SkyEurope

Re: SkyEurope στην Αθήνα

Ναι οντως..Μπρατισλαβα τελικα..
http://www.airportbratislava.sk/flights.aspx?t=1

Αντε να βγει ακρη..και να την σκαπουλαρουνε..
μπας και πεταξω και εγω μετα απο κανα 7 μηνο που εκλεισα :mrgreen:

Dear Guest,

Please be advised we have been forced to temporarily reroute our Vienna operations to nearby Bratislava Airport. All SkyEurope flights that were scheduled to depart/arrive from/to Vienna between Saturday, 15 August 2009 and Wednesday, 19 August 2009 will now depart and arrive in Bratislava Airport.

We apologize for any inconvenience caused resulting from these changes to your travel arrangements. Despite this fact, we still endeavor to provide you with services that are at the best value for money, and we look forward to welcoming you onboard.

Thank you for understanding.

Your SkyEurope Team

Ωραια...
Το θέμα είναι φυσικά ότι 1ον η αεροπορική δείνει λάθος τις ΝΕΕΣ ώρες αναχώρησης και 2ον δεν αναφέρει τις ώρες αναχώρησης για τις άλλες ημέρες, ούπς...διόρθωση...Τις αναφέρει αλλά σίγουρα θα είναι λάθος!!!... Στο booking της φυσικά μπορείς να κλείσεις κανονικά για Βιέννη....(τραγικοί!!!)
Αν όλα πάνε καλά 18:45 σήμερα πετάω για Μπρατισλάβα χωρις να ξέρω σίγουρα ποτε θα γυρίσω...
Ελπίζω σε επόμενο ταξίδι να έχει κλείσει η αεροπορική ώστε κάποιοι "φίλοι" να μην υποκύψουν ξανά στις χαμηλές τιμές (οι οποίες όντων ήταν χαμηλές αλλά μας βγήκε η Παναγία, μέρα που είναι σήμερα!)
Αν μάθετε κάτι νεώτερο plzzzzzzzzzz ενημερώστε!!!

η διαφορα που λες παρατηρηται μονο στην ωρα αναχωρησης απο Αθηνα..(οι απο Mπρατισλαβα ειναι ιδιες και στα 2 timetables αεροδρομιο και εταιριας)
οποτε για να εισαι μεσα...απλα πηγαινε 1 ωρα νωριτερα συμφωνα με την ωρα φυσικα που έχει ανακοινωσει η sky..
μηπως να κλεισει η εταιρία λιγη ωρα πριν αναχωρησεις απο Μπρατισλαβα? :mrgreen:
Μην τα λετε ετσι..
δεδομενης της καταστασης , δρομολογησανε αεροπλανα σε αεροδρομιο σε πολη 1 ωρα απο την Βιεννη, οχι οτι ειναι αυτο λογικη...αλλα λυση σου δωσανε..

Δηλ από αυτά που είδες τι ώρα φευγω από Μπρατισλάβα?
Σίγουρα το ότι δρομολόγησαν τις πτήσεις από άλλο αεροδρόμιο είναι υπερ τους αλλά πολύ άγχος βρε παιδί μου....

APO TΟ SITE THS ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ : NEW: NE3312 Bratislava (13:30) - Athens (16:45)

ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ αεροδρομιου της μπρατισλαβα/DEPARTURES : NE3312 ATHENS 13:30

NOMIZΩ ειναι αρκετα...σαφες .. :mrgreen:

επισης σε καθε περιπτωση :

Central information service /bratislava airport

+421 2 3303 3353
information@airportbratislava.sk

Γεια σας φιλοι μου..

Εγω δηλαδη που εχω κλεισει για Πραγα στις 25 Ιανουαριου του 2010 τι να πω...??? Τα κλαιω ηδη μαλλον και ειχα κανει και σχεδια ο βλακας...!!
Απο τα λεγομενα σας καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τα καταφερει η εταιρεια να επιβιωσει μεχρι τοτε...!!!
Τωρα τι κανω..? Λογικα τα χρηματα για τα 2 ατομα πανε χαμενα ή υπαρχει καποιος τροπος να τα παρουμε πισω...??
Κριμα γιατι ηθελα να επισκεφθω την Πραγα γιατι μου εχουν πει οτι ειναι πολυ ωραιο μερος..!!! :(

Ας μην κινδυνολογούμε προς το παρόν... κι εγώ έχω κλείσει εισιτήρια για τέλος Οκτωβρίου. Παραδόξως, όσες φορές έχω ταξιδέψει με τη skyeurope δεν έπεσα σε καθυστερήσεις και άλλα δυσάρεστα. Μπορεί και να είμαι η εξαίρεση, τι να πω...

sportsman coolarise και εγω εχω κλεισει 12/02 του 2010 για 2.. :mrgreen:
το οτι θα κλεισει και θα καταστραφει το ακουω 1 χρονο τωρα..
εχει δικιο ο marabou ας σταματησουμε την κινδυνολογια... :great: