SkyEurope

Re: SkyEurope στην Αθήνα

ευχαριστω! περιμενω νεα πως κ πως...να υποθεσω πως αν κυρηξει πτωχευση μεσα Δεκεμβριου ,οι πτησεις Ιανουαριου δε θα γινουν ε? :rolleyes: μα αληθεια θα τους κλεισουν λιγο πριν τα Χριστουγεννα που θα μπορουσαν να βγαλουν καποια σπασμενα?

H λογική λέει πως δε θα κηρύξει πτώχευση... Η York capital θέλει να πάρει τον έλεγχο της εταιρίας. Αρκεί να συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Κατά ένα τρόπο είναι εσωτερικός πόλεμος στην εταιρία. Απλά αν οι υπόλοιποι μέτοχοι δε δεχτούν τον "εκβιασμό" της York, αυτή θα απαιτήσει τα δάνεια που έχει εγγυηθεί. Και αυτά δε μπορεί να τα αποπληρώσει με την παρούσα κατάστασή της η Skyeurope....

Και μη ξεχνάμε πως η Skyeurope είναι και υποψήφια αγοραστής της Ολυμπιακής !!!

Άρα στην πτήση του Ιανουαρίου αν υπάρχει ακόμα η εταιρία τελικά μπορεί και να πετάς και με Ολυμπιακή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ακραίο σενάριο αλλά έχει γέλιο !) :banana:

lol ... :D :D ευχαριστω!με καθησυχασες λιγο...αντε να δουμε! :)

Καλησπέρα ! Στις 24 Δεκέμβρη πετάω με τη sky Europe για Πράγα(με γκρουπ). ΄Βλέπω αυτά που αναφέρετε περί κινδύνου πτώχευσης της εταιρείας και έχω πανικοβληθεί. Υπάρχει περίπτωση να κλείσει τώρα ? Επίσης μήπως προσπαθώντας να εξοικονομήσει χρήματα μειώνει τους τεχνικούς ελέγχους στα αεροπλάνα με αποτέλεσαμ αυξημένο κίνδυνο για κάποιο ατύχημα?Είναι πρώτη φορά που ταξιδεύω με αεροπλάνο και έχω πανικοβληθεί ολίγον...

med_geo για τους φόβους/ερωτηματικά σου έχω να πω πως δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος ατυχήματος.
Μπορεί να μην είναι "εθνικός αερομεταφορέας", αλλά πως να το κάνουμε… Kαι αυτή ασφαλέστατη είναι.
Έχω ξαναγράψει πως οι εταιρίες αυτές δεν είναι low cost αλλά low fares! Δεν τσιγκουνεύονται στην ασφάλεια. Φθηνά εισιτήρια προσφέρουν!
Μην ξεχνάς άλλωστε πως θα πετάς και με μοντέρνο και σύγχρονο αεροσκάφος (Boeing 737-700)!
Οπότε μιας και είναι η πρώτη σου πτήση και πας και σε υπέροχο προορισμό, μην πανικοβάλλεσαι,
sit back relax and enjoy the flight που λένε και οι Άγγλοι :)

Υ.Γ. Επίσης κάτι άλλο που λένε οι Άγγλοι: If you think safety is expensive try an accident ;)

SkyEurope στην Αθήνα

Εγώ επέστρεψα σήμερα από Βιέννη με SKY EUROPE και έχω να πω ξανά τα καλύτερα για την εταιρεία. Ήταν όλα πάρα πολύ καλά. Και on time και πολύ καλή πτήση.

Από θέμα πληρότητας επειδή είδα ότι ενδιαφέρει, στο ATH-VIE στις 3/12 ήταν περίπου στο 80% και σήμερα στο VIE-ATH περίπου στο 60%. Λογικό νομίζω αφού και η περίοδος δεν είναι πολύ peak και την ίδια ώρα πετάει και η Olympic και η Austrian!

Πάντως και πάλι ελπίζω να πάνε όλ καλά με την εταιρεία γιατί ετοιμάζομαι και για Πράγα σύντομα!

σημερα εκλεισα εισητηρια για ATH-VIE & PRG-ATH 60 ευρουλινια για τριμερο Αγιου Πνευματος (ναι ξερω εχουμε ακομα 6 μηνες, αλλα δε μπορουσα να αντισταθω στην προσφορα)
Να ρωτησω κτ ωμος, μιας και δε διαλεξα θεση στο αεροσκαφος (γτ να πληρωσω παραπανω) σου εκτυπωνουν στο εισητηριο θεση για να κατσεις καποθ ή ειναι του στυλ πρωτος και καλυτερος?

έχεις κανονικά θέση... δεν είναι σε στυλ Easy Jet όποιος προλάβει όπου προλάβει...

κανονικά ... θέση 23D !! :D

Μακάρι να αντέξει η εταιρία και να απολαύσεις τα ταξιδάκια σου !

Ναι θέση έχεις κανονικά απλά θα σου δώσουν αυτοί όποια θέλουν...
Αποσκευές πρέπει να πάρεις κατά την κράτηση γιατί στο check in θα σε χρεώσουν περισσότερο

Σας ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.
Μακαρι να κρατησει η εταιρια γιατι καθε μερα που την βλεπω στο ΑΙΑ θελω να την δοκιμασω την εταιρια αυτη.
Για αυτο και διαμονες θα κλεισω Απριλιο μηνα, για να εχω την σιγουρια οτι δε θα χρεςκοπησει η εταιρια