Skygreece Airlines

Καλα, καλα. Οι πρώην ΟΑ (που έχουν να δουλέψουν 4 χρόνια) είναι οι μόνοι για στελέχωση, με επεισες Κώστα. :) Αν, βέβαια, έχουν αποβάλλει την νοοτροπία "η-εταιρεία-είναι-τσιφλίκι-μου-και-δε-με-κουναει-κανένας" πρώτα...

Δεν έχω σκοπό ν´ αντιδικήσω μαζί σου.Εγώ στη ζωή μου δεν γενικεύω "σχετικά με το τσιφλίκι κλπ" γιατί αν κοιτάξουμε τα χέρια μας δεν είναι "όλα τα δάχτυλα ίδια".Από την άλλη ναι συμφωνώ ότι το να έχεις να πετάξεις 4 χρόνια ένα θέμα είναι αλλά όταν κουβαλάς και 15.000 ή παραπάνω ώρες πτήσης φαντάζομαι ότι "αντιμετωπίζεται".Όσο για την εμπειρία των χειριστών της πρώην ΟΑ είναι μεγάλη κουβέντα και εγώ προσωπικά είμαι ο τελευταίος που θα την αμφισβητήσω.

Καμμια αντιδικία :)

χεχε και για προσωπικο καμπινας...ειμαστε και μεις εδω παιδες!! Θα παρει και κει απο παλιο ΟΑ???? Δε νομιζω..

Σε 24 ώρες έχουν γίνει 800 προβολές (από 78215).Αφού σάς ενδιαφέρει, και δικαιολογημένα,λέω να παραθέσω λίγα ακόμα στοιχεία από το άρθρο:
"Η Ομογένεια δημιούργησε τη SkyGreece. Ήταν ένα ξέσπασμα τού Ελληνισμού πού έχασε τήν Ολυμπιακή" δηλώνει στο "ΘΕΜΑ" ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.Θεωρεί ότι η νέα εταιρεία θα μπορέσει να καλύψει το κενό πού άφησε η Ολυμπιακή,συνδέοντας τον απόδημο Ελληνισμό τών ΗΠΑ και τού Καναδά με τήν πατρίδα(εδώ πού τα λέμε, μετά τήν αποτυχία τής Delta,η οποία υποτίθεται ότι θα επωφελείτο,οι ομογενείς θεωρούν τήν επανασύνδεση απολύτως απαραίτητη).
Η SkyGreece σε μεγάλο ποσοστό βασίζεται σε στελέχη τής πρώην Ολυμπιακής αλλά και σε επιχειρηματίες τής ομογένειας.Το αεροσκάφος έχει αγοραστεί μέσω τής Bank of America και βρίσκεται ως γνωστόν στην Κων/πολη για service και αναδιαμόρφωση τών χώρων του.
(Ελπίζω να δούμε κανένα ενδιαφέρον βάψιμο και όχι αυτό τής εικόνας πού έχουμε ξαναδεί, διότι μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις)!

Μονο πιλοτοι ειναι σε αυτο το φορουμ? Μα τι γινεται? Παντως απ' ο,τι ξερω πρωτα θα ξεκινησουν με Ευρωπη και μετα με Αμερικη, πιστευω παντως πως θα προχωρησει το θεμα και θα πεταξει και μαζι με αυτην ελπιζουμε και μεις!! Αλλα αν υπαρχουν πληροφοριες και για καμπινα, καλο θα ηταν να δημοσιευονται...ειμαστε και μεις εδω!

Έχω την αίσθηση χρονικά πάντα ότι οι προσλήψεις είναι θέμα φθινοπώρου.Τώρα προέχει το AOC,μετά να έρθει το α/φ και να παρουσιαστεί η εταιρεία και μετά τα υπόλοιπα.Το ξαναλέω είναι αίσθησή μου.

ναι σωστα και γω αυτο πιστευω

ok λεει πως θα ξεκινησει τον Μαρτη του 14 αλλα δεν διευκρινιζει αν το ιπταμενο προσωπικο θα ειναι ελληνικο ή οχι, αναφερεται μονο για την επανδρωση των γραφειων της. Λογικά βεβαια πρεπει να ειναι ελληνες,οχι της διασπορας, ή μηπως οχι? μηπως τελικα παρει ως ιπταμενο προσωπικο ελληνες της διασπορας;