Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Nαι γιατί αν έχεις ουλές ή tattoos ή σκουλαρίκια σε περίπτωση ανάγκης δε θα μπορέσεις να ανοίξεις την πόρτα ή να προσφέρεις τις πρώτες βοήθειες ή να αντιμετωπίσεις έναν επιβάτη εκτός ελέγχου...

Θέλω να ρωτήσω τις recrewters της Aegean, που ξέρω ότι διαβάζουν αυτό το forum, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ η εξωτερική εμφάνιση των υποψηφίων. Δε λέω ότι πρέπει να είναι σαν την ξαδέρφη της γρίππης, αλλά αν έχουν μία ουλή κάτω από την πατούσα ή 16 άσπρες τρίχες στην αριστερή μασχάλη, δε θα μπορούν να σερβίρουν τον καφέ ? Νομίζετε ότι ο επιβάτης ενδιαφέρεται για το κάλλος των αεροσυνοδών ή για την ασφάλειά του ?

Το έχω ξαναπεί. Έχω νιώσει πολύ πιο ασφαλής σε υπερατλαντικές πτήσεις με LH, LX και πρόσφατασ με Air Canada, με πλήρωμα μικτό (άντρες και γυναίκες), με πλήρωμα κοντά στα ---΄ηντα, με παχουλή αεροσυνοδό με γυαλιά και κότσο παρά με τις "κούκλες" της Aegean που μετά από 6 μήνες θα είναι στα αζήτητα , χωρίς να αποκτήσουν ποτέ την απαιτούμενη εμπειρία....

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!Ναι είναι λογικό, αλλά εμένα δεν είναι ουλη είναι απλά ένα σημάδι λίγο πιο σκούρο από το χρώμα του δέρματος μου.Τέλος πάντων ο θεός βοηθός!!!!Ευχαριστώ κ πάλι!!!

Μολις ειδα οτι η aegean ζητα παλι ιπταμενες δυνοδους και φροντιστες με υποβολη μεχρι τις 22/3... Περασα συνεντευξη στις 09/2 υπαρχει καποια κοπελα ή ανδρας που να εχει περασει και αυτη/ος τοτε συνεντευξη να την/τον εχουν ενημερωσει;

κι εγω στις 9/02 περασα συνεντευξη..ειδοποιησαν χθες μια κοπελα που γνωρισα εκει.

Εγω περασα στις 16/2 υπαρχει κοπελα που να περασε την ιδια ημερομηνια;εμας μας ειπαν μεχρι τελη του μηνα οποτε περιμενουμε

@georgia2688 υπάρχει επαγγελματικό make up σώματος της εταιρείας coverderm το οποίο έχει 100% καλυπτικοτητα+ ότι ειναι αδιάβροχο οπότε κ ρούχο να φορέσεις απο πάνω δεν φεύγει.Το χρήσιμοποιω εγώ εδώ κ πολλά χρόνια για να καλύψω ένα αρκετά μεγάλο τατουάζ που έχω στην γάμπα όταν πετάω.Ελπιζω να βοήθησα

Γεια σας!θα μπορουσατε να μου πειτε τι σας ρωτησαν στην συνεντευξη?
Και κάτι άλλο...ξέρετε αν έχουν γίνει συνεντεύξεις στη Θεσσαλονίκη;;Πώς μπορώ να ξέρω αν έχω ακόμα ελπίδες να με καλεσουν σε συνεντεύξη; Να ξαναστείλω βιογραφικό για την έδρα της Αθήνας;; :?: :?

@elmyra Σε ευχαριστώ πολύ!!!θα το κοιτάξω!εργάζεσαι καιρό σαν αεροσυνοδός;;

@georgia2688 πετάω απο το 2006 και με μια παύση κάποιων ετών όταν έκλεισε η δημόσια ολυμπιακή ξανάρχισα πέρσι να πετάω κ νιώθω πλήρης αφού δεν συγκρίνεται με καμία άλλη δουλειά που υπάρχει ;)

Ρε κοριτσια που στελνουμε βιογραφικο για να κανουμε συνεντευξη? Εχετε δει κάποιο μαιλ η στο σαιτ που σε στελνει το καριερα.gr?