Swiss στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Swiss στην Αθήνα

...και όπως αναφέρει από το 2014 μάλλον και στην Αθήνα με Bombardier CSeries... υπάρχουν και καλά νέα. Υπομονή λοιπόν.

Παιδιά πετάω στις 26/12 για ZRH με LX και θέλω την γνώμη σας; Έκανα καλή επιλογή ως προς την εταιρία; Και κάτι ακόμα. Με συμφέρει να κάνω web check-in με βαλίτσες γιατί το σκέφτομαι σοβαρά αλλά δεν ξέρω που είναι τα drop off.

Κάπου εκεί γύρω θα τα βρεις (ρωτώντας ίσως).

Ταξιδεύω με την LX1839 18 Αυγούστου και έχω μια απορία. Στο seat map της SWISS λέει ότι η Economy ξεκινάει από την σειρά 19. Όμως στο web check in έλεγε ότι ξεκινάει από πιο μπροστά.
Πια θέση να διαλέξω για σίγουρα. (Παράθυρο κατά προτίμηση)

Προφανώς σε πτήσεις που υπάρχει η ανάλογη ζήτηση, η διακεκριμένη θέση μπορεί να φτάσει μέχρι τη 18η σειρά. Εφόσον σου δίνει τη δυνατότητα, επίλεξε όποια θέση επιθυμείς.

Εάν πετάς σε διακεκριμένη θέση, καλύτερο να διαλέξεις μια θέση στις πρώτες σειρές. Γιατί τουλάχιστον η δική μου εμπειρία σε πτήσεις ATH-ZRH / ZRH-ATH είναι ότι στο Α321 αρχικά το seat map δείχνει business μέχρι και την σειρά 11, αλλά συνήθως τελικά δεν έχει πάνω από 3-6 σειρές business class (ανάλογα με την πληρότητα σε Business/Economy).
Εάν πετάς economy και κάνεις κράτηση από την σειρά 12 και πίσω, μάλλον δεν θα αλλάξει η θέση σου.

Ταξιδεύω economy και σκέφτομαι να κλείσω στην 14.

Επιστροφή της Swiss στην Θεσσαλονίκη.

Επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη έστω και περιορισμένα.
Zürich – Thessaloniki LX2630 12:05-15:25 Montag, Donnerstag
Thessaloniki-Zürich LX2631 16.05-17.35 Montag, Donnerstag

http://www.travelinside.ch/travelinside ... ctID=29498