Συνέντευξη στην Aegean

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

elliRO

Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπέρα είναι η πρώτη φορά που γράφω. Σε μια εβδομάδα πρόκειται να περάσω απο συνέντευξη για αεροσυνοδός. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στον τομέα των ερωτήσεων τι ακριβώς ρωτάνε? Αγχώνομαι κυρίως για τις ερωτήσεις που γίνονται στα Αγγλικά.. Έχω διαβάσει όλες τις συζητήσεις του forum αλλά δεν έχω βρει κάποια συγκεκριμένη απάντηση.... Απλά αγχώνομαι γιατί τα Αγγλικά μου δεν είναι και πάρα πολύ καλά.. Όλες οι ερωτήσεις στα Αγγλικά γίνονται?
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Έχω ξαναπεράσει συνέντευξη στην Aegean και μπορώ να σου πω ότι οι ερωτήσεις που θα σου γίνουν θα έιναι στις ξένες γλώσσες που έχεις δηλώσει.. Θα σου μιλήσουν και λίγο ελληνικά.. Απλά συμβουλή μου είναι να έχεις προετοιμάσει άριστα τις ξενες γλώσσες γιατί είναι απαραίτητες για να τα πας καλά στην συνέντευξη..
Να σε ρωτήσω όμως κατι: Για Ροδο σε καλέσανε??? Πότε περνας την συνέντευξη??? (Γιατι την αλλη εβδομάδα περνάω και εγώ!!)
Καλή επιτυχία σου ευχομαι!!!

Σε ρωτάνε στην αρχή τι γλώσσες ξέρεις και αν πεις ότι π.χ. ότι ξέρεις αγγλικά και γαλλικά θα κληθείς την ίδια ερώτηση να την απαντήσεις και στις 2 γλώσσες. Τουλάχιστον αυτό γινόταν πέρσι αν δεις και το αντίστοιχο θέμα:
viewtopic.php?f=62&t=4717&st=0&sk=t&sd=a&start=90

καλησπέρα, είμαι και εγώ καινούρια στο φόρουμ. έκανα αίτηση για τις εποχικές αεροσυνοδούς που ζητούσε η aegean αλλά δν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα. βασικά δεν ανησυχούσα γιατί μόλις χτες έληξε η προθεσμία αλλά είδα ότι κάλεσαν κάποιες κοπέλες. όσοι έχετε εμπειρία στο χώρο λέτε να μην περιμένω κάτι θετικό? μένω στην Πάτρα και από ότι κατάλαβα προτιμούνε κοπέλες από ηράκλειο ρόδο κέρκυρα

Εχω την εντυπωση οτι εχουν καλεσει μονο για Ροδο προσς το παρόν..
Για Ηράκλειο όχι ακομα.. Οχι δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι απο αυτές τις περιοχές για να σε καλέσουν...

καλησπέρα! ειμαι απο κέρκυρα και εχω κάνει αίτηση για τις εποχικές αεροσυνοδούς. Ακόμα δεν με έχουν καλέσει για συνέντευξη..Υπάρχει μήπως καμία αλλη κοπέλα απο κέρκυρα που να εχει κάνει αίτηση για τις συγκεκριμένες θέσεις; η" να γνωρίζει κατι;

καλησπερα...εστειλα κ εγω βιογραφικο στην Aegean για αεροσυνοδους θερινης σεζον...
περιμενα πολυ καιρο να δημιουργηθουν θεσεις εργασιας και περιμενω να με ειδοποιησουν
τουλαχιστον για τη συνεντευξη...Ειμαι φοιτητρια και ζω στην κερκυρα εδω και 4 χρονια..
δεν με εχουν ειδοποιησει ακομα..μηπως ξερετε ποτε θα ειδοποιησουν και πως???ευχαρσιτω πολυ..

Καλησπέρα! Διαβασα διαφορα πραγματα εδω μέσα για τις συνεντευξεις η αληθεια ειναι οτι δεν εβγαλα ακρη... Οι περισσότερες απαντήσεις είναι και πάρα πολυ παλιές.. Μπορει καποιος να μου πει τι ρωτάνε στη συνεντευξη της AEGEAN, θα γίνει συνεντευξη και στα αγγλικα; πόση ώρα διαρκει; μπαίνει ένας-ένας μέσα ή σε ομάδες; Ακουσα οτι γραφεις και κάποια τεστ ψυχομετρικά και δεξιοτήτων(τι είναι αυτά;).. ισχύει; Οποιος έχει τη διαθεση και έχει περάσει απο το στάδιο της συνεντευξης στη AEGEAN ας μου γράψει κάποια πράγματα για να με βοηθήσει!!!

