Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Διάβασα ότι αρχήσαν να τηλεφωνούν κ να καλούν για συνεντεύξεις για την θέση της Αθήνας και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν ξεκίνησαν και για την θέση για την Λάρνακα. Η προθεσμία των αιτήσεων για την Λάρνακα έληγε μια εβδομάδα νωρίτερα από της Αθήνας κ της Θεσσαλονίκης και άρχισα να προβληματίζομαι. Ευχαριστώ πολύ

καλησπερα και χρονια πολλα! καλη επιτυχια για τα κοριτσια που πηγαν σημερα για συνεντευξη! αν μπορουν ας μας δωσουν μερικες πληροφοριες για τη διαδικασια! ευχαριστω εκ των προτερων!

α ξεκινησαν κιολας να παιρνουν τηλεφωνα; κι ελεγα το 2κιλο που εβαλα στις γιορτες να προλαβω να το χασω αν με καλεσουν...καμμια κοπελα απο θεσσαλονικη την ειδοποιησαν η ξεκινησαν μονο απο αθηνα;

@jenny-pap σήμερα πέρασα από την συνέντευξη της aegean .
1. θα μπείτε όλα τα κορίτσια μαζί και θα κάνετε το ψυχομετρικό τεστ , θα έχει και μια πρόταση να μεταφράσετε στις γλώσσες που δηλώσατε ότι ξέρετε
2. θα σας μετρήσουν βάρος και ύψος
3. θα μπείτε για την προσωπική συνέντευξη 3-4 κορίτσια μαζί , θα σας κάνουν και από μια ερώτηση στις ξένες γλώσσες που δηλώσατε ότι ξέρετε .
και τέλος του μήνα θα έχετε απάντηση .
εσύ πότε θα περάσεις από συνέντευξη ???????

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση για τη διαδικασία της συνέντευξης. Ήθελα να ρωτήσω αν το ντύσιμο κ βάψιμο μας είναι καλύτερο να παρομοιάζει με αυτό των αεροσυνοδών. Ευχαριστούμε!!

εγω δηλωσα δευτερη γλωσσα απλη επικοινωνια γερμανικα.ελπιζω να ειναι ευκολη η ερωτηση και η γραπτη και η προφορικη.. καλη επιτυχια να εχεις!!!

Αγαπητη anthi-val,
Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου και σου ευχομαι καλη επιτυχια! Εγω εκανα αιτηση την τελευταια μερα της προθεσμιας για θεσσαλονικη. Δεν με εχουν καλεσει ακομη και δεν μπορω να ξερω και αν προκειται βεβαια.Γενικοτερα σου φανηκε η διαδικασια ευκολη; οι ερωτησεις απλες;

Θα ηθελα να ρωτησω και κατι τελευταιο! Εγω εχω δηλωσει ως τριτη ξενη γλωσσα τα γερμανικα σε επιπεδο περιπου Α1 διοτι δεν εχει καιρο που ξεκινηςα.Ειναι δυνατον να βαλουν να μεταφρασω κατι η να εξηγησω κατι σε αυτο το επιπεδο;

Το ντύσιμο σοβαρό και απλό , δεν χρειάζεται υπερβολές !
Τώρα για την διαδικασία πανεύκολη , σαν να δίνεις lower στην ερώτηση της ξένης γλώσσας . Οι κυρίες που μας εξέτασαν πολύ ευγενικές !!! ΔΕΝ χρειάζεται καθόλου άγχος ... χωρίς αυτό όλα θα πάνε καλά !
Εμένα πχ με ρώτησαν '' why you are here today ? '' .

@jenny-pap δεν έχω ιδέα ! αλλά το λογικό είναι εφόσον δήλωσες και τα γερμανικά αναγκαστικά και θα σε ρωτήσουν και θα θέλουν και την μετάφραση ! ότι δήλωσες στο βιογραφικό αυτό θα σε ρωτήσουν !