Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα σε όλους.Σήμερα μου τηλεφώνησαν και μου είπαν πως επιλέχθηκα για συνέντευξη την ερχόμενη Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη.Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα μιας και έχω υποβάλλει το βιογραφικό μου εδώ και δύο μήνες και το είχα σχεδόν ξεχάσει.Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα που να ειδοποιήθηκε;

Καλησπέρα παιδιά! εγώ πηγα στην συνέντευξη στην Καλαμάτα και μας είπαν θα μας πάρουν τηλέφωνο αν επιλεχθήκαμε μέχρι 20 Απριλίου...
οπότε περιμένουμε μπας και...

Καλησπερα σου τι κανεις?Με εχουν καλεσει και εμενα γι συνεντευξη την ερχομενη Τεταρτη.Θα ειχες την καλοσυνη να μου πεις την εμπειρια σου (στελνοντας μου ενα προσωπικο μηνυμα) απο την συνεντευξη?Θα το εκτιμουσα πολυ.Ευχαριστω για τον χρονο σου και καλα αποτελεσματα σου ευχομαι οσο το δυνατον συντομοτερο!

εννοείται :)

Κανένας άλλος για Θεσσαλονίκη;

Γεια σε όλους!Την Παρασκευή με καλέσανε και μένα για τη συνέντευξη που θα γίνει την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη!Ομολογώ οτι έμεινα γιατί το είχα ξεχάσει εντελώς τόσους μήνες τώρα!Το πρόβλημα είναι πως δεν το είχα ψάξει καθόλου με τα τατουάζ και απο ότι μαθαίνω απαγορεύονται!Θα πω τη γραφική ατάκα "έχω ένα πολύ μικρό στο χέρι" λέτε να μην κάνω τον κόπο να πάω στη συνέντευξη? :(

Τα τατουάζ δεν ενοχλούν εφόσον δεν είναι σε εμφανή σημεία όπως χέρια-πόδια-αυχένας.

Καλησπερα σας, ειμαι απο Θεσσαλονικη και εχω κανει αιτηση αλλα δεν με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο για συνεντευξη. Να ανησυχω η προκειται να κρατησουν οι συνενετευξεις αρκετες μερες και ισως καλεσουν και αλλες κοπελες στν συνεχεια; Επισης κατα κυριο λογο καλουν ολες τς κοπελες γ συνεντευξη η κανουν επιλογη; Ευχαριστω πολυ :)

Καλησπέρα σε όλους,
Georgialalala δεν γνωρίζω πως ακριβώς θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη η συνέντευξη αλλά κρίνοντας απ' την Κέρκυρα, που φαντάζομαι είχαν δηλώσει πολύ λιγότερα άτομα, που δεν κληθήκαμε όλοι για την συνέντευξη.. μάλλον κάνουν κάποια επιλογή. Καλή επιτυχία!!

Δεν βλεπω να καλουν πολλες για Θεσσαλονικη...πολυ ησυχια εδω στα βορεια βρε παιδια...:p