SPOTTING TRIP @ SXM

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλλλλόόόό Ταξίίίίδι !!!

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΕΣ (ΚΑΙ ΜΗ...) ¨

Αγαπητοί φίλοι...
Πριν κλείσετε τα (βαριά) :) μπαγκάζια σας οι ταξιδιώτες και πριν σας κουνήσουμε τα μαντηλάκια μας και οι κωλυώμενοι :cry: νομίζω οτι κρίνεται απαραίτητος ένας χαιρετισμός μέσω του φόρουμ σε όλους :!: :!: :!:

Σε λίγες γραμμές θα ήθελα να σας υπενθυμίσω οτι....

:arrow: Εκεί στα μακρυά που θα πάτε, μαζί σας θα κουβαλάτε και την ψυχή όλων εδώ... Θα σας συνοδεύουμε ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ... μη μας ξεχνάτε λοιπόν...ΓΕΜΙΣΤΕ ΟΛΕΣ τις φωτογραφικές κάρτες / φίλμς κτλ...και γίνετε τα μάτια μας... :wink:

:arrow: Κάτω από τις Αποκριάτικες αμφιέσεις μας (εγώ θα ντυθώ <<ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!>> :D ) τα μάτια μας θα είναι εκεί...μαζί σας... Αντί Χαρταετού, θα φανταζόμαστε οτι βλέπουμε να π/γ αυτά που θα βλέπετε κι εσείς :banana:

:arrow: ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Αντε...συγκινήθηκα πάλι... :cry:

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
:party: :laola: :party:

Βασικά, φίλε dragonflyer μου έκλεψες το ποστ ... αλλά ... στην υγειά σου :lol:

Μπορεί λοιπόν να μην είμαι κι εγώ κοντά σας (σωματικά) αλλά θα σας σκέφτομαι συχνά. Ελπίζω να δίνετε και κανένα ίχνος ζωής όσο είστε στο SXM και να μην μας ξεχάσετε τελείως (αν και ... το κατανοώ αν μας ξεχάσετε όσο είστε πέρα :roll:).

Βγάλτε ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες (να ετοιμάζω αναβάθμιση του server; :lol: ) και κυρίως ΟΜΟΡΦΕΣ!!! Καλό ταξίδι να έχετε, να απολαύσετε το Α340 της ΑΦ και πάνω από όλα (μετά την υγεία φυσικά): ΚΑΛΟ SPOTTING!!!

A! Και ένα τελευταίο: ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ (εμ ... ΛΑΞ ήθελε ο κ#λ#ος μου) :rant: :rant:

@dragonflyer & akis

Προσωπικά με συγκίνησαν τα λόγια σας. Σαν τους παλιούς αποχαιρετισμούς στα αεροδρόμια και μετά πάνω από τα ανοιχτά deck... Πιστέψτε ότι αισθανόμαστε σαν να αφήνουμε πίσω ένα μεγάλο κομμάτι μας. Από την οικογενειακή φωτογραφία στην Μaho θα λείπετε πολλοί. Ακόμη όμως και κείνη την ωραία στιγμή, θα είστε νοερώς κοντά μας...

Τι καλυτερο, λιγο πριν αναχωρησουμε, απο τον εγκαρδιο χαιρετισμο φιλων! Το airliners.gr θα ειναι ολο εκει. Απλα τσεκαρετε το airliners.net και τα λοιπα συναφη sites. Που ξερετε, μπορει να ανεβασει καποιος spotter μια παρεα παλαβων, στημενοι στη σειρα, με τα μπλουζακια "TOUCH ME!!!", να βγαζουν φωτογραφιες. Πιστευω, παγκοσμια πρωτοτυπια, για τα spotterικα δεδομενα και δεν θα περασει απαρατηρητη! :laola:

Το spotting trip μας εχει και επισημο site :shock: :
http://www.sxm-trip.11aviation.com/

Μεινετε "συντονισμενοι" :D σε αυτο για να δειτε φωτογραφιες και video απο τις "επιδρομες" μας, τα οποια θα γινονται upload καθε μερα στις 23.00 UTC!
Ετσι θα ειμαστε in touch καθ'ολη τη διαρκεια του ταξιδιου.

Με ολη μου την καρδια να ευχηθω το ταξιδι να ειναι απολαυστικο και οι συγκινησεις να ειναι τοσο εντονες οσο και στην προετοιμασια του ταξιδιου.

Επισης να συγχαρω το RBF και το airliners.gr γιατι ειναι το μεσο που καταφερε να φερει κοντα τοσους ανθρωπους με το ιδιο μερακι, και τελικα να καταφερουν να υπερκερασουν προσωπικους, οικογενειακους, επαγγελματικους ή οικονομικους σκοπελους και να πραγματοποιησουν ενα τετοιο ταξιδι ζωης.
Εγω πλεον ταξιδευω πιο πολυ για επαγγελματικους λογους και τα ταξιδια που κανω τα ευχαριστιεμαι πιο πολυ στην προετοιμασια τους (ειναι γλυκια αυτη η αναμονη) παρα το ταξιδι καθ'αυτο.
Ευχομαι να απολαυσετε τις τελευταιες στιγμες της προετοιμασιας, αλλα και το ταξιδι. Καντε και καμια βουτια παραπανω και για εμας εδω, και περιμενουμε πολλες φωτογραφιες και περιγραφες.

Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός, εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου σε όλους σας "Καλό Ταξίδι". Ξέρω ότι πάτε εκεί για να κάνετε ένα ταξίδι στα όνειρά σας. Εύχομαι να περάσετε καλά και σας περιμένουμε και πάλι πίσω! Εννοείται ότι περιμένουμε ανταποκρίσεις και ημερήσιο briefing από τις καυτές παραλίες του Sint Maarten.

:laola:

Είναι γεγονός! Φεύγουμε για SXM :laola: :laola:

Για πολλούς από εμάς την Παρασκευή ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα...
Για τους υπόλοιπους που θα τα καταφέρουν να είναι μαζί μας, τους υποσχόμαστε πως θα τους σκεφτόμαστε και θα τους μνημονεύουμε!

Και την επόμενη φορά περισσότεροι...

p.s. Αναμένεται χαμός και πανικός! Όλα θα τα ισοπεδώσουμε! :wink: