SXM 2011: Στη Maho αδέλφια, στη Maho!!!

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Χαχαχααχχαχαχ δε χρειάζεται καν να σας πω ότι το report σας πάει για top σε όλο το forum :banana: Σας ζηλεύω :great:

BTW, δε συμφωνώ με τον airborne, το F μάλλον ήταν εκ του FAIL :lol: Σωστό το winglet, να τα βλέπουν αυτοί που τυπώνουν διαφημιστικά στο... μισό αεροπλάνο μόνο (πιθανότατα το καλύτερο fit στην ιστορία της έκφρασης oti-vlepei-i-pethera :lol:)

Socrates":24zso2b3 said:
Άπαιχτο το Blast του MD πάντως....επειδή "πήρα το βάπτισμα του πυρός" στο jet blast, άξιζε τον κόπο! Βέβαια η κρεβατομουρμούρα το βράδυ ήταν δεδομένη αλλά...είπαμε...άξιζε τον κόπο :great: :great:

Εμ κι'εσύ,δέν επέδειξες την σοφία τού συνονόματού σου τού φιλόσοφου.Επρεπε να τήν είχες προετοιμάσει καταλλήλως την σύζυγο....

Στο αεροδρόμιο λοιπόν ο BILLYKRAN30 έτρεχε στην κυριολεξία για να φτάσει απ τους πρώτους στο counter για το περιβόητο παράθυρο. Τι το θελες και ζήτησες “F”;;; Μ αρέσει που κακολογείτε την κοπέλα στο check in. “F” ζήτησε και “F” πήρε... Πάντως μέσα στο αεροπλάνο έγινε ένας ψιλοπανικός αφού δεν ήταν λίγοι οι επιβάτες που διαμαρτυρήθηκαν στο προσωπικό καμπίνας ότι κάθονται χωριστά από την παρέα τους. Μεταξύ αυτών και τα παιδιά παραπάνω όπως διαβάσατε. Πάντως η θέση μου στο παράθυρο, έγινε τουριστική attraction αφού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είχα συχνές επισκέψεις από τους υπόλοιπους για να απολαύσουν τη μαγική θέα του φτερού του 330 και του κινητήρα με το απέραντο γαλάζιο του ωκεανού από κάτω μας.

Η πτήση των 8 και πλέον ωρών κύλησε μπορώ να πω ομαλά και ευχάριστα. Κάτι η ευχάριστη διάθεση, κάτι η καλή παρέα βοήθησαν σε συνδυασμό με το IFE να περάσει σχετικά γρήγορα η ώρα. Από φαγητό δεν θα έλεγα ότι το ευχαριστήθηκα κι ολας, αφού το μενού είχε ψάρι και κοτόπουλο. Το κόκκινο γαλλικό κρασί όμως, το τίμησα δεόντως όπως επίσης και το ρόφημα σοκολάτας πριν την προσγείωση. Να φανταστείτε η σύζυγος, δεν άγγιξε τίποτα –αν και παμφάγο αλλά στυλάκι– σε αντίθεση με εμένα που τα πήγα καλά αν και ιδιότροπος στα γεύματα, φτάνοντάς τη σε σημείο να μου πει: «άνθρωπέ μου, αν είναι να τρως τα πάντα μέσα σε αεροπλάνο να σου αγοράσω ένα και αν σου μαγειρεύω εκεί μέσα»!

Στα μισά της πτήσης το In flight shopping άνοιξε στη μέση της καμπίνας. Πρώτος πελάτης ο GP707 και δεύτερος ο BILLYKRAN30. Τρίτη μια Γαλλίδα που ήθελε ένα άρωμα και τέταρτος εγώ. Οι δυο πρώτοι «σήκωσαν» το αεροπλάνο και εξαφάνισαν τα στατικά μοντέλα του Α330 της Air Caraibbe. Εγώ και ο VasMad πήραμε :mrgreen: … κάτι άλλο.
Και μετά επισκέφθηκα την υπόλοιπη παρέα στο πίσω τμήμα του αεροσκάφους. Ε ναι… η αλήθεια είναι ότι επικρατούσε ….ψόφος!!!! Σε σημείο τέτοιο που τις κάλτσες τις είχαν φορέσει στα χέρια για γάντια. Ούτε καν η ένδειξη της θερμοκρασίας στον τόπο προορισμού (29) δεν τους ζέστανε! Ειδικά ο BILLYKRAN30 ήταν εξοργισμένος με τη γαλλίδα που είχε καθίσει στο παράθυρο δίπλα και είχε βάλει τη μάσκα του ύπνου στα μάτια, είχε κλείσει και το σκιάδιο του παραθύρου και κοιμόταν του καλού καιρού. Μετά το μπινελίκι που έφαγε στα ελληνικά φωναχτά απ όλους –αφού πιστεύαμε ότι δεν καταλάβαινε Ελληνικά – το ταξίδι συνεχίστηκε με εμένα, τον Akis και τον VASMAD1 στο πίσω μέρος του αεροσκάφους να απολαμβάνουμε στο όρθιο καφεδάκι (για τη Γαλλίδα στην τουαλέτα που της κάναμε καμάκι δε λέω τίποτα :P :P ).

