Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Να υποθέσω ότι τελείωσε και η διαδικασία επιλογής, εφόσον ξεκινάνε τα γκρουπ ε;

Εγώ χτες πέρασα από συνέντευξη στο Ηράκλειο. Ήμασταν 11 κοπέλες μόνο. Είναι καμία που πέρασε συνέντευξη χτες στο Ηράκλειο; Εμάς πάντως μας είπαν ότι θα μας ειδοποιήσουν μέχρι 1η Μαρτίου και η εκπαίδευση θα ξεκινήσει μέσα Μαρτίου.

Δεν ξέρω τι γίνετε στην επαρχία. Στην Αθήνα φαντάζομαι είναι πολύ πιο δύσκολη και χρονοβόρα η διαδικασία, αφενός γιατί είναι μεγαλύτερος ο όγκος των βιογραφικών και των υποψηφίων, αφετέρου γιατί και οι θέσεις είναι περισσότερες.

Καλησπερα, τηλεφωνησα στην εταιρια και μου ειπαν οτι οι επιτυχοντες στο γκρουπ της Αθηνας εχουν ενημερωθει. Τη δευτερα ξεκιναει η εκπαιδευση. Στην υπολοιπη Ελλαδα ισχυει κατι διαφορετικο απο πολη σε πολη. Καλη επιτυχια σε οσους περιπενουν σε αεροδρομια της επαρχειας λοιπον. Δεν ανακοινωνουν ακριβως ποσους θα παρουν σε καθε πολη, λογικα θα φανει με τον καιρο. Ακομα γινονται διαδικασιες για αλλα μερη.

Κριμα που εκλεισε το γκρουπ..καλη αρχη στις επιτυχουσες!εγω ειχα κανει αιτηση και για καλαματα ,αλλα δεν εχω ακουσει κατι αν εχουν ξεκινησει οι συνεντευξεις..αν γνωριζει καποια ας μας πει..

Καλησπέρα κ συγχαρητήρια σε όσες κοπέλες έχουν επιλέγει :) εγω πέρασα απο συνέντευξη αρχές Φεβρουαρίου κ μου είπαν πως αν μας χρειαστούν θα μας ειδοποιήσουν μέσα Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου όπου και ξεκινάει και ένα γκρουπ εκπαίδευσης!για Αθήνα αναφέρομαι!αρα υπάρχουν ακόμα κάποια περιθώρια!

Συγχαρητήρια στις κοπέλες που προσλήφθηκαν! Γιατί όμως στη Θεσσαλονίκη τόσο αργά οι συνεντεύξεις;

Φταίει το Κράτος των Αθηνών!
Το γεγονός να έχουν έναν λογικό προγραμματισμό δε σε πείθει;

Πόσο του μηνός λέτε να ειδοποιήσουν στη θεσσαλονικη ;;!!