αραγε ποσα πληρωσαν για αυτη την <<παιδικη>> ζωγραφικη;;;
Συγγνώμη κιόλας, αλλά κάπως δίνεις το δικαίωμα να γυρίσει να σου πει κάποιος "την επόμενη φορά να στο δώσουν εσένα να το κάνεις καλύτερο".
Καταρχήν εκφέρεις γνώμη χωρίς καν να το έχουμε δει πλήρως / στην αποκάλυψη του. Δεύτερον, υπάρχει κάποια λογική πίσω από την (όποια) βαφή (πέραν του προφανούς που έχει να κάνει με την άσπρη άτρακτο = εξοικονόμηση βάρους). Μήπως θα ήταν καλό να ακούγαμε και ποια είναι αυτή από αυτούς που την έφτιαξαν πριν σχηματίσουμε μια ολοκληρωμένη γνώμη;
Τέλος, επειδή έχω εμπειρία στο να δουλεύω με ανθρώπους που σχεδιάζουν πράγματα (προϊόντα, συσκευασίες, websites και πολλά άλλα), η έρευνα, η δουλειά και η σκέψη πίσω από τέτοιου είδους κινήσεις rebranding είναι (συνήθως) εξαιρετικά ενδελεχής και σοβαρή. Επιπλέον δεν γνωρίζουμε τι ζητήθηκε από τους designers να φτιάξουν και να τονίσουν.
Το "δεν μου αρέσει κάτι" είναι απολύτως θεμιτό. Και σίγουρα εδώ δεν απαιτείται να κάτσει κάποιος και να γράψει πχ ότι "το γαλάζιο που εμφανίζεται στο ουραίο φτερό, δεν είναι και πολύ ωραίο, γιατί xxxxxxx". Αλλά από το δεν μου αρέσει κάτι, μέχρι ότι πλήρωσαν για παιδική ζωγραφική, δείχνει άγνοια.