Sky wings

Αποχώρηση SX-BSW

Το SX-BSW αναμένεται να αναχωρήσει προς Ουκρανία μεριά σε άγνωστο ακόμα χρήστη. Το νέο του νηολόγιο θα είναι UR-CDR.

Προς το παρόν ειναι αραγμένο έξω από το υπόστεγο της Ολυμπιακής (ακόμα με το ελληνικό νηολόγιο).. Πιθανώς να μπει για να βαφτεί το νέο του νηολόγιο; (ή και τα χρώματα;;)

Αυτές που μου έρχονται στο μυαλό είναι η Khors και η UM Air... Για να δούμε..

-edit-
Ακυρο για την UM.. Ξέχασα οτι της έχουν παρει το AOC από τον Ιούλιο..

Μέχρι προχτες ήταν παρκαρισμένο έξω απο το υπόστεγο της ΟΑ αλλά από προχτες είναι άφαντο.. Η εχει φύγει ήδη ή ειναι κάπου που δεν μπορούν οι απ' έξω να το δουν.. Στο υπόστεγο της ΟΑ μπήκε μόνο το MD της euroair για να πάρει τίτλους HellasJet > https://www.airliners.gr/community/viewt ... 9280#69280
Ξέρει λοιπόν κανείς αν όντως έχει αποχωρήσει και επίσημα ή είναι "κάπου";

Πηρε Ουκρανικο νηολογιο και μας αφησε... Οριστικα!

seven4seven":c33vo9d2 said:
Πηρε Ουκρανικο νηολογιο και μας αφησε... Οριστικα!

Πήρε και χρώματα Khors ή απλά το νηολόγιο; Αν έχεις φώτο, δια της γνωστής οδού plz.. :p

Δυστυχως, δεν εχω. Και μαλλον ακλαυτο πηγε, απο μια βολιδοσκοπηση που εκανα μεταξυ airside spotters. Αυτα ειναι τα δυσαρεστα. Τα ευχαριστα ειναι οτι απλα ηταν ενα ολολευκο σαλαμι με Ουκρανικο νηολογιο ;)

seven4seven":xyico1yf said:
Δυστυχως, δεν εχω. Και μαλλον ακλαυτο πηγε, απο μια βολιδοσκοπηση που εκανα μεταξυ airside spotters. Αυτα ειναι τα δυσαρεστα. Τα ευχαριστα ειναι οτι απλα ηταν ενα ολολευκο σαλαμι με Ουκρανικο νηολογιο ;)

Χαίρομαι ιδιαιτέρως τότε... :) Μπορεί να σκάσει για κανένα charter, οπότε εδώ θα είμαστε..

Νέο αεροπλάνο για την Sky Wings

H Sky Wings αποκτάει νέο MD-83. Πρόκειται για το πρώην SE-RDE (s/n 49857, κατασκευή 1990) της Viking, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο υπόστεγο της ΟΑ, βαμμένο πλέον λευκό με το νέο του νηολόγιο SX-BTF.
Πληροφορίες λένε ότι αναμένεται ακόμη ένα MD τις επόμενες μέρες(;).