SkyEurope

Re: SkyEurope στην Αθήνα

Ωραία μέχρι στιγμής! Για να τους δίνουν παράταση σε τέτοια δύσκολη από πλευράς ρευστότητας περίοδο, κάτι καλό υπάρχει από πίσω...

Αληθεια δεν μας ειπε ο φιλος που πεταξε, πως ηταν η πτηση σχετικα με πληροτητες κτλ?
Βεβαια ειναι νεκρη περιοδος τωρα οποτε δεν φανταζομαι να ηταν και πολυ γεματη η πτηση αλλα εγω που ειχα πεταξει Θεσ/νικη - Πραγα και τουμπαλιν το καλοκαιρι (μιλαμε για τελη Ιουλιου) η πτηση ηταν γυρω στο 70% γεματη. Πραγμα απαραδεκτο διοτι ειναι καραφουλ περιοδος και απο την αλλη τοτε περιμενουν οιεταιριες να βγαλουν κανενα χρημα...

Anyway ευχομαι τα καλυτερα γιατι ειναι εταιρια στολιδι και δεν πρεπει να κλεισει.

Καλησπέρα,
δλδ εγώ που σκέφτομαι να βγάλω εισιτήρια για τον Απρίλη για Πράγα θα ήταν καλύτερα να περιμένω να περάσει κ ο Δεκέμβρης πριν τα κλείσω?
τι με συμβουλεύετε?

Αν καταχωρήσεις το e-mail σου στο newsletter της εταιρείας θα σου στέλνει καλές προσφορές 1-2 φορές το μήνα. Δεδομένου και το ότι πρέπει να πληρώσει τα δάνεια μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, σίγουρα θα βγάλει προσφορά σύντομα.

ευχαριστω..

Εγώ στη θέση σου ίσως να περίμενα λίγες μέρες.... έστω και αν αυτό σημαίνει ότι τελικά θα πληρώσεις πιο ακριβά τα εισιτήρια. Αν είναι πάντως πολύ χαμηλή.... ίσως να αξίζει να το διακινδυνεύσεις...

Όσο για τις πληρότητες ήταν γύρω στο 70 με 80%. Δεν ήταν άσχημα αν σκεφτούμε ότι πραγματικά είναι off season, αλλά το ανησυχητικό ήταν οι πληρότητες το καλοκαίρι. Σύμφωνα πάντως με τα επίσημα στοιχεία η πληρότητα έχει πέσει στο 68% ... την ίδια περίοδο πέρυσι είχε 75% και αυτό αποδεικνύει την οικονομική κρίση που υπάρχει...

Εγω παντως που εχω καταχωρησει το e-mail μου στο site της sky europe δεν μου εχει στειλει ποτε ενημερωση για προσφορες

Περίεργο, ξαναδοκίμασε το γιατί στα newsletter η Sky Europe είναι πρώτη!

καλημερα! μπηκα στο φορουμ τυχαια οταν εψαχνα πληροφοριες για την skyeurope.Διαβαζω αυτα που λετε περι πτωχευσης κ εχω τρομοκρατηθει..εχω κλεισει 8 εισιτητια για τον Ιανουαριο για Βιεννη κ μαζι εχουμε κλεισει ξενοδοχεια "μη επιστρεψημη χρεωση" ...θα μπαινω καθημερινα εδω να κοιταω παρακαλω αν εχουμε καποιο αλλο νεο να με ενημερωσετε γιατι προβλεπω τους αλλους 7 να με δερνουν :p
Εχουν ξεσηκωθει ολοι κ δε σκεφτοντε τπτ απο το να παρουν αδεια να φυγουμε...δε θελω ουτε να το φανταζομαι :wall:

Σύμφωνα και με την τελευταία ανακοίνωση της εταιρείας, θα μάθουμε στις 15/12 τι θα γίνει...