ΓΥΡΙΣΑΜΕ :cry:
Δυστυχως φυγαμε απο το αεροπορικο μας "σπιτι" και επιστρεψαμε στο κανονικο μας σπιτι. Ολα εκει ηταν φτιαγμενα για spotters. ΟΛΑ!!! Πραγματικα δεν εχω λογια να εκφρασω αυτο που περασαμε εκεινες τις 6 αξεχαστες ημερες στο SXM. Οτι και να πει ο καθενας απο εμας θα ειναι λιγο μπροστα σ' αυτο που περασαμε εκει. Εχω την εντυπωση οτι ολοι μας δεν θα ξαναβγαλουμε φωτογραφιες στο Βενιζελο για αρκετο χρονικο διαστημα! :?
Οπως θα διαβασατε και πριν, λογω overbooked της AF 9 ατομα (αναμεσα σε αυτους ο captainjumbo, o Jerry, o Phantom Phixer, o Elliot LGAV & η Nataly) επωμισθηκαν την "ταλαιπωρια" να φυγουν την επομενη ημερα απο το Grand Casse με AT7 Air Carraibes για Γουαδελουπη και απο εκει με Α330 Air Carraibes για Οrly, πουλμαν μεχρι CDG και απο εκει για Αθηνα. Φυσικα μια μερα στο SXM ολα πληρωμενα και 300 ευρω voucher στον καθενα για μελλοντικο ταξιδι με την AF. :shock: :shock: :shock:
Δυστυχως εγω και ο psil, λογω ανειλλημενων υποχρεωσων στην πατριδα, αναγκαστηκαμε να αρνηθουμε αυτην την εξτρα εκπληκτικη εμπειρια. :cry:
Ομως και παλι, περασαμε ενα ονειρο 6 ημερων.
Θα ανοιξω σχετικο trip report, που δεν μπορω να υπολογισω στα ποσα posts θα σταματησει
!!!
Μετα απο χιλιαδες φωτογραφιες (Ακη ετοιμασου για εξτρα χωρο στο album
), δεκαδες ωρες βιντεο και εκατομμυρια αναμνησεις, θα προσπαθησουμε να σας μεταφερουμε με λογια και φωτογραφιες τη μαγεια του SXM
.
Καλως σας βρηκαμε...