Συνθηκες εργασιας στην Aegean Airlines σαν πιλοτος.

Re: Επι του θεματος παρακαλω...

Apgrau777":20kymmva said:
.......................Ζηταω πληροφοριες κι οχι εμπειριες........................................................................
Οποιος εχει εμπειρια απο την εταιρεια παρακαλω να μου πει ..........

:?: :?: :?: :?:

Αγαπητέ Apgrau777, την ...γυναίκα μου μου θυμίζεις. Ούτε αυτή ξέρει τί θέλει !

Σιγα μην δωσουμε και ΑΦΜ...

Η αληθεια ειναι μια...

Sorry για το λαθος παιδια.. :bash:
:4:
Απλα εννοω πως θελω οσο ειναι δυνατον πληροφοριες που να βασιζονται σε εμπειριες αλλα με καποιο υποβαθρο.
Ο οποιοσδηποτε μπορει να γραψει κατι για την εταιρεια αλλα αν δεν εχει δουλεψει εκει ποτε, τοτε που βασιζεται?

Ουτε ζητησα απο κανεναν ονοματεπωνυμα και τηλ!
Απλα βασιμες πληροφοριες, ομορφα κι ανωνυμα.

:7:

agapite file

dustuxos tha simfoniso kai ego me tous parapano.
to ksero oti otan eisai stin apekso kai xoris douleia skeftesai diaforetika kai thes mia douleia oti kai na ginei.Alla otan mpeis kai douleveis einai allios.
o mithsos stin A3 einai 1400e mikta ton proto xrono.Apo ekei kai pera plironesai alaloga me ta km pou petas kapoio extra lefta.
to kalokairi fisika plironesai kalitera logo polon oron priseon.
upologise guro stis 95h to poli gia kalokairi kai to rostering mporei kai na se ferei 5 fores nightstop sto heraklion me proini anaxorisi gia charter.

auta kai pistebo na se katapisa ligo.
Alla dustuxos oi prooptikes gia to mellon den einai kai oi kalyteres gia auto kai poli paretountai gia kati kalutero kai pane sto eksoteriko.

Φιλε Ακη
Ο λογος που γραφω αυτα που διαβασες, ειναι η πληροφορηση και τιποτα αλλο. Θεωρησα οτι καποιος καινουριος στο επαγγελμα μας θα πρεπει να ξερει ακριβως τι θα αντιμετωπισει, για να μην την πατησει, οπως εμεις, οι παλιοτεροι. Ισως το υφος που τα γραφω να μην ειναι αρεστο, και ζητω συγνωμη γι αυτο, αλλα τα πραγματα ειναι ετσι ακριβως. Και οποιος αμφιβαλει, μπορω να του απαντησω με συγκεκριμενα γεγονοτα και ονοματα, σε pm, για να μην γινουμε και πολυ ρεζιλι με τα χαλια μας. Επισης θεωρω, οτι ο λογος υπαρξης καποιου site σαν αυτο, ειναι το να γινονται γνωστα γεγονοτα που δυστυχως μονο εκ των εσω μπορει καποιος να πληροφορηθει.

Κανω χρονια αυτη τη δουλια και με μοναδικη εξαιρεση την Axon Airlines, δυστυχως στην Ελλαδα, μονο κοροιδια γνωρισα. Οταν ενας καινουριος και απειρος πιλοτος ψαχνει για δουλια, δεν σημαινει οτι ο εκαστοτε εργοδοτης θα τον πιασει κοτσο, ειτε με το μισθο, ειτε με τα ενσημα, ειτε και με τα δυο, ειτε με οποιοδηποτε αλλο τροπο. Η δουλια μας ειναι τοσο υπευθυνη, ασπριζουν τα μαλλια μας σε μερικες ωρες,η υγεια μας επιβαρυνεται τοσο πολυ, χανουμε στιγμες με τους δικους μας ανθρωπους, δουλευουμε Χριστουγεννα, Πρωτοχρονια,Πασχα και ολα αυτα δεν ξεπληρωνονται με κανενα χρηματικο ποσο. Αν παθουν π.χ. τα αυτια μας σοβαρη ζημια(κατι απλο), σταματαμε να πεταμε. Μετα τι δουλια θα κανουμε?Ιδιαιτερα αν ειμαστε σε πιο μεγαλη ηλικια, αργα για αλλαγη καριερας. Πως θα ζησουμε τις οικογενειες μας?Ρωτα αν εχεις φιλους πιλοτους στην Aegean να σου πουν ποσοι συναδελφοι "φαγωθηκαν" και ποσοι αλλοι εφυγαν λογω του μισθου πεινας και θα με καταλαβεις. Ευτυχως δεν περασα απο αυτη την εταιρεια, περασα ομως απο χειροτερες. Επισης ευτυχως, εχω φτασει σε σημειο που να μπορω να δουλευω σε μεγαλη εταιρεια εκτος Ελλαδας, γιατι μονο εκτος Ελλαδας ειδα προκοπη.

