Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
kekakoy οταν τους πηρες τηλ σε ρωτησαν ποια μερα ειχες συνεντευξη και σου ειπαν οτι εχουν ενημερωθει οι κοπελες που ειχαν συνεντευξη τοτε η εννοουσαν γενικα οτι ενημερωθηκαν ολες οι κοπελες "του Φλεβαρη" ;

και η κοπελα που ξερεις οτι εχει ενημερωθει, σου ειπε ποτε ξεκιναει εκπαιδευση;

kekakoy γεια σου και απο μενα... τους εχεις παρει σημερα και σου εχου πει αυτο?? αρα να μην ελπιζουμε :( ...

kalimera koritsia...exw parei kai egw isxiei oti exou kalesei tis kopeles pou exou paei gia synenteuksi to fevrari... ti na pw krima

καλησπέρα κορίτσια!περασα συνέντευξη στις 09/02 μεσα στην εβδομάδα κάλεσαν 2 κοπέλες απο το γκρουπ και εγω εχασα τισ ελπιδες μου..κι ομως με πηραν τη δευτέρα 02/03 και μου είπαν πως την τρίτη ξεκινάω εκπαίδευση (αμεσωσ επομενη ημερα)..μη χανετε τισ ελπίδες σας..υπαρχει λιστα λογικα..γτ χθες ήρθε κι αλλη κοπελα στο γκρουπ εκπαίδευσης!

νικολ24 αληθεια σε πηραν σχεδον ενα μηνα μετα απο την συνεντευξη σου!!! :great: μπραβο και πολλα συγχαρητηρια!! μακαρι να εχουμε και εμεις την τυχη σου!!!

ευχαριστώ πολύ....μη χάνετε τις ελπίδες σας..να περιμένετε..

Νικολ24 δηλαδη πιστευεις οτι πρεπει ν ελπιζουμε;γιατι εμενα στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι εχουν ενημερωθει οι κοπελες τοτε;

μάλλον δεν θα πήγε κάποια κοπέλα στην εκπαίδευση και έχουν ειδοποιήσει τελευταία στιγμή την κοπέλα, για να καλύψουν την θέση! Και για δεύτερη συνέντευξη που έχουν πει πιο πάνω, εκεί πιστεύω επειδή δήλωσε η κοπέλα σε δύο πόλεις, πρέπει να ξαναπεράσει από συνέντευξη! καλή αρχή στις κοπέλες :)

Καλημερα κοριτσια ! Εχουν καλέσει καποια κοπελα για συνέντευξη στο ηρακλειο Κρήτης ; ( γιατι εγω λειπω στο εξωτερικό και εχω απενεργοποιημενο το κινητο μου , οποτε δεν ξερω αν με εχουν καλέσει )

πιστευω πωσ υπαρχει λιστα με οσες μας θελουν κ απλα οταν δε συμπληρωθει ο αριθμος του γκρουπ παιρνουν την επομενη..εμενα με καλεσαν ενα μηνα μετα και στ γκρουπ μου ολες ειναι απο τελη φεβρουαριου!γαυτο σας λεω να περιμενετε!εξαλλου εχουν βγαλει παλι προκυρηξη αρα δεν εχουν καλυφθει ακομη.. :)