Swiss στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Swiss στην Αθήνα

Μου κάνει εντύπωση και μένα γιατί η SWISS έχει πιο ακριβές τις πτήσεις για κάποιες πόλεις εκτος Ελβετίας από ότι στην Ζυρίχη και Γενεύη?
Μονο τους πλουσιους θέλουνε?

Απλά για Παρίσι έχουν ανταγωνισμό........

Και σε άλλες πόλεις είχαν πιο ακριβές τιμές παλαιότερα.Θυμάμαι Λισσαβώνα και Κοπεγχάγη πιο φτηνά από Ζυρίχη.Σε αυτές τις πτήσεις δεν νομίζω ότι είχε μεγάλο ανταγωνισμό.

Βέβαια η Swiss δεν έχει διαγωνισμούς με έπαθλα εισιτήρια μόνο ...Σήμερα πήρα την online ekdosi tou newsletter tous me titlo:To oreotero iliovasilema tis zois sas. Pexte kai kerdiste.

Οι 3 υπερτυχεροί που θα κάνουν τον κόπο να στείλουν φωτογραφίες (αν βρουν πώς μιας που το link οδηγεί στο FB) θα κερδίσουν από ένα εκπληκτικό μουσικό CD, αξίας 15Ε.

To afentiko trelathike έπρεπε να είναι ο τίτλος. :with:

Από τον Νοέμβριο έχω την εντύπωση ότι κόβεται η βραδυνή πτήση από Γενεύη και αντίστοιχα πρωινή από Αθήνα. Μου κάνει εντύπωση γιατί και οι ώρες ήταν πολύ βολικές και όσες φορές πέταξα ήταν σχεδόν στο 100% η πληρότητα και με πολύ καλή πληρότητα στην Business Class. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος;

Τελικα μονο στην Αθηνα η Swiss τον ερχομενο χειμωνα μιας και αυτη η εταιρια σταματαει τα δρομολογια απο/προς Θεσσαλονικη μετα της 27/10.

Δηλαδη για συνδεση με τον εξω κοσμο μας μενει το χειμωνα μονο η ΤΚ?

Δεν είναι μόνο ότι κόβεται η Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνεται ότι κόβονται από μία πτήση η Γενεύη και η Ζυρίχη.

http://airlineroute.net/2012/07/27/europe-ath-w12/