτέ δυνατόν να προμοτάρεις σωστά τον ελληνικό τουρισμό με μία ηλεκτρονική διεύθυνση (που είναι και χάλια σχεδιασμένη όπως έχω δει) αντί να βάλεις ένα σου σύμβολο σε κάθε αεροσκάφος και να δώσεις το καλύτερό σου για να τραβήξεις το μάτι του κόσμου. Μαζί και την σιεύθυνση, δε λέω. Αρκετά με τα ξενέρωτα ψυχαναγκαστικά στικεράκια. Βάλτε ρε χρώμμα στη ζωή ρεεεεεεεεε.....

δικός σας