Γι αυτο το λογο φιλε Ακη πρεπει να κοιταμε μπροστα και να λεμε τα πραγματα ετσι οπως ειναι. Για να μαθαινουν και να προφυλασσονται οι νεοτεροι, μηπως και δουν καλυτερες μερες απο εμας. Δεν θελω εννοειται να προσβαλλω κανεναν, αλλα ποτε επιτελους θα υπαρξει μια σωστη εταιρεια στην Ελλαδα, που να σεβεται το προσωπικο της?

δυστηχως θα συμφωνησω κι εγω πως μονο στο εξωτερικο θα δεις προκοπη...εκει αναγνωριζουν,πληρωνουν και οσο αξιζεις ανεβαινεις...
και γω οταν τελειωσω τη σχολη σκεφτομαι μονο την αγορα του εξωτερικου και την ελλαδιτσα μονο για διακοπες.....

Χειριστές χωρίς εμπειρία

Γεια σας παιδιά,

Εγώ δεν ξέρω αν η Aegean είναι καλή εταιρεία ή όχι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η εταιρεία αυτή πήρε κόσμο (και πολύ κόσμο μάλιστα) χωρίς εμπειρία και χωρίς τύπο. Έδωσε τη δυνατότητα σε νέα παιδιά να αρχίσουν την καρίερα τους και όσοι από αυτούς δεν έχουν τύπο θα τους καλύψει τα έξοδα.

Δεν ζήτησε ούτε 150.000.000.000 ώρες jet αλλά ούτε και 500.000 ώρες στον τύπο, όπως επίσης δεν θεώρησε προηγούμενη εμπειρία στη NASA επιπλέον προσόν. Ζήτησε μόνο παιδιά με όρεξη για δουλειά και βασική άδεια στο χέρι.

Εγώ για αυτά και μόνο θέλω να τους πω ένα μπράβο....

Re: Χειριστές χωρίς εμπειρία

George KOUMIS":2rfd48jp said:
Γεια σας παιδιά,

Εγώ δεν ξέρω αν η Aegean είναι καλή εταιρεία ή όχι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η εταιρεία αυτή πήρε κόσμο (και πολύ κόσμο μάλιστα) χωρίς εμπειρία και χωρίς τύπο. Έδωσε τη δυνατότητα σε νέα παιδιά να αρχίσουν την καρίερα τους και όσοι από αυτούς δεν έχουν τύπο θα τους καλύψει τα έξοδα.

Δεν ζήτησε ούτε 150.000.000.000 ώρες jet αλλά ούτε και 500.000 ώρες στον τύπο, όπως επίσης δεν θεώρησε προηγούμενη εμπειρία στη NASA επιπλέον προσόν. Ζήτησε μόνο παιδιά με όρεξη για δουλειά και βασική άδεια στο χέρι.

Εγώ για αυτά και μόνο θέλω να τους πω ένα μπράβο....

Τωρα αυτο για τον επιβατη ειναι καλο;
Απλα ρωταω...

k

ti an ine kalo??pou pire neo kosmo??pou evgale polous neous apo tin anergia???

diladi re connie gia na esthanese asfalis prepi o pilot ke o co-pilot na ine 60 xronon me 180.000 ores ston tipo? :evil:

na ise sigouri oti oli osi ine se idiotiki eteria ke PROPANTON STIN AEGEAN
exoun fai xodro agouraki gia na ine eki,ke ine me tin axia tous,eki den exi simasia an ise ble i prasinos ala an axizis i oxi ;)