Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι 9/02 τη μερα που ημουν και εγω! Τις καλεσαν και ξεκινανε Τριτη!

Καλησπέρα κορίτσια! Μήπως γνωρίζετε αν παρέχεται κάποιου είδους διαμονή απο την εταιρία στις κοπέλες που καλούνται για εκπαίδευση ή έστω κάποια κάρτα δρομολογίων ; Γιατί με κάλεσαν για εκπαίδευση αλλά επειδή είμαι απο μακριά θα χρειαστεί να βρω και σπίτι κάτι που με αγχώνει ιδιαίτερα !!Ευχαριστώ πολύ!

Δεν δίνουν τίποτα..

Αθήνα μένω και εγώ και αυτό που έμαθα είναι ότι παίχτηκε πολύ μέσον, μερικές ήξεραν ότι θα τις πάρουνε σήμερα και άλλες πήγαν με συνοδό στη συνέντευξη. Όποιος δεν έχει τα μέσα και δε τους άρεσε (χωρίς καμιά σοβαρή αιτία) η εμφάνιση δε τον καλούν. Όλα είναι σχεδιασμένα. Κρίμα που είπα να στείλω κ γω για την Αθήνα αλλά τελικά δε θα το κάνω. Μεγάλη ξεφτίλα να επιλέγονται άτομα που δε ξέρουν να μιλήσουν σε μια γλώσσα και άλλες με 3-4 γλώσσες, εμφανίσιμες κ μάστερ να μένουν εκτός. Καλύτερα αν το έχετε όνειρο ζωής να ψάξετε άλλη εταιρεία έξω ή όσες απλά ψάχνουν απεγνωσμένα για δουλειά ας ψάξουν κάτι άλλο. Μη στενοχωριέστε επειδή δε σας προτίμησαν.

καλά, ότι πρέπει να έχεις "μπάρμπα" είναι το μόνο σίγουρο!! Προσωπική εμπειρία είχα περάσει κ εγώ από συνέντευξη πριν πολλά χρόνια, εγώ δεν είχα τον μπάρμπα Μήτσο να με βοηθήσει, άλλα μια κοπέλα που έτυχε να είμαστε μαζί στην συνέντευξη δεν είχε μπάρμπα. άλλα την κολλητή της πού ήταν αεροσυνοδός. κ εννοείται την έχουν ειδοποιήσει αυτή..δεν νομίζω να έχουν αλλάξει "τακτική"....

Μοντελα διαλεγουν ομορφες ψηλες και πολυ μικρες. Σαρα και την μαρα

να το λένε όμως από την αρχή...ζητούνται μοντέλα...κ όχι "παπαριές" όπως είναι τα προσόντα.....................................

Κανονικό ύψος και βάρος θέλουνε και η εμφάνιση μετρά όσο να ναι στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Απλώς να κάνουν αξιοκρατικά προσλήψεις. Χαίρομαι για τις κοπέλες που τα κατάφεραν χωρίς μέσο. Αλλά όχι να σαι 1.60 κ μέτρια χωρίς αγγλικά καλά καλά και να σε επιλέγουν. Συγγνώμη και για την περιγραφή. Αλλά δε γίνεται να να αξιολογήσουν με ένα αστείο τεστ αν κάνεις για τη δουλειά. Και από μια αστεία ερώτηση σε επιλέγουν; Mάλλον δεν έχουν κριτήρια.

Καλησπέρα και απο εμένα. Αυτό που εχω να πω ειναι πως οι κοπέλες που επιλέγονται δεν ειναι μοντέλα αλλά κανονικές κοπέλες. Το ξέρω γιατί στο γκρουπ της εκπαίδευσης μου ειναι όλες έτσι. Επισης για το μέσο δεν ξέρω τι ισχύει εγω τουλάχιστον δεν ξέρω κανέναν σε αυτή την εταιρία κ όμως επιλέχτηκα. Επίσης κ 4 γλώσσες έχω κ μάστερ κ οι περισσότερες στο γκρουπ μου το ίδιο. Όλες πάνω κάτω έχουν τα ίδια προσόντα κ αξίζουν που επιλεγήκαν. Μιλάω πάντα από προσωπική εμπειρία.

loulou__":2oeathh8 said:
να το λένε όμως από την αρχή...ζητούνται μοντέλα...κ όχι "παπαριές" όπως είναι τα προσόντα.....................................

Και ξαναρωτάω. ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει η εμφάνιση με την ασφάλεια της πτήσης ? Πως το καχεκτικό μοντέλο του 1,60 θα τα βάλει με τον μεθυσμένο επιβάτη του 1,90 και 140 κιλών ?