καλησπερα κ καλη επιτυχια σε οσους θα περασουν απο συνεντευξη για την aegean.
σας βλεπω ολους πολυ αγχωμενους κ ειπα να βοηθησω μιας κ δν υπαρχει λογος να αγχωνεστε.

λοιπον,στην συνεντευξη γραφετε καποια ψυχομετρικα τεστ,αστεια χωρις κανενα βαθμο δυσκολιας.στην αιθουσα μπαινετε 3 ατομα καθε φορα κ σας ρωτανε τι εχετε σπουδασει κ γενικοτερα οτι γραφει το cv σας..επειτα θα σας ρωτησουν ποιες γλωσσες μιλατε κ να πειτε λιγα πραγματα σε καθε γλωσσα..αυτο!δν νομιζω να σας ακουστηκε κατι πολυπλοκο η απαιτητικο..απλα ενα να θυμαστε..Χαμογελο,χαμογελο,χαμογελο!!!!!!στοιχειωδη αγγλικα κ μια αξιοπρεπη εμφανιση ζητουν..μην αγχωνεστε λοιπον..καλη σας επιτυχια!

Καλημέρα σε όλες!!! Λοιπον κι εγώ περνάω από συνέντευξη στην Aegean και ομολογώ ότι έχω πολύ αγωνία. Η εμπειρία μου έδειξε ότι το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος!! Όποιος αξίζει να μπει θα μπει οπότε μια γενική προετοιμασία πάνω σε ένα γενικό introducing myself είναι το καλύτερο. Μιλάτε μόνες σας στο σπίτι στον καθρέφτη. Γλώσσα του σώματος χαλαρή διάθεση!! Η συνέντευξη δεν είναι ανάκριση. Χαλαρότητα και χαμόγελο ακόμα κι αν είναι ψεύτικο! Κάποιοι το χρειάζονται!! Λοιπον έδωσα πριν λίγους μήνες Interview στην Emirates! Έφτασα μέχρι το τελικό στάδιο αλλά στην τελική συνέντευξη δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Τα αγγλικά μου είναι μέτρια... Εκεί η συνέντευξη ήταν μισή ώρα.... Καταλαβαίνετε............ Και μάλιστα μου την έκανε μια τουρκάλα.... επίσης καταλαβαίνετε.... Λοιπόν η Aegean είναι ελληνική εταιρία και θέλουν στοιχειώδη αγγλικά! Ηρεμήστε, μιλάτε αργά, σαν ελληνίδες, δεν χρειάζεται η προφορά, και κατανοητά. Η διαδικασά της συνέντευξης στην Αεgean δεν ξέρω πως έχει απλά σκέφτομαι ότι είναι ελληνική εταιρία και σίγουρα κοιτάζουν πολύ μια κλασάτη εμφάνιση!! Βγάλτε τα σκουλαρίκια, ντυθείτε σικάτα. Αυτοπεποίθηση τέρμα χωρίς όμως να δείχνετε σούργελο! Σοβαρή και ευχάριστη! Στο introducing yourself μιλήστε κυρίως για προηγούμενες εργασιακές εμπειρίες και όχι για την γειτονιά που μεγαλώσατε και τους γονείς σας. Κυρίως για την εμπειρία σας στο Customer Service, το πόσο πολύ σας αρέσει να κάνετε τους επιβάτες να νιώθουν άνετα! Μιλήστε για σπουδές και προσόντα! Για δυνατά σημεία και ικανότητες. Πήραν μια φίλη μου στην Astra την θεσσαλονικώτικη εταιρία πριν μια εβδομάδα και το μόνο που τους ανέθεσαν είναι να μεταφράσουν δυο κείμενα και να διαβάσουν δυνατά κάτι στα αγγλικά.. Goodmorning Ladies and Gedleman.... ktl. Καλή επιτυχία! Πιστέψτε το!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.