Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Δεσποινίδες, προφανώς δεν παρακολουθείτε τις υπόλοιπες συζητήσεις του φόρουμ. Πρόσφατα η Αιγαίου προέβη σε αναδιάταξη του θερινού προγράμματος, με αποτέλεσμα να συρρικνωθεί το αρχικά αναμενόμενο πτητικό έργο. Αυτό ενδεχομένως να έχει επιπτώσεις και στον αριθμό των μελών καμπίνας, που τελικά θα προσληφθούν.

Cl0ki2 πέρασα και γω πριν δύο μέρες από συνέντευξη της aegean στο ηρακλειο..σου εστειλα και μνμ inbox.ελπίζω να το έλαβες!

και εγω περασα απο συνεντευξη στο ηρακλειο οποτε αν καποια ειδοποιηθει ας ενημερωσει....καλη μας επιτυχια και υπομονη!!! :great:

Κορίτσια καλησπέρα! Συγχαρητήρια σε όσες περάσαν κ καλή επιτυχία στις υπόλοιπες! Γνωρίζει κάποια αν μετά την εκπαίδευση σου κάνουν σίγουρα πρόσληψη? Επίσης στην εκπαίδευση φοράμε τα ρούχα μας κανονικά! Ευχαριστώωω :rolleyes: ;)

Γεια σας! Πέρασα και εγω απο συνέντευξη Στ Ηρακλειο και περιμένω πως και πως! Θα ηθελα να ρωτήσω αν σε περίπτωση μας πάρουν τηλέφωνο ειναι σγρ οτι μπήκαμε για δουλεια η υπαρχει κ περίπτωση να μην μας προσλάβουν. Απλα υποθέτω πως αν γίνεται κάτι τέτοιο ειναι μεγαλύτερο τ ποσοστό στο να πάρουν αρκετές κοπέλες τηλ

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=375722

Βρήκα αυτό το άρθρο και είπα να το παραθέσω εδώ, δυστυχώς έτσι έχει καταντήσει το πράγμα στο Ελλαδιστάν..

Ειχε κανεις καποιο νεο? Υπαρχουν κοριτσια που εχουν δηλωσει για καλαματα και ειδοποιηθηκαν?

Κορίτσια καλησπέρα σας...Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση : Γνωρίζετε μήπως αν καλούν έστω για συνέντευξη άτομα που δεν γνωρίζουν δεύτερη γλώσσα ;

Ηρώ ναι καλούν και άτομα χωρίς δεύτερη γλώσσα. Το ξέρω γιατί είχαν προσλάβει μάλιστα μια γνωστή μου (πριν 2-3 χρόνια βέβαια), η οποία είχε δηλώσει μόνο Αγγλικά.

Η ΒΑ ζητά πλήρωμα καμπίνας για το Gatwick fleet, με 7μηνη σύμβαση. :)