Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επειδή ίσως επιπόλαια απαντήθηκε παραπάνω, επιθυμώ να ρωτήσω το μέλος ChrisFlyer μήπως γνωρίζει να μας πει πως και πότε πήρε ETOPS η εταιρία (όπως επίσης ρώτησε παραπάνω ο pavlos) ? Διότι εγώ που ρώτησα σχετικά, μου είπαν ότι μπορεί να είχε στο παρελθόν ETOPS το α/φ με τον προηγούμενο χρήστη/εταιρία, αλλά αυτό δεν μεταβιβάζεται, καθότι απαιτεί πολλές εξειδικευμένες και χρονοβόρες προϋποθέσεις για να χορηγηθεί ανάλογη πιστοποίηση στο νέο χρήστη/εταιρία, οπότε μάλλον δεν ισχύει αυτό που έγραψες ότι «οι αμερικάνοι που έφεραν το αεροπλάνο»

καλεί τους ομογενείς να μην βιαστούν να κλείσουν εισιτήρια για το καλοκαιρινό τους ταξίδι για Ελλάδα, προαναγγέλοντας συμφέρουσες προσφορές
Άμα προλάβουν και κλείσουν, τι θα τα κάνει μετά τα πακέτα του;

Για μένα "βγήκε" και είδηση από την συνέντευξη.Κατ´ αρχήν ο δημοσιογράφος μίλησε για δύο αεροπλάνα και στη συνέχεια ο Πάτερ τόνισε ότι το πρώτο αεροπλάνο είναι " Αμερικάνικο".......Άρα λέω εγώ τώρα, το δεύτερο δεν θα είναι "Αμερικάνικο";Επίσης το βίντεο δείχνει καμπίνα 340,τυχαία βρέθηκε στα χέρια του δημοσιογράφου.....λέω εγώ τώρα.....

μάλιστα :D οι περισσότεροι ομογενείς έχουν κλείσει τα εισιτήρια τους. Δεν περιμένουν last minute. Όπως και αρκετοί Αμερικάνοι τουρίστες. Πότε θα ξεκινήσουν οι κρατήσεις ; :D

Με μέσο δείκτη απλής λογικής σκέψης, παρακολουθώντας το παρόν νήμα καθώς και την παραπάνω τελευταία συνέντευξη τύπου του προέδρου της εταιρίας με το βίντεο, το μόνο που διακρίνει κανείς διαχρονικά είναι μια απίστευτη προχειρότητα σε όλα τα επίπεδα.
Το α/φ πέταξε με ένα μισθωμένο πλήρωμα ( έναν Αμερικάνο Κ1 και μια Ελληνοαμερικάνα Κ2) πήγε στη Τουρκία και στη συνέχεια ήρθε και παραμένει στην Αθήνα παρκαρισμένο χύμα στο Βενιζέλο δίπλα στα Α340 της ΟΑ
« Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου»

MerNion":1vjux8fb said:
Υπάρχει κάποιος περιορισμός που πρέπει σώνει και ντε να πάρει ETOPS για να πετάξει; Δεν μπορεί να πετάξει από τα blue spruce routes; Ιρλανδία, Ισλανδία, Kangerlussuaq (Γροιλανδία), Iqaluit (Καναδά). Προφανώς και δεν είναι ο πιο οικονομικός τρόπος, αλλά νομικά υπάρχει πρόβλημα με αυτή την διαδρομή;
Δεν υπάρχει κάποιο νομικό κόλλημα απ' όσο γνωρίζω. Μέχρι να πάρει ETOPS, κάπως έτσι θα μπορεί να πετάει.

Την συνέντευξη του Πάτερ Αλεξανδρή σε βίντεο στο youtube το αναπαρήγαγαν σε αρκετά blogs, σελίδες και κλπ. Το αποτέλεσμά ; Το βίντεο διαγράφτηκε, τυχαίο ;;;;

Καλό σας Βράδυ :D

Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι ο Fr. Alexandris είχε (και έχει) σχέση με τους συγκεκριμένους κύκλους που στο παρελθόν είχαν ανάμειξη στα δρώμενα της Αυτοκρατορικής. Αυτό που παραμένει ζητούμενο είναι αν έμαθε από τα (πάμπολλα) λάθη και αστοχίες που διαπράχθηκαν.