Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
προσωπικά το έχω ακούσει από πολλές κοπέλες αυτό ότι μπορεί να σε ειδοποιήσουν και πιο αργά από ότι λένε, αλλά δεν μπορώ να το ξέρω σίγουρα μέχρι να συμβεί π.χ και σε εμένα για να πω ότι οκ έχουν δίκιο.

Πάντως αφού δεν ειδοποίησαν τελείωσε μάλλον δεν πρόκειται να πάρουν.

Μην σκευτεσαι αρνητικά έχουμε ολόκληρη μέρα μπροστά μας μπορεί να πάρουν και το απόγευμα ποτε δεν ξερεις .

τι να πω δεν ξέρω, απλά δεν έχει πει και κάποια κοπέλα εδώ μέσα ότι την ειδοποίησαν σήμερα και μεγαλώνει η αγωνία.
μακάρι να πάρουν και το απόγευμα και το βράδυ.

κοριτσια μην αγχωνεστε!δε γινεται να κανουν εκπαιδευση 100-ατομα μαζι ..η εκπαιδευση γινεται ανα γκρουπ!οποτε λογικα θα ειδοποιουν και τσ επομενεσ μερεσ!εξαλλου τωρα θα παρουν λιγα ατομα και απο το μαιο που θα αυξηθει η δουλεια θα καλεσουν παλι κοπελες που περασαν συνεντευξη!

flying Doc, alex96 θα σκάγατε πάντως και οι δύο αν δε απαντούσατε :D :D υπομονή έεεεεεχει ακόμη :banana:
Αγαπητές wannabe, βγάζετε απο τη μύγα ξύγκι που λέει και η γιαγιά μου. Καταλαβαίνω την αγωνία σας αλλά ως ένα σημείο. Θα σας πάρουν δε θα σας πάρουν μέχρι τη μέρα που σας είπαν. Τώρα η διαφορά του να είναι Δευτέρα ή τέλος του μήνα, ποια είναι δεν καταλαβαίνω. Επίσης επειδή καταβάθος είμαι και αισιόδοξος άνθρωπος την πιθανότητα να υπάρχουν για παράδειγμα παραπάνω απο ένα γκρουπ για το training φυσικά δε το σκέφτηκε καμια. Ξεπεράστε το :mrgreen:

εγώ συμφωνώ αλλά μου λένε όλοι ότι μέχρι σήμερα να περιμένω και απογοητεύτηκα.
πραγματικά πιστεύω ότι δεν μπορεί να μας εκπαιδεύσουν όλες μαζί και ότι υπάρχουν αρκετά γκρουπ αλλά τι να πω. ελπίζω να έχουμε καλά νέα εντέλει.

κάτι άσχετο. θα μπορούσατε εσείς που περάσατε συνέντευξη να μας αναφέρετε τα σωματικά σας χαρακτηριστικά(ύψος,βάρος) για να καταλάβω λίγο πού κυμαίνονται τα κριτήριά τους για να καλέσουν κάποιον σε συνέντευξη; αν θέλετε φυσικά!

κανένα πρόβλημα, εγώ είμαι 1,71 και 57 κιλά, τώρα για τα κριτήρια από τη στιγμή που λένε ότι 2 γλώσσες και πτυχία πανεπιστημίου θεωρούνται προσόν δεν είχα αμφιβολίες ότι δεν θα με έπαιρναν. έχω όλα αυτά και 2 γλώσσες σε άριστο επίπεδο, οπότε πόνταρα σε αυτά. τι να πω δεν ξέρω, δεν νομίζω να προτιμούν μία κοπέλα πανέμορφή που δεν μπορεί να μιλήσει καλά καλά αγγλικά από μία φυσιολογική που έχει ένα σωρό εφόδια (για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι σε μένα)

σε συνέντευξη με κάλεσαν, σόρυ δεν απάντησα σωστά στην ερώτησή σου, απλά δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση.

Η εκπαιδευση ξεκιναει την δευτερα, μολις με καλεσαν!