SXM 2011: Στη Maho αδέλφια, στη Maho!!!

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μικρός που είναι ο κόσμος όμως ε;;;; :great:
Η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο "βαβούρα" οι μαθητές σου αλλά τους δικαιλογώ γιατί πήγαιναν εκδρομούλα και μάλιστα στη χώρα που λατρεύω και στην πόλη που έχω περάσει εξαιρετικές στιγμές :thx:

:shock: Εκδρομή με το σχολείο στο Oslo?!?!?! :shock: Εμάς με το ζόρι μας πήγαιναν στις Μυκήνες :(

Μ'αρέσει η πρωτοτυπία στο trip report που ακούμε πολλές παράλληλες ιστορίες :lol: Πολύ καλό, αναμένουμε τη συνέχεια! :great:

menelaos":2d2nbt4s said:
:shock: Εκδρομή με το σχολείο στο Oslo?!?!?! :shock: Εμάς με το ζόρι μας πήγαιναν στις Μυκήνες :(
Εμάς να δής που μάς πηγαίνανε στην Βαρυμπόπη και το θεωρούσαμε σπουδαίο γεγονός...

menelaos":2d2nbt4s said:
Μ'αρέσει η πρωτοτυπία στο trip report που ακούμε πολλές παράλληλες ιστορίες :lol:
Είναι σάν τίς μεταδόσεις τών ποδοσφαιρικών αγώνων,που τίς βλέπεις από πολλές κάμερες σε διάφορα σημεία τού γηπέδου.

Να μαι και γωωω..Εφτασεε λοιπον αδελφια η μερα που μετρουσα(οχι μονο εγω) απο το καλοκαιρι..ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/3/2011..Με λιγες ωρες υπνου λογω υπερεντασης, 6 το πρωι αποχαιρετωντας το πατερα κ τη γατα μου βουρ για το αεροδρομιο Ομηρος της Χιου.(ο χιωτης της παρεας).Η μεταβαση μου στο Παρισι εγινε με την OlympicAir. Απογειωση ontime στις 7.15 με την 761 ,8 προσγειωση κ κατευθειαν στο B02 που αναχωρουσε η 201 για CDG.. :banana:
08.45 ξεκινησε κανονικα η επιβιβαση ,αλλα μπαινοντας στο -OAT με περιμενε μια ασχημη εκπληξη..Πρωτο τραπεζι πιστα στη bussiness ο κ. Κωνσταντινος Μητσοτακης :? ..Ναι καλα ακουσατε κυριοι..Με περιελουσε κρυος ιδρωτας κ πηρα τον προεδρο GP707 οτι εχω εναν γρουσουζη μεσα.Εκεινος μου εδωσε κουραγιο (αν κ κρατιοταν μην σκασει απ τα γελια) κ με ενθαρυνε οτι κανεις δεν θα μου χαλασει τις διακοπες..
Τελος καλα φυσικα ,η θετικη μου ενεργεια ηταν πιο δυνατη απ τη γρουσουζια του κ 11.20 τοπικη ακουμπαμε μετα απο ενα πολυ ομορφο ταξιδι στον 08L του CDG..Παιρνω τις αποσκευες κ για καλη μου τυχη ενας χιωτης φιλος (ταξιδευαμε μαζι απο Χιο) προσφερθηκε να με βοηθησει να παω στο ξενοδοχειο Airplus στο Orly Ville..Μετα απο μια ωρα διαδρομης κ με πολυ καλο καιρο για την εποχη,(λιακαδα ) το φιλαρακι κ η Γαλλιδα κοπελα του με αφηνουν κ με αποχαιρετανε..Γαλλος πλεον εγω σε τηλεφωνικη επικοινωνια με Vasilis k BILLYKRAN30 πως θα βρεθουμε για βολτα στο Παρισι..Αφιχθη κ ο Vasilis στο ξενοδοχειο κ αποφασισαμε να παρουμε το μετρο κ να βρεθουμε στο σταθμο NOTRE-DAMM..Οσο επεφτε το σκοταδι η θερμοκρασια επεφτε αλλα η διαθεση κ η ψυχολογια ανεβαινε με γρηγορους ρυθμους..Ξεραμε οτι σε λιγες ωρες θα φοραμε βερμουδες!!! :D
Αφου φαγαμε σε ενα πολυτελες Γαλλικο εστιατοριο :lol: :lol: ,γελασαμε βολταραμε κ δωσμε ραντεβου την επομενη το πρωι στο αεροδρομιο Orly ολοι μαζι για check-in.Γυρνωντας στο ξενοδοχειο βρηκα κ τον ταλαιπωρημενο Akis να μας περιμενει.Αφου ηπιαμε μια πολυ ..ζεστη μπυρα τα ειπαμε λιγο κ ανεβηκαμε στο δωματιο για υπνο..Μας περιμενε μακρινο ταξιδι..Στο δωματιο αφου δειχναμε τον εξοπλισμο μας ο ενας στον αλλον ,προς στιγμην εχασα κ 5 χρονια απ τη ζωη μου ,αφου εψαχνα 2 φακους(καινουργιους που αγορασα για το ταξιδι) μεσα σ αυτο κ τον ευρυγωνιο μου και δεν τους εβρισκα..Λεω ο μαλα..ς τους ξεχασα..Εγινα ενα με το πατωμα αλλα μετα απο λιγο ξαναεψαξα κ ηταν κρυμμενοι σε μια τσαντα..γυρισαμε πλατες κ ξυπνητηρια στις 5 τα χαραματα...

