SkyEurope

Re: SkyEurope στην Αθήνα

menelaos":3cvzvks2 said:
... οι τύποι άνοιγαν προορισμούς για 4-5-10-20 μέρες και τους ξαναέκλειναν....

Εγώ έτσι την πάτησα όταν άνοιξαν το Λάρνακα - Πράγα και το έκλεισαν αμέσως. Άντε να πάρουμε πίσω τα ευρουλάκια τώρα....

είναι κρίμα πάντως... μία πραγματική low cost είχαμε στην Αθήνα, θα τη χάσουμε και αυτή !! Πάνε τα τρελά σαββατοκύριακα στη Πράγα και στη Βιέννη με 50 ευρώ aller retour !!

Και εγώ την είχα πατήσει. Είχα κάνει συνδυασμό Αθήνα-Μπρατισλάβα, Μπρατισλάβα- Βαρσοβία και Κρακοβία-Αθήνα και τελικά σταμάτησαν το δρομολόγιο Μπρατισλάβα-Βαρσοβία και βρέθηκα τελικά να το αντικαταστήσω με πτήση Μπρατισλάβα - Ντουμπρόβνικ !!

Τέρμα αυτή η αγωνία για το που θα καταλήξεις...

Σύμφωνα με το airliners.de, το αεροδρόμιο της Βιέννης αρνήθηκε την επίγεια εξυπηρέτηση σε 5 αεροσκάφη της ΝΕ λόγω χρεών. Επηρεάστηκαν πτήσεις μεταξύ άλλων για Αθήνα και Νίκαια. Τελικά δόθηκε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 15:00 για την εξόφληση των χρεών. Άσχημα τα πράγματα για τη Skyeurope...

ATH VIE 20 λεπτά καθυστέρηση (δλδ τίποτα) πριν 2 βδομάδες
VIE AMS 8 ώρες καθυστέρηση πριν μια βδομάδα. κάπου στο δυομισάωρο θυμήθηκαν να μας δώσουν να φάμε. τεχνικό πρόβλημα το αεροσκάφος το πρώτο 4ωρο το πάλευαν να το φτιάξουν μετά φέρανε άλλης από πράγα

AMS VIE χτες όλα κομπλέ 5 λεπτά νωρίτερα (είδες τα νέα λεφτά που βρήκαν στις 31.7 λέω από μέσα μου)

σήμερα στη Βιέννη. 12 πέταγα για Αθήνα. ΜΠΑΧΑΛΟ. Οι της σαλονίκης φάγανε. Εγώ ρώτησα για εμάς και μου είπαν στο handling η εταιρία έκλεισε τι κουπόνια μας λες εσύ δεν ξέρουμε.. Για περίπου 3 ώρες φαινόταν ότι η εταιρία έχει βαρέσει ΚΑΝΟΝΙ. Κομικοτραγικά πράγματα, μετά από 5 ώρες φύγαμε. Τώρα είμαι Αθήνα. Είναι κρίμα γιατί το προσωπικό είναι φιλικό και τα αεροσκάφη όλα καλά. Ο πιλότος AMS VIE ήταν τρελό άτομο μιλούσε και εξηγούσε τα πάντα. Αυτός τώρα είπε ότι είχαν πληρώσει μέσω ίντερνετ αλλά το αεροδρόμιο έκανε 5 ώρες να το δει.. Καλά κρασία λέω εγώ. Τα 15εκ € μάλλον τα έφαγε ο έλληνας CFO λέω εγώ και ταλαιπωρούν τον κόσμο. Ντροπή για την εταιρία και για το "international" airport της VIE...

για την αποδελτίωση γιατί είμαι άγρυπνος και κουρασμένος http://www.reuters.com/article/bankrupt ... 8220090811

καλησπέρα,

Θέλω την βοήθεια σας...
Υποτίθεται ότι αύριο πετάω με την sky europe για Βιέννη.
Στο site του αεροδρομίου αναφέρει το παρακάτω...
Θα σταματήσει την εξυπηρέτηση SkyEurope πτήσεις τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 14/8/09 λόγω κάποιων οικονομικών προβλημάτων...
Φυσικά τα τηλέφωνα της εταιρείας δεν απαντάνε!!!
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει? Ξέρετε αν ακυρώνονται οι πτήσεις ή αν δρομολογούνται μέσω άλλης αεροπορικής?
Στο Ελ. Βενιζέλος δεν ξέρουν κάτι και στο site του αεροδρομίου της Βιέννης φαίνονται cancelled όλες οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις από 15/8/09...
Ευχαριστώ πολύ!

Μονο η εταιρεια μπορει να σου δωσει απαντηση στο θεμα σου,απο'τι πηρε τ'αφτι μου ,ΜΠΟΡΕΙ δν ειναι σιγουρο να εξυπηρετουνται οι πτησεις μεχρι να γινει ο διακανονισμος απο το αεροδρομιο της Μπρατισλαβας.

Αν απαντούσε η αεροπορική θα μου είχαν λυθεί οι απορίες...
Ούτε το Τμήμα του Ελ. Βενιζέλου που εξυπηρετεί την Sky europe στην Ελλάδα απαντάει...
Για Bratislava η Sky europe δεν έχει καν προγραμματισμένη πτήση πόσο μάλλον έκτακτη!
Γενικά μπάχαλο....
Είχα κλείσει τα εισιτήρια τον Απρίλιο (180€)... Άλλαξα ημερομηνία επιστροφής (50€+35 λόγω αλλαγής της τιμής του ticket) και τελικά θα μείνω Αθήνα!!!!
Κοίταξα για Austrian Airlines και οι τύποι είναι τρομεροι!
600 euro??? Πάμε καλά..???

Καλα η Austrian δεν το συζητω κοβουν κεφαλι ποτε δεν ειδα φθηνα εισητηρια.......τι να πεις,κανε υπομονη και τηλεφωνα ξανα και ξανα.Περιμενουμε νεα σου.

Λοιπόν....
Τελικά βρήκα μόνη μου την άκρη..
Απ οτι φαίνεται έχουν δρομολογηθεί οι πτήσεις μέσω bratitsala (ή όπως σκ**α λέγεται). Φυσικά η εταιρεία τηλ δεν σηκώνει αλλά το έψαξα από πτήσεις άλλων δρομολογίων. Εννοείται ότι έχουν καθυστέρηση που μόνο για τις πρώτες πτήσεις είναι 4 ώρες! Λέτε να δοθεί ξανά η δυνατότητα για το αεροδόμιο της Βιέννης? Ρωτώ γιατί αν πάω πρέπει Τρίτη να γυρίσω έγκαιρα!

Αποκλειεται να μην καταφερουν να κανουν κατι,βρεθηκαν και αλλες φορες σε τετοιες καταστασεις και βρηκαν λυσεις,τωρα βλεπω το αεροδρομιο της Μπρατισλαβας να γεμιζει με αεροπλανα και κοσμο....