Και σε λίγο, ξεκίνησε η κάθοδος και βρισκόμασταν στην τελική του 10. Από το παράθυρό μου είδα το Sunset Beach Bar στο οποίο βρεθήκαμε σε λιγότερο από μια ώρα για να φωτογραφίσουμε το αεροσκάφος που μας έφερε στον παράδεισο. Η σφραγιδούλα στο διαβατήριο μπήκε, βαλίτσες ανά χείρας και βουρρρ για τη παραλία στη Μάχο….
Μετά την πρώτη γεύση που πήραμε από το χώρο, ξενοδοχείο για ένα γρήγορο ντους (η σύζηγος έκανε και δεύτερη φορά λίγο αργότερα για να βγει η μισή άμμος της Maho που είχε κολήσει επάνω της απο το blast του MD), βερμούδα, σαγιονάρα, πετσετούλα και μπανάκι στην πισίνα. Το βραδινό μας το πήραμε στην κυριολεξία εκεί που σκάει το κύμα, δίπλα στον ωκεανό, σε μια εξαιρετική πιτσαρία – βάρκα :!: . Η πίτσα χειροποίητη αλλά με πολύ πολύ πολύ πιπέρι για να….kατεβάζεις πολλέεεςςςς μπύρες!!!!

Εγω παντως ζητησα παραθυρο και μου ειπε ευγενικα η μαυρογαλλιδουλα οτι δεν εχει αλλες και τις θεσεις στα παραθυρα τις εχουν οι φιλοι μου :lol: ..Δεν με χαλασε καθολου ο διαδρομος διπλα να εχω τον Akis και στα αριστερα μου τον BILLYKRAN και GP707..Το ταξιδι για τα τροπικα οπως αναφερουν κ οι συνταξιωτες μου ηρεμο κ η ωρα περασε σχετικα γρηγορα.Το απαραδεκτο ψοφοκρυο που επικρατουσε (πιο εντονο) στο πισω μερος τουα αεροσκαφους ηταν το αρνητικο της πτησης..Αφου παιξαμε με τον GP707 ενα multiplayer rally του πηρα τα σωβρακα φυσικα ,βολταροντας μεσα στο αεροσκαφος να πειραξουμε κ τον κυριο BILLYKRAN με τη θεα απ το παραθυρο :mrgreen: η ωρα περασε ..Η διαθεση ανεβαινε οταν νιωσαμε πλεον οτι ξεκιναει η καθοδος..Με κλειστη αριστερη στροφη τελικη του 10 ,,ενα υπεροχο touch και ενα βιαιο φρεναρισμα και........ :banana: MAHO αδελφια..
Βγαινοντας απ το αεροσκαφος ,περπατωντας μεσα στη φυσουνα νιωσαμε να καιγομαστε.30 βαθμοι θερμοκρασια κ σχεδον απνοια..Αυτα ειναι..Σφραγισμα διαβατηριων ,παραλαβη βαλιτσας κ βουρ με τα ποδια στη maho..Βγαινοντας απ το αεροδρομιο αρχιζε το στριπτιζ καθως απο τους 2 βαθμους της Γαλλιας ηρθαμε στους 30..Ο ενας απο εμας φορουσε κ πουλοβερ χαχαχαχαχ..Ετσι λοπον 8 ποδαρατοι Ελληνες παμε να περιμενουμε το -GOTO να φυγει κ να το φωτογραφισουμε..
Δεν ηξερα αυτα που κοιτουσα αν ηταν αληθεια ,ψεμματα ,αν κοιμομουν..Ναι δεν ξερω αν με νιωθετε αλλα λεω δεν ειμαι στο St.maarten.Καπου αλλου..Μολις σκαγανε τα Twin otter της winnair κατι islander και md-80 πανω απ το κεφαλι μου ,ε ειπα...ζω ενα ονειρο..ειμαι στον απολυτο αεροπορικο παραδεισο...
Αφου ταλαιπωρηθηκαμε λιγο με το δωματιο μας στο ξενοδοχειο(μας εδιναν κλειδι για δωματιο που ηδη εμεναν :rant: ) και εγινε 2 φορες μαλιστα μετα απο 2 ωρες μπηκαμε σε δικο μας..Ενα ντους κ βερμουδες για παραλια ,μπυριτσα κ τι αλλο..φωτογραφιση..Η χειροποιητη πιτσα με αρκετο πιπερι κ ριγανι ηταν απιθανη μετα απο 9 ωρο ταξιδι..