VASMAD1":2vh88aim said:
....Αφου φαγαμε σε ενα πολυτελες Γαλλικο εστιατοριο :lol: :lol: ...

Αυτό πάλι, που φάγατε "γύρο" στο Παρίσι....Ελληνάρες, ε Ελληνάρες :1:

Καλα εκαναν και εφαγαν γυρο. ΤΙ ηθελες να φανε? Λιωμενο συκωτι χηνας? :P :P Ευγε,κυριοι! Περιμενουμε την συνεχεια!

Socrates":n2dckvkk said:
...και το Shuttle bus του ξενοδοχείου έχει διάλειμμα από τις 12 μέχρι τις 4 τρομάρα του :evil: :evil: (σιγά τον κόσμο που είχε και κουράστηκαν)....

Κύριε Συντονιστά, μου φαίνεται ότι αδίκως γκρινιάζετε για το σατλ-μπας, διότι στη σελίδα του ξενοδοχείου αναφέρει

We also offer a free shuttle for any arrival or departure at the airport of Orly.
It is available from 5.00 to 23.30 within a break from 12.00 to 16.00

και κάνοντας άλμα λογικής (ελπίζω όχι στο κενό) υποθέτω ότι 2 οδηγοί καλύπτουν το 05:00-12:00 και το 16:00-23:30 οπότε σιγά μην προσλάβουν και τρίτο για να καλύψουν το κενό. Πάντως μου έρχεται σε αντιδιαστολή στο μυαλό η εμπειρία μου στο Ελσίνκι, όπου δεν δίστασαν να κάνουν μια διαδρομή ως το αεροδρόμιο για δύο μόνο άτομα.

Και μένα μου αρέσει το στυλ με τις παράλληλες εξιστορήσεις. Keep it coming!! :great:

Δυστυχώς το είδα κατόπιν εορτής....αλλά δυο οδηγούς δεν έχουν!!! Δυο ειναι όλοι και όλοι που δουλεύουν στο ξενοδοχείο! :mrgreen:

Seven4seven αν ήξερα την κατάσταση πίστεψέ με θα τους έλεγα να μου φέρουν και μένα "πακέτο" :great:

seven4seven":1g4hni0e said:
Καλα εκαναν και εφαγαν γυρο. ΤΙ ηθελες να φανε? Λιωμενο συκωτι χηνας? :P :P Ευγε,κυριοι! Περιμενουμε την συνεχεια!

Εχω την εντύπωση ότι το foie gras θα το πλήρωναν πολύ λιγώτερο από τον γύρο στο Παρίσι.Μήν κοιτάς που εδώ είναι (σχετικά) φτηνός,εκεί θεωρείται έδεσμα πολυτελείας γιατί είναι σπάνιος.

Εγώ περιμένω να μάθω άν βρήκανε γυράδικο και στο SXM........