Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μπα τιποτα και εγω ήλπιζα μηπως καλέσουν .... Αλλα τιποτα κρίμα

Κανενα νέο απο τη συνεντευξη της Θεσσαλονικης ;! Πως ήτανε ;;;

Γεια σας παιδια και παλι!
Επειδη λεγατε οτι ειναι επιλεκτικοι εχετε απολυτο δικιο.
ΣΤην Καλαματα πολλες φιλες μ δηλωσανε και δεν τις πηρανε για συνεντευξη. Και φανταστειτε ειμαστε μικρη πολη σε σχεση με τη Θεσσαλονικη.
Κανενα νεο εχουμε; Ειδοποιησανε κανεναν;

Ρε παιδια ολα καλα με την συνεντευξη αλλα υπαρχει καποιος που να γνωριζει γιατι παιρνουν τοσο χαλαρα το ψυχολογικο τεστ?Πριν ακομα μας το δωσει μας ειπε πως δε θα προλαβουμε αλλα δεν πειραζει και οντως τα πηρε πριν τελειωσουμε!Δηλαδη σαν να λενε τσαμπα το κανετε.........Εμεις απο που θα κριθουμε εν τελει?

γεια σου Ειρηνη..τι εννοεις σας ειπαν πως δεν θα χετε χρονο?εμας μας ειχανε δωσει ενα τεταρτακι!ποτε θα σας ειδοποιησουν και ποτε αρχιζει το γκρουπ εκπαιδευσης?

Σ ενα τεταρτακι προλαβαινουμε να κανουμε ψυχολογικο τεστ και μεταφρασεις?Εμας καμια κοπελα δεν το τελειωσε αλλα μου κανε εντυπωση οτι και αυτη που μας τα δωσε ηταν χαλαρη και λεει δεν πειραζει δηλαδη λες και το καναμε ετσι για την πλακα!Τελοσπαντων ποτε αρχιζει η εκπαιδευση δε μαθαμε αλλα ειπε πως θα μας ειδοποιησουν μεχρι την επομενη εβδομαδα!

Καλη σου επιτυχια καταρχας!!
Οσο γ τ χρονο εμας ολες οι κοπελες το προλαβαν και μαλιστα να σου μιλησω προσωπικα εγω το μετεφρασα το κειμενακι κ σε τρεις γλωσσες.
Τωρα οτι δεν τα μετρανε δεν θα συμφωνησω.Δηλαδη αμα η αλλη εχει τασεις αυτοκτονιας θα την παρουνε; Δεν νομιζω...
Κ παλι σ λεω την προσωπικη μ γνωμη.

Μιλαω για το δικο μου γκρουπ!Καλη επιτυχια και σε σενα

ναι εννοειται για αυτο σου ειπα μιλαω καθαρα για εμας. Οπως και να χει καλα αποτελεσματα σε ολους!
Σε τετοιες εποχες να βρισκεις εργασια ειναι λοττο!

Ειρηνη προσωπικα πιστευω πως ενα τεταρτο ειναι αρκετο για ερωτησεις ναι/οχι και για μια μεταφραση επιπεδου αρχαριων!Οπως και να χει καλη επιτυχια μακαρι να σε παρουν!