Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
κοριτσια καταλαβαινω ειμαστε ολες αγχωμενες αλλα απορω με αυτα που διαβαζω. :rolleyes: Μας ειπαν στο τελος του μηνα αν ειναι θετικη η απαντηση θα μας ενημερωσουν , 23 του μηνα που εχουμε σημερα θεωρειται τελη του μηνα. Κανεις δεν μας ειπε οτι θα μας απαντησουν μεχρι τις 31 και απο την στιγμη που στην τελευταια συνεντευξη ειπαν οτι το αρχιζει η εκπαιδευση την δευτερα , τοτε μενει μονο η σημερινη μερα για απαντησεις. Δεν νομιζω να ειναι κατι δυσκολο να καταλαβατε, επομενως χαλαρωστε και αφηστε να γινει οτι ειναι να γινει.. Και αν δεν σας παρουν, δεν εγινε και τιποτα!!ολα για καλο ειναι! :)

είπαν από δευτέρα αρχίζει δεν είπαν συγκεκριμένα τη Δευτέρα, απλά έχω ακούσει ότι ειδοποιούν και τελευταία στιγμή.
Αν κάποια την ειδοποιήσουν ας μας πει ότι την ενημέρωσαν. Δεν ρωτήσαμε κάτι κακό. Άλλωστε δεν είναι δημόσια υπηρεσία, μπορεί κάλλιστα να επικοινωνήσουν και το Σαββατοκύριακο.

Νομιζω οτι η κοπελα που εγραψε για την δευτερα εννοουσε οτι ξεκινανε την δευτερα. Αλλιως θα ελεγε την επομενη εβδομαδα. Αλλα οπως και να εχει, εγω αυτο ππου λεω ειναι οτι δεν υπαρχει λογος για περιττο αγχος. Και βεβαιως αν εσυ θες να περιμενεις και σκ, δε σε εμποδιζει κανενας! Απλα δεν καταλαβαινω γτ δεν δεχεστε κατι που οι ιδιοι ειπαν, οτι θα τηλεφωνησουν σημερα. Δεν το ειπα εγω, ουτε η κοπελα που το εγραψε εξεφρασε δικη της αποψη, Μας μετεφερε απλως τι της ειπαν, επομενως δεν νομιζω οτι υπαρχει περιθωριο για αλλες σκεψεις.

έχεις δίκιο για το άγχος και γενικά ανχώνομαι πολύ όταν περιμένω απαντήσεις από συνεντεύξεις, απλά εγώ αν δεν μάθαινα ότι μέχρι σήμερα θα είχαμε απαντήσεις θα έδινα μία ευκαιρία και στην άλλη εβδομάδα που θα ήταν κανονικά οι μέρες στο τέλος του μήνα, όπως μας είπαν εξαρχής. Ο μήνας έχει 31 μέρες, δεν έχει 23 ή 24, αυτό εννοώ. Εμάς π.χ. δεν μας είπαν καθόλου πότε θα αρχίσει η εκπαίδευση όσες κοπέλες ρώτησαν τους είπαν όταν θα έχετε θετική απάντηση τότε θα σας πούμε πότε ξεκινάει.

Ωραία, έχεις δίκιο δε αυτό. περιμένεις και εσύ δηλαδή απάντηση? εγώ πιστεύω ότι αφού δεν τηλεφώνησαν μέχρι τώρα, λογικά δεν πρόκειται να επικοινωνήσουν. Οπότε δεν χρειάζεται πλέον να ελπίζουμε.

Ναι το καταλαβαινω αυτο για το αγχος γι αυτο και σχολιαζω κιολας. Απλα σκεψου οτι πηγες στις αρχες του μηνα για συνεντευξη, δεν θα μπορουσαν να ξερουν να μας λεγαν απο τοτε ποτε θα τελειωναν ακριβως οι συνεντευξεις ουτε ακριβη ημερομηνια που θα μας ενημερωναν. Νομιζω αν ησουν και εσυ απο τις τελευταιες θα ειχες μια απαντηση σαν κ αυτη που δωσανε σε αυτες. Και εγω που ειχα παει αρχες του μηνα μας ειπαν οτι τελος του μηνα θα μας ενημερωσουν που ειναι και το επομενο γκρουπ για εκπαιδευση.

άρα είχε και άλλο γκρουπ πριν από εμάς? αυτό δεν το ήξερα. Ρωτάω τώρα τη γνώμη σου απλά, παλιότερα μία κοπέλα εδώ μου είπε ότι έχει συμβεί να σου πούνε ότι θα ειδοποιήσουν 26 του μηνός και σε παίρνουν 1 του επόμενου μήνα. Αυτό δεν ξέρω αν το πιστεύω 100% αλλά γενικά τι πιστεύετε, ισχύει?

Οχι δεν ειχε αλλο γκρουπ πριν απο εμας, εννοουσε το επομενο απο την τελευταια φορα. Οσο αυτο για τις ημερομηνιες δε ξερω και εγω τι να σου πω αν εχει γινει ή αν μπορει να γινει. Ας ελπιζουμε για το καλυτερο

Νομιζω πως το υπεραναλυσαμε το θέμα απο τη στιγμη που ειπαν πως σήμερα θα ενημερώσουν οσες είναι να ξεκινήσουν την δεύτερα την εκπαίδευση δεν χρειαζεται να πουμε κάτι άλλο. Και εγώ έχω πολύ άτυχος αλλά κουραστικά να το συζηταω και να το υπεραναλυω ποτε θα πάρουν γτ σε μας ειπαν αλλά κ.ο.κ. κάτι τελευταιο τις κοπελες της ενημέρωσαν στις 1 του αλλου μηνα γτ η εκπαίδευση ξεκινούσε στις 4 (μιλάω για περισι). Τώρα αμα ξεκινάει την δεύτερα η εκπαίδευση δεν νομιζω να μας ενημερώσουν αλλη μέρα εκτός απο σήμερα.