Ε λογικο να ηταν υπεροχη η πιτσα...αφου για καθε ωρα πτησης πιναμε και μια μπυρα με τοσο πιπερι...

Γαμπρέ, Socrates, δεν παρέλαβες σε τάπερ κεφτεδάκια και πίττα as emergency snack? Τι κάνει η πεθερά αγνοεί τα έθιμα που της πόλης που είσαι γαμβρός...?

Συγκέντρωση στο Sonesta Hotel και αναμονή για την παραλαβή του δωματίου μας. Η υπομονή περίσσια μιας και στην Καραϊβική τα πράγματα και οι άνθρωποι κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς, ακόμα και στα πεντάστερα ξενοδοχεία. Τελικά, ήταν γραφτό να πάρουμε το "διαβολικό" δωμάτιο μιας και ήταν μεγάλη η έκπληξή μας όταν η έγχρωμη ρεσεψιονίστ μας έδωσε το δωμάτιο 666!!! :evil:

Αποθέσαμε γρήγορα τα πράγματα και βουρ για συνέχεια του spotting. Ο ήλιος όμως είχε γυρίσει και το Sunset δεν πολυβόλευε. Κανένα πρόβλημα στο SXM!!! Η ομάδα πήγε στην υπερυψωμένη πισίνα La Terasse και συνέχισε ακάθεκτη! Η θέση της πισίνας, αλλά και η πισίνα η ίδια, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή μιας και είσαι πάνω από τη "ρακέτα" και έχεις την ευκαιρία να βγάλεις άλλου είδους εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Έτσι παρατεταγμένοι στο εξαιρετικό σποτερικό μπαλκονάκι, "βαράγαμε" ότι κινιόταν!!!
Ανάμεσα σε αυτά, μια AA με winglets, αλλά και δύο Α320 της Jet Blue, heavy με το 763 της Air Canada, αλλά και μικρότερα όπως το Caravan της St Barth Commuter. Πάντα ευπρόσδεκτες και οι απογειώσεις από τον 28 με το 737 της Carribean με έξτρα Air Jamaica τίτλους.

Και ήρθε και η στιγμή του Α340 της Air France, στο οποίο έτρεξαν όλοι οι καλοθελητές στα κάγκελα για να γευτούν το βαρβάτο blast. Όπερ και εγένετο με εντυπωσιακά αποτελέσματα!!!

Η σποτερική μέρα τελείωσε με ένα γεύμα σε πιτσαρία-τροχόσπιτο και τραπεζάκια πάνω στην άμμο της Μάχο, τρώγοντας πιπέρι με πίτσα (και όχι το αντίθετο!!!) και βγάζοντας μια τελευταία απογείωση από τον 28!!!.

Το όνειρο μόλις είχε αρχίσει... :thx:

Εξαιρετικο, εντυπωσιακό, συγκινητικό. :great:
Εύχομαι να σας γράψω και εγώ κάποτε από εκεί...

Αυτό πάλι με το δωμάτιο όμως ήταν όλα τα λεφτά!!! Αφού όταν τηλεφωνούσα στον GP707 και πληκτρολογούσα τον αριθμό "666" με το σήκωνε το τηλέφωνου του έλεγα: "έλα ρε αντίχριστε" :twisted: :twisted: :twisted:

Aγαπητά εν Μάχω αδέλφια μας, εγώ ακόμα καρτερώ να δω τις κορμάρες και τις κοτσίδες σας στον αέρα από τη μπλαστόσκονη.... περιμένω.... δεν θα ξεφύγετε....

δικός σας