Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Και σε σένα Jenny. Μεγάλη είμαι για αυτή την εταιρεία. Έχω και τη δουλειά μου αλλά πιο πολύ ήθελα την εμπειρία και πιο σταθερά χρήματα. Είμαι 1.76, εμφανίσιμη και έχω ήδη 3 γλώσσες αλλά δε ξέρω αν θα καλέσουν. Πολύ αργούν. Και στην Αθήνα που δήλωσα τίποτα ακόμα.

Πως και δεν το εψαξες κανα δυο χρονια πριν..αν κ παλι με αυτα που μου λες εχεις ολα τα προσοντα κ η ηλικια δεν νομιζω οτι θα ηταν εμποδιο..! τα χρηματα παντως μη φανταστεις οτι ειναι πολλα..σαν καθηγητρια πιστευω βγαζεις περισσοτερα..αλλα η μαγεια αυτου του επαγγελματος νομιζω δεν συγκρινεται με κανενα αλλο! να το ψαξεις κ για το εξωτερικο παντως!

Έχω και celta k μπορώ να κάνω κάτι έξω. Αλλά στα ιδιωτικά σχολεία καθυστερούν πολύ οι πληρωμές και πρέπει να εχω κάθε χρόνο πολλά ιδιαίτερα για να βγάζω και τους 2 μήνες που είμαι άνεργη. Από την άλλη αγαπώ τρελάτα ταξίδια γι αυτό με ελκύει το επάγγελμα αν και παλιά το σνόμπαρα και απορούσα για τις φίλες μου που παρακαλούσαν για μια θέση. Τώρα θέλω και εγώ για να κάνω ένα διάλειμμα και μου αρέσει να εξυπηρετώ ανθρώπους και να φεύγουν ικανοποιημένοι.

Είναι πραγματικά ένα από τα πιο όμορφα επαγγέλματα! Σου εύχομαι Αναστασία μου όλα να σου έρθουν όπως επιθυμείς και να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις! Η φίλη σου που μου είπες εργάζεται τελικά ως αεροσυνοδός?

H Μαρία όχι. Πέρασε δύο φορές συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη και δε την πήραν. Ίσως για τη μυωπία και τον αστιγματισμό της. Και επιμένει ακόμα. Αν θες πληροφορίες για τις συνεντεύξεις έδωσε αυτό το τηλ 2106261700. Κάποιες άλλες γνωστές μου ναι και είναι κανονική η δουλειά αλλά πληρώνεσαι σταθερά αν και μέτρια χρήματα για τόσο επικίνδυνο επάγγελμα.

κανουν μονο ταξιδια εσωτερικου να υποθεσω; τα χρηματα ειναι σχετικα καλα αν μενεις με τους γονεις αν δεν μενεις η αληθεια ειναι οτι δεν σου φτανουν..!

Κοριτσια..αν μαθετε κατι για Θεσσαλονικη ενημερωστε σας παρακαλω...

Anastasia 5 ποιός είναι περίπου ο μισθός των γνωστών σου που δουλεύουν στην Aegean;

Ο μισθός είναι στα 800 με 1000. Ανάλογα το πόσο πετάς. Μη περιμένεις ξεκούραση και διαμονή σε νησιά και στο εξωτερικό. Ονειρεύεσαι. Σπάνιες είναι αυτές. Και αν πας κάπου θα μείνεις λίγες ώρες. Δε σε πληρώνουν για να βλέπεις μέρη και πετάς και 10ωρο και αλλάζεις αεροπλάνα. Δεν είσαι μόνο σε ένα. Καλή επιτυχία.

Τζένη η εταιρεία πετά και σε Ευρώπη και σε Ασία. Αν είσαι με βάση κανένα χωριό δε θα πετάξεις σε πολλά μέρη. Με βάση την Αθήνα μπορεί να πας σε πολλούς προορισμούς ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.