Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Κοριτσια να σας ρωτησω..Υπαρχει καποια κοπελα που να εχει ξεκινησει εκπαιδευση;Θελω να με ενημερωσει αν υπαρχει καποιο λεωφορειο π σε παει στην παιανια.

Καλησπέρα και συγχαρητήρια! Το λεωφορείο 307 σε βολεύει, κάνει στάση στο δρόμο της aegean.
Παρακαλώ, αν και άλλες κοπέλες έγιναν δεκτές να ενημερώσουν για να ξέρουμε κι εμείς που περιμένουμε!
Καλή συνέχεια σε όλους/ες.

Δηλαδή όσες πέρασαν πριν τις 30/01 και δεν έχουν ειδοποιηθεί να μην περιμένουν τηλέφωνο, ε; :?

Kαλησπέρα και από μένα και συγχαρητηρια!Τι χαρτιά σας ζήτησαν; Και εγω είχα περάσει απο συνέντευξη στην Αθηνα, 24/01 αλλά τίποτα..Προφανως για να ξεκινανε την δευτερα την εκπαιδευση,να υποθεσω οτι οσους ειναι να ειδοποιησουν θα είναι ως την Παρασκευη!

Καλησπέρα και συγχαρητηρια σε όσες επιλέχθηκαν. Από Θεσσαλονίκη ειδοποιήθηκε κάποια κοπέλα;

κοριτσια εχει ειδοποιηθει καποια αλλη απο σας για εκπαιδευση που περασε συνεντευξη 30/01/2014 ;;;

din89":3cumgjue said:
Εγω κοριτσια περασα απο συνεντευξη στις 30 01 2014 και ειδοποιηθηκα μολις σημερα!

συγχαρητηριααα, κι εγω περασα απο συνεντευξη 30/01/2014 και επειδη μας ειχαν πει μεχρι τις 15 φλεβαρη θα μας ειδοποιησουν επαψα πλεον να ελπιζω,αλλα απο,τι βλεπω παιρνουν ακομα τηλεφωνα.Μακαριιι!!!

καλημέρα κορίτσια!Συγχαρητήρια σε όσες πέρασαν!!Έχουμε κανένα νέο για Κέρκυρα?

Θεσσαλονίκη τίποτα προς το παρόν ακομα .... Εκτός εαν κάποια αλλη κοπελα ειχε κάποιο νέο ...

Θεσσαλονικη κορίτσια τον αλλο μήνα ... Ειναι παρα πολλές οι αιτήσεις και μέχρι να αποφασίσουν αυτο είπαν στο